עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך עונים לטענות הבאות

<< < (2/12) > >>

Taren:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 17:43:05 ---טארן, אפשר ועוד איך, זה לא אשמתנו שנבצר ממך לרכוש מוח ראוי  :(

--- סוף ציטוט ---

נבצר ממני מוח ראוי? תזלזל באינטליגנציה שלי כמה שתרצה, זה עדיין לא משנה דבר בנוגע לעמדתי, מה גם שחוץ מקריאות של נאצי \ אנטישמי \ שמאלני \ בולשביק אתם לא בדיוק אתגר גדול, עם כל הכבוד.

אֹהד:
רק רגע, זה לא אתה שהשוות אותנו לנאצים מיד עם בואך לפורום, זה לא אתה שהשווה את היטלר לכהנא ?!
אתה צבוע שזה מדהים  :P

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 17:52:16 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 17:43:05 ---טארן, אפשר ועוד איך, זה לא אשמתנו שנבצר ממך לרכוש מוח ראוי  :(

--- סוף ציטוט ---

נבצר ממני מוח ראוי? תזלזל באינטליגנציה שלי כמה שתרצה, זה עדיין לא משנה דבר בנוגע לעמדתי, מה גם שחוץ מקריאות של נאצי \ אנטישמי \ שמאלני \ בולשביק אתם לא בדיוק אתגר גדול, עם כל הכבוד.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

האמת צועקת מגרוננו הניחר - אולם לאזניכם הערלות והמורעלות בשטיפת מוח שמאלנית מושרשת ומתמשכת ,כפי שכבר הסברנו לך במאמרים קודמים ,הינה כ '' קול קורא במדבר ''!!

הגולה בארץ :smil037:

Taren:
הגולה בארץ, מכיוון שאתה מתיימר להיות מומחה לגנטיקה, למה שלא תקפוץ לאתרים נאציים ותנסה להתדיין עם אותם אנשים שטוענים שיהודים הם נחותים גנטית, אין הבדל בין דברי ההבל שלך בנוגע לנחיתות גזעית לבין אותם אנטישמים או מוסלמים שטוענים שיהודים הם חזירים וקופים, לא משנה כמה תנסה לעוות את זה, נחמד שנשכחת ממך העובדה שיש מזרחיים שמבחינת המראה החיצוני שלהם הם כמעט זהים לאותם ערבים, אז אני לא חושב שלטעון שכל ערבי נראה כמו כלב מת זה צעד נבון, אבל מה כבר אתה יודע על זה?

את שאר היבובים בנוגע לאיסלם שמעתי אלף פעם, אתה רואה אותי מסנגר על האיסלם?

Taren:

--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 29, 2007, 17:59:27 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 17:52:16 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

האמת צועקת מגרוננו הניחר - אולם לאזניכם הערלות והמורעלות בשטיפת מוח שמאלנית מושרשת ומתמשכת ,כפי שכבר הסברנו לך במאמרים קודמים ,הינה כ '' קול קורא במדבר ''!!

הגולה בארץ :smil037:

--- סוף ציטוט ---

אזניכם? מי זה אתם בדיוק? מה גם שההתבכיינות הבלתי נפסקת שלך על שטיפת מוח שמאלנית לא תקפה לגבי, אז בוא נחסוך את ההארה המזוייפת ותחושת הנרדפות והפרנויה, אפשר לחשוב שמדובר בשטיפת מוח בסגנון של הנוער ההיטלרי לפי מידת החרדה שלך.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה