שונות > מה שבראש

אם רק הייתם יודעים מה עבר עלי

<< < (2/4) > >>

משה_77:
אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. :-\

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:30:52 ---אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. :-\

--- סוף ציטוט ---

אני כבר משקשק... ???
מה, עד כדי כך ?

אז הבטח לספר בעדינוּת, שאנשים בעלי לב חלש (כמוני) לא יחטפוּ איזה שבץ חו"ח..

Eternal:
בטח תאונה

משה_77:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 24, 2007, 15:39:57 ---
--- ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:30:52 ---אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. :-\

--- סוף ציטוט ---

אני כבר משקשק... ???
מה, עד כדי כך ?

--- סוף ציטוט ---

זהו שאני אוהב לספר בידיוק איך שזה קרה וזה היה דרמטי...אני ישתדל לספר בעדינות..וגם אני יספר לפרטי פרטים שזה יהיה טוב ומושקע...ושזה קרה אני וחבר שלי כמעט חטפנו התקף לב...

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:43:29 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 24, 2007, 15:39:57 ---

--- סוף ציטוט ---

אני כבר משקשק... ???
מה, עד כדי כך ?

--- סוף ציטוט ---

זהו שאני אוהב לספר בידיוק איך שזה קרה וזה היה דרמטי...אני ישתדל לספר בעדינות..וגם אני יספר לפרטי פרטים שזה יהיה טוב ומושקע...ושזה קרה אני וחבר שלי כמעט חטפנו התקף לב...

--- סוף ציטוט ---

אוי... ???
העיקר שאתה בסדר עכשיו. איך החבר שלך? מה מצבו ?..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה