חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
*** האם יש לפתוח את הפורום למבקרים ביום שישי? ***
sinai:
--- ציטוט של: אלירן על אוגוסט 19, 2007, 18:31:14 ---אסור שהפורום יהיא פתוח ביום שבת , מי שרוצה יכול לאיכנס בכול ימות החול..
--- סוף ציטוט ---
איזה אמות אתם לא קולטים :D
הוא שואל אם אתם חושבים שביום שישי כולם יוכלו לראות את הפורום ולא רק מי שנרשם!!!
IRON_MAN:
יהודים צריכים לכבד את השבת.
Aaron:
חבר'ה לא הבנתם. עז77 מציע לפתוח את הפורום לאורחים בימי שישי (לא בשבת. הפורום תמיד יהיה סגור בשבת גם לרשומים וגם לאורחים).
כרגע הפורום סגור, רק מי שנרשם יכול לגלוש. אורחים לא יכולים לעיין בפורום. הוא מציע לאפשר לאורחים לעיין בפורום בימי שישי. לא בשבת!!
The_unknown:
כן יש לפתוח את הפורום גם בשישי.. בסוף החופש גם הרבה יהיו עסוקים והזמן הפנוי זה שישי.
אני בעקרון הייתי אפילו מוכן לפתוח את הפורום בשבת (אני חילוני, אף אחד לא עובד בפורום וחייב לשמור עליו ככה שזה לא מחלל את השבת, ואם אני מפעיל מחשב במילא.. זה לא משנה)
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
* חבר'ה, אגף ההסברה לשירותכם: :announcer: *
יש פורום. אוקיי?
עכשיו הוא פתוח כל יום חוץ מבשבת. עד כאן קפיש? :smil089:
עכשיו, בימים שהוא פתוח (וזה לא נושא לדיוּן אם לפתוח בשבת או לא), הוא פתוח רק למי שרשוּם כחבר (זאת אומרת עשה Register מסודר ויש לו שם-משתמש וסיסמה).
עכשיו, יש כאלה שלא מעוניינים להירשם, ורק רוצים להציץ באופן אנונימי. האופציה הזאת כרגע נעולה בכוונה, כי אנוּ מעוניינים שכל מי שחשקה נפשו אפילו "להציץ" בדיונים המרתקים שלנוּ בַּפורום "יוכרח" להירשם קודם. כך אנוּ מגדילים את מִספר המשתמשים הרשומים שלנוּ וזה מגדיל את אמדן-הפופולאריוּת שלנוּ וכן נותן לנוּ יותר אפשרויות להגיע אליו אח"כ, אם זה על-ידי שליחת דוא"ל לַכתובת שאותה הוא ציין בשׂדה-החובה במהלך ההרשמה, ואם זה בשליחת מסרים פרטיים וכו'.
עכשיו, השאלה שעז77 העלה כאן היא האם כדאי לפתוח את הפורום גם ללא הרשמה פעם אחת בשבוע – ביום שישי (עד לשעת כניסת השבת כמובן), כדי לאפשר לגולשים רבים שבאופן טבעי יום ו' הוא היום הפנוי שלהם והם מַגיעים אל הפורום מיוטיוב או מפליקס, להתוודע אליו אבל נִדְחים כשהם רואים את חובת ההרשמה שחלה עליהם בַּכּניסה.
ציינתי שאני אישית בעד ההצעה. :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה