חדשות ודיונים > דיון כללי

אתם לא לבד... הם מחקו גם את "איתמר בן-גביר" ו"לריסה טרימבובלר" - אבל יש להם ערך

<< < (2/3) > >>

Raam227:
אני מציע לשלוח מכתב מסודר לבעלי ויקיפדיה  או האחריים עליה ובוא שיתנו הסבר הוגן מדוע בישראל מוחקים ערכים כאלה ובחו"ל לא?

דוקא_כך:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 01, 2007, 23:14:32 ---בעזרת השם לריסה תכנס להריון וזה הכי חשוב.

--- סוף ציטוט ---
אמן כן יהי רצון.

האלקשי:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 01, 2007, 23:14:32 ---בעזרת השם לריסה תכנס להריון וזה הכי חשוב.

--- סוף ציטוט ---

על זה נאמר: הצועק לשעבר, הרי זו תפילת שוא. והמבין יבין.  ;)

Aaron:

--- ציטוט של: Raam227 על ינואר 01, 2007, 23:37:25 ---אני מציע לשלוח מכתב מסודר לבעלי ויקיפדיה  או האחריים עליה ובוא שיתנו הסבר הוגן מדוע בישראל מוחקים ערכים כאלה ובחו"ל לא?

--- סוף ציטוט ---
גם אני הצעתי את זה, ואני חושב שחובה לעשות את זה. צריך לבקש מאנשים שיודעים טוב אנגלית מהפורום האנגלי שלנו.

zelhar:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 02, 2007, 14:47:13 ---
--- ציטוט של: Raam227 על ינואר 01, 2007, 23:37:25 ---אני מציע לשלוח מכתב מסודר לבעלי ויקיפדיה  או האחריים עליה ובוא שיתנו הסבר הוגן מדוע בישראל מוחקים ערכים כאלה ובחו"ל לא?

--- סוף ציטוט ---
גם אני הצעתי את זה, ואני חושב שחובה לעשות את זה. צריך לבקש מאנשים שיודעים טוב אנגלית מהפורום האנגלי שלנו.

--- סוף ציטוט ---

אני חושב שבלי תמיכה של וקיפדים ותיקים לא יקשיבו לנו. המוסדות הגבוהים של ויקפדיה לא מבינים עברית וקשה להם לשפוט. מצד שני לדוד שי ולחבורה שלו יש כבר היכרות אתם ובודאי הם דאגו לתפח תדמית קשרים טובים. מהבחינה הזאת אנו במלכוד משום שהם סילקו כל מי שהעז לחלוק עליהם בגלוי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה