שונות > מה שבראש
סרטון מעניין
Aaron:
http://youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw
לא ידוע עדיין אם זה מזוייף או לא.
אֹהד:
ברור שלא אמיתי, אהרון, אתה עושה צחוק ?
Aaron:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 12, 2007, 02:28:07 ---ברור שלא אמיתי, אהרון, אתה עושה צחוק ?
--- סוף ציטוט ---
זה עדיין לא נבדק ע"י מומחים לפיענוח צילום. ולא אהבתי את טון הזילזול המגעיל שלך.
תראה לי מסמך מדעי שזה מזוייף. אתה עושה צחוק מעצמך כשאתה אומר דברים שאתה לא יודע. לא הוכיחו עדיין שזה מזוייף, לא מובן?
אֹהד:
--- ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 12, 2007, 02:42:30 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 12, 2007, 02:28:07 ---ברור שלא אמיתי, אהרון, אתה עושה צחוק ?
--- סוף ציטוט ---
תראה לי מסמך מדעי שזה מזוייף. אתה עושה צחוק מעצמך כשאתה אומר דברים שאתה לא יודע. לא הוכיחו עדיין שזה מזוייף, לא מובן?
--- סוף ציטוט ---
טון זילזול ? אתה לא רואה שזה תלת מימד ושכל התגובות אומרות שזה מזויף ?
עכשיו כל סירטון מזויף שיצא תרצה שמומחים יבזבזו את הזמן שלהם לבדוק אותו ואז יפרסמו מסמך באינטרנט ? נו באמת .
Aaron:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 12, 2007, 02:44:49 ---
--- ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 12, 2007, 02:42:30 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
טון זילזול ? אתה לא רואה שזה תלת מימד ושכל התגובות אומרות שזה מזויף ?
עכשיו כל סירטון מזויף שיצא תרצה שמומחים יבזבזו את הזמן שלהם לבדוק אותו ואז יפרסמו מסמך באינטרנט ? נו באמת .
--- סוף ציטוט ---
1. לא הבנתי למה ציינת שזה תלת מימד? מה הייתה הנקודה שלך? כל הדברים בעולם הם תלת מימד. ואם זה הי דו מימדי, במה זה היה משנה?
2. התגובות לא אומרות כלום. וחוץ מזה ראיתי אותה מידה של תגובות שאומרות שהם לא בטוחים אם זה מזוייף. וגם אם הרוב אמרו שזה מזוייף. לא תמיד צריך ללכת עם הזרם, גם רוב האנשים בישראל אומרים שקיים עם פלסטיני, אז זה אומר שהוא באמת קיים?
3. מדברים על הסרטון הזה בכל העולם אפילו בחדשות, זה לא עוד סתם סרטון. העבודה של המדענים היא לחקור תופעות שונות, אתה קורה לעבודה שלהם "בזבוז זמן" טוב... לחקור דברים כאלה זה חלק מהעבודה שלהם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה