שונות > מה שבראש

ביי חברים.

<< < (2/4) > >>

שלמה:

--- ציטוט של: אבטיח על אוגוסט 09, 2007, 15:48:26 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 09, 2007, 15:41:02 ---הם בכלל לא חצי ערבים; הם טורקים. והם ממקום שונה לחלוטין. והקשר הלאומי שלהם לערבים כמו של רוסים והונגרים.
סה"כ מדובר במדינה שנלחמת בכורדים ולא ביהודים, ועדיף לנצל הזדמנות לבקר באיסטנבול לפני שהם הופכים לקיצונים.
מה שמפחיד אותי הרבה יותר מ-15 מיליון טורקים זה הטיסה לשם וחזרה. :)
יש לי פחד גבהים ולא פחד טיסות (כלומר אני פוחד להיות בגובה של מטרים בודדים אבל לא פוחד להיות בגובה של 10 ק"מ). אבל למרות זאת אני פוחד מהטיסה לפני ואחרי  ;D  .

--- סוף ציטוט ---

תמיד תוכל ללכת לשיט בספינה

--- סוף ציטוט ---

ברור שזה לא הפתרון. אני זוכר שעוד כשהיה לי מנוי למעריב היה שם סקר שלפיו כשני שליש מאוכלוסיית ישראל והעולם חוששים לפני טיסות.
התשובה היא כי אנחנו חיות-קרקע ואנחנו לא ממש רגילים להיות בגובה של 10 ק"מ ויותר.
והיגיון- טיסה לטורקיה הינה כשעתיים. ספינה תגיע לאיסטנבול רק אחרי כיממה של שיט רצוף.

אבטיח:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 09, 2007, 15:52:39 ---
--- ציטוט של: אבטיח על אוגוסט 09, 2007, 15:48:26 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 09, 2007, 15:41:02 ---הם בכלל לא חצי ערבים; הם טורקים. והם ממקום שונה לחלוטין. והקשר הלאומי שלהם לערבים כמו של רוסים והונגרים.
סה"כ מדובר במדינה שנלחמת בכורדים ולא ביהודים, ועדיף לנצל הזדמנות לבקר באיסטנבול לפני שהם הופכים לקיצונים.
מה שמפחיד אותי הרבה יותר מ-15 מיליון טורקים זה הטיסה לשם וחזרה. :)
יש לי פחד גבהים ולא פחד טיסות (כלומר אני פוחד להיות בגובה של מטרים בודדים אבל לא פוחד להיות בגובה של 10 ק"מ). אבל למרות זאת אני פוחד מהטיסה לפני ואחרי  ;D  .

--- סוף ציטוט ---

תמיד תוכל ללכת לשיט בספינה

--- סוף ציטוט ---

ברור שזה לא הפתרון. אני זוכר שעוד כשהיה לי מנוי למעריב היה שם סקר שלפיו כשני שליש מאוכלוסיית ישראל והעולם חוששים לפני טיסות.
התשובה היא כי אנחנו חיות-קרקע ואנחנו לא ממש רגילים להיות בגובה של 10 ק"מ ויותר.
והיגיון- טיסה לטורקיה הינה כשעתיים. ספינה תגיע לאיסטנבול רק אחרי כיממה של שיט רצוף.

--- סוף ציטוט ---

לפחות תהיה לך יממה של תענוג לפני שתגיע לזה:

שלמה:
אין לי שום דבר נגד מסגדים שבאדמה שלהם.
מצִדי שיבנו מחוץ לגבולות ישראל מסגדים, יקריבו ילדים וישירו שירים בלילה; רק שלא ינסו לקחת מאיתנו את מה ששלנו.
דרך-אגב, ברור שיש המון מסגדים, אבל אני לא אכנס למסגד פעיל מטעמי דת.

Eternal:
תהנה בטיול!

Aaron:
תהנה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה