חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

שאלו את הימין האמיתי לתאריך 28 באוגוסט

<< < (2/3) > >>

arter1:
חיים שלום רב,

יש בשכונת מאה שערים וגם בחו"ל יהודים חרדים אנטי ציונים שאומרים שארץ ישראל צריכה להיות כבושה על ידי עם אחר כיוון שהגלות היא עונש ועדיין הקדוש ברוך הוא לא סיים את העונש. האם יש מאחורי הדברים האלה אמת.

תודה מראש,
arter1.

sinai:
חיים, לא הבנתי את התשובה שלך האם התכוונת שכן תפתח במלחמה עם מצרים בלי התגרות מצרית? לא ענית באופן ברור.
אז אני אודה לך אם תוכל לענות רק ב-"כן" או "לא" כדי שאני אבין, כי זו שאלה שכבר ענית עליה רק לא הבנתי את התשובה כל-כך.

וחוץ מזה השאלה שלי הפעם היא איך תשכנע את העולם בתור ראש-ממשלה לשנוא את הפלסטינים? כי היום העולם אפילו לא מעמיד שגרירויות בירושלים כי הם לא מכירים בירושלים כעיר-הבירה של ישראל. האם אתה בתור ראש-ממשלה תנתק את ישראל מהעולם כולו? מה נעשה אם נאט"ו ירצה לתקוף אותך כמו שעשו למילוסוביץ?

תודה. תשתדל לענות בצורה לא קיצונית כל-כך כי אני רוצה להפיץ את התשובה שלך לכמה אנשים חשובים שאבא שלי מכיר.

הגולה בארץ:
בס''ד

חיים ידידנו היקר!

אשמח אם תתייחס לנקודה הבאה :
כיצד נוכל לאחד את כל המפלגות שדוגלות בעמדה ימנית אמיתית?, דהיינו שהן בעד 'ארץ הקודש השלמה עפ"י תורתנו הקדושה שייכת לעם-ישראל' ו-'הגירת האויב הערבי הנאצי יש"ו מכל שטחי ארץ הקודש'?

אחדות זו תביא למעשה ליצירת ימין אמיתי חזק שייאחד בע"ה את כל עם-ישראל ויהרוס את מזימת "הפרד ומשול" של השמאל הבולשביקי הידוע במעשי הנבלה שעושה הוא ושותפיו מקרב האויב הערבי הנאצי בארץ הקודש בכל רגע ורגע!!

אשמח אם תתייחס לדבר חשוב זה, והקב"ה ישלח לנו גואל-צדק בב"א.
                                                                                     הגולה בארץ :smil037:

משה_77:
שלום חיים..ממצב?..הכל טוב?

חחח..סתם צוחק איתך.. :2funny:

בקרוב אני אַעֲלה סרטון, כי הצלחתי ברוך השם לעשות את זה בתוכנה את המוזיקה..מה אתה אומר..כדאי לי לעשות סרטונים לתנועה? :)

IRON_MAN:
1. חיים שלום. השאלה שלי היא כזאת:

מה אנחנו צריכים לענות לַשמלאנים ולַאויב הערבי שטוענים שלערבים יש גם "זכות" בארץ-ישראל בגלל מסגד אל-אקצה? הם יגידו שמסגד אל-אקצה נותן לערבים גם "זכות" על ארץ-ישראל בגלל שהמסגד "קדוש-לאיסלאם" ...

מה אנחנו צריכים לענות-להם?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה