חדשות ודיונים > דיון כללי
יהודי אמיתי לא חוגג סילבסטר.
MiSs_DAnIeL:
נו באמת, אז היה כומר בשם סילבסטר
וזה מה שימנע מאנשים לחגוג?
אי אפשר להיתממם ולהגיד "השנה האזרחית הזו לא מעניינת אותי" החילוניים משתמש רק בתאריך לועזי
אף יהודי לא לוקח את זה בתור "חג", הדבר פשוט מאוד, יש מועודנים,יש מסיבות, אנשים מוצאים סיבה טובה לצאת מהבית לחגוג
נץ וגאה בזה:
א.) הוא היה אפיפיור
ב.) זו שנה נוצרית ולא "אזרחית".
ג.) זה שמשתשים רק בתאריך הזה, זה מצער מאוד, ועצם העובדה שיוצאים לחגוג ועוד בצורה כזו מזכיר לנו בפעם המי יודע כמה עד כמה כל העם הזה שקוע במדמנה של אנטי-תרבות הזוהמה של המערב הרקוב.
ד.) אני מציע הצעה יותר טובה בתור סיבה למסיבה, ה-20 באפריל, שהוא כמובן תאריך הולדתו של אדולף היטלר, יהיה יום חג ומסיבות, וכולם מצטרפים למסיבות טרנס+נשיקות בחצות+אלכוהול+זעקות הייל היטלר והצדעה במועל יד איש לרעהו, למה לא?!
הרי דת שאחראית באופן ישיר לשחיטה וטבח של יהודים מאז הקמתה ועד ימינו אנו מאוד תמוה שיהודים חוגגים לוח שנה שהם יסדו.
eran:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 02, 2007, 20:51:56 ---א.) הוא היה אפיפיור
ג.) זה שמשתשים רק בתאריך הזה, זה מצער מאוד, ועצם העובדה שיוצאים לחגוג ועוד בצורה כזו מזכיר לנו בפעם המי יודע כמה עד כמה כל העם הזה שקוע במדמנה של אנטי-תרבות הזוהמה של המערב הרקוב.
ד.) אני מציע הצעה יותר טובה בתור סיבה למסיבה, ה-20 באפריל, שהוא כמובן תאריך הולדתו של אדולף היטלר, יהיה יום חג ומסיבות, וכולם מצטרפים למסיבות טרנס+נשיקות בחצות+אלכוהול+זעקות הייל היטלר והצדעה במועל יד איש לרעהו, למה לא?!
הרי דת שאחראית באופן ישיר לשחיטה וטבח של יהודים מאז הקמתה ועד ימינו אנו מאוד תמוה שיהודים חוגגים לוח שנה שהם יסדו.
--- סוף ציטוט ---
מה שנכון - נכון.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 02, 2007, 20:51:56 ---א.) הוא היה אפיפיור
--- סוף ציטוט ---
תשובה מוחצת, כרגיל. זה נכון שהתאריך ה"לועזי" הוא בעצם תאריך נוצרי. אחרי 2007 צריכים לבוא ראשי תיבות AD שמציינים שעברו 2007 מאז מותו (After Death) של יש"ו, אבל מכיוון שזה ברור, אז משמיטים שתי אותיות אנגליות אלו. אני בעצמי גם התרגלתי לתאריך הנוצרי, וקשה לי עם תאריכים עבריים, אבל אני משתדל, ונלחם נגד ההשפעה הזרה של הגוים. זה עניין של עיקרון.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה