חדשות ודיונים > דיון כללי

מהי המטרה של הימין האמיתי ואיך אפשר לעזור במימושה?

<< < (5/7) > >>

liorso:

--- ציטוט של: Eternal על אוקטובר 16, 2006, 16:12:50 ---פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אשכרה עם פצצות והכל?

--- סוף ציטוט ---

ממש עם פצצות שהוא בעצמו פיצץ והוא גאה בזה ובצדק!

Berk0:
אתם יודעים היום יצא לי לדבר עם קצת חברים על הפורום ועל הרעיון הציוני והכול, עכשיו אני שואל אותם מה עם חושבים שצריך לעשות ? איך להוציא את ישראל מהסכנה שבה היא נמצאת? סכנת הקיום, סכנה של רוב ערבי פה בארץ בעוד 10-15 שנה, סכנה של החמאס והחיזבללאה וכול הארגונים שמתחמשים ותופסים תאוצה?, סכנת המדינות השכנות אשר כול יום קוראות להשמדת הישות הציונית, השנאה והרצון להפיל את המדינה של ערביי ישראל.

אתם יודעים מה נאמר לי בתגובה? "מה אפכת לך, נכון שיש בלאגן עם הערבים אבל בנתיים אין פיגועים הכול טוב, ככה הכי טוב שיקראו לרצח יוהדים אבל העיקר שהם בעזה ואנו פה מוגנים"

עכשיו מה אתם חושבים על זה? זה התשובות שפחות או יותר קיבלתי במילים שלי מ20 איש, והם ימיניים הם נגד ההסמכי שלום, הערבים, הטרור וכול שאר הבלאגן.

אז מה אני הבנתי מפה? אף אחד לא שם פס על המדינה כולם רק מתים לברוח מפה ל"אמריקה" ולהיות מליונרים, לאף אחד לא אכפת מזה שבחוץ שונאים אותך ורק פה אתה יכול להיות יהודי.

תגובות.

liorso:
ברק תפתח בבקשה שירשור חדש בנושא זה זה יהיה אשכול מלא תגובות ויותר ביקורים מזה ואז אני כבר אגיב שם.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: כהניסט על אוקטובר 16, 2006, 04:04:43 ---
--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---

הוא גם סולק על-ידי הרב כהנא מן התנועה (איני יודע את הסיבות).
למרות כל זה, הוא כהניסט, לבו במקום הנכון, ואם כבר מצביעים
אז בעדו, ולא בעד מזויפים.

אף אחד לא מושלם.

--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---

אתה בטוח שהוא גורש? שמעתי על זה בעבר, אבל זה היה נראה לי כאגדה סמולנית-שב"כניקית שנועדה כדי לסכסך בין מרזל לתומכיו של הרב כהנא הי"ד.

--- סוף ציטוט ---

אני לא בטוח ויכול להיות שזה באמת לשון הרע שהפיצו שמאלנים.

כהניסט:

--- ציטוט של: דוקא_כך על אוקטובר 16, 2006, 21:54:24 ---
--- ציטוט של: כהניסט על אוקטובר 16, 2006, 04:04:43 ---
--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---

הוא גם סולק על-ידי הרב כהנא מן התנועה (איני יודע את הסיבות).
למרות כל זה, הוא כהניסט, לבו במקום הנכון, ואם כבר מצביעים
אז בעדו, ולא בעד מזויפים.

אף אחד לא מושלם.

--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---

אתה בטוח שהוא גורש? שמעתי על זה בעבר, אבל זה היה נראה לי כאגדה סמולנית-שב"כניקית שנועדה כדי לסכסך בין מרזל לתומכיו של הרב כהנא הי"ד.

--- סוף ציטוט ---

אני לא בטוח ויכול להיות שזה באמת לשון הרע שהפיצו שמאלנים.

--- סוף ציטוט ---

צריך לבקש מחיים בן פסח או מכהניסט אחר להבהיר את הנושא הזה אחת ולתמיד.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה