כתב נושא: אסון!,"גיבור" ילדים ונוער מטיף להשתמט מצה"ל!  (נקרא 10797 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
אסון!,"גיבור" ילדים ונוער מטיף להשתמט מצה"ל
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 12, 2007, 11:35:22 »
אני לא סובל משתמטים(כן גם חרדים שבשיא חוצפתם מנצלים את תורת ישראל ומשתמטים אבל לא כולם כי יש כאלה שמתגייסים לנח"ל אבל אלה שלא)

לאף אחד אין פה זכות להשתמט אך ורק למתנחלים יש זכות זו כי אינם חייבים דבר למדינה שבשיא חוצפתה גירשה אותם מביתיהם שרכשו בצורה חוקית בכסף

בצבא כזה שאפילו על כשרות קשה לשמור קל וחומר על תפילות, שבת וכד', אל תתפלא שחרדים לא מתגייסים.
אין הבדל בין אדם שלומד בישיבה לבין אחד שהולך לצבא, התרומה שלהם למען העם שווה.
לא היא לא יש הבדל בין לשבת ולהבין רק בעצמך דברים ביהדות מאשר ללכת ולהגן על חיים של אזרחי המדינה שלך

התורה טוענת שאין. שני הדברים חשובים במידה שווה.
איפה? קרא בתורה.
אם התורה טוענת ששני הדברים חשובים באותה מידה למה החרדים לא משרתים בצבא ?

אֹהד,

שוּב- צבא יהוּדי הוא עיקרון חשוּב בתורתנו הקדושה, אבל הוא לא יותר חשוּב מהתורה עצמה. זה ההסבר במִשפט אחד.

נ"ב: איזה כיף לקרוא לך אֹהד. :) שם כל-כך יפה! אני כל-כך אוהב את השם הזה! :)

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 12, 2007, 11:37:56 »
אני לא סובל משתמטים(כן גם חרדים שבשיא חוצפתם מנצלים את תורת ישראל ומשתמטים אבל לא כולם כי יש כאלה שמתגייסים לנח"ל אבל אלה שלא)

לאף אחד אין פה זכות להשתמט אך ורק למתנחלים יש זכות זו כי אינם חייבים דבר למדינה שבשיא חוצפתה גירשה אותם מביתיהם שרכשו בצורה חוקית בכסף

בצבא כזה שאפילו על כשרות קשה לשמור קל וחומר על תפילות, שבת וכד', אל תתפלא שחרדים לא מתגייסים.
לא היא לא יש הבדל בין לשבת ולהבין רק בעצמך דברים ביהדות מאשר ללכת ולהגן על חיים של אזרחי המדינה שלך

איפה? קרא בתורה.

אֹהד,

שוּב- צבא יהוּדי הוא עיקרון חשוּב בתורתנו הקדושה, אבל הוא לא יותר חשוּב מהתורה עצמה. זה ההסבר במִשפט אחד.

נכון, אני רוצה צבא יהודי, אבל כרגע יש לנו צבא כזה ואנחנו צריכים להעזר בו, מה לעשות, אבל אין כזה דבר לא להיות בצבא בכלל ולהיות אזרח ובעל זכות בחירה (הצבעה) .

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 12, 2007, 12:29:30 »

איפה? קרא בתורה.

אֹהד,

נכון, אני רוצה צבא יהודי, אבל כרגע יש לנו צבא כזה ואנחנו צריכים להעזר בו, מה לעשות, אבל אין כזה דבר לא להיות בצבא בכלל ולהיות אזרח ובעל זכות בחירה (הצבעה) .

המדינה היא זו שכפתה את עצמה על החרדים, ולא להיפך. החרדים היוּ כאן גם לפני שהמדינה הוקמה. המדינה לא יכולה לבוא ולאנוס ציבור שלם לעשות דברים שהם לא מסוגלים לעשות מטעמי דת. הם כן עושים את כל הדברים האחרים שאפשר לעשות לפי התורה. והם היוּ רוצים לעשות גם צבא. לצערם, המדינה לא נותנת להם. שוּב- צבא יהוּדי הוא עיקרון קדוש!,- אבל לא יותר קדוש מהתורה עצמה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2007, 12:32:08 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
אסון!,"גיבור" ילדים ונוער מטיף להשתמט מצה"ל!
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 12, 2007, 18:16:31 »
http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2255884
כל הטעונת בקשר לצבא,מדינה וכו'..
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?