עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

תראו מה אדם קלר רושם על מדינת-ישראל

<< < (3/3)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 12, 2007, 01:26:24 ---
--- ציטוט של: Diversant על אוגוסט 11, 2007, 20:48:06 ---אולי אם יפול לו קסאם על הבית הוא יתעורר

--- סוף ציטוט ---
אם אבא של מישהו שנשחט ע"י מחבל, מצטער על מותו של אותו המחבל, אז אני בספק אם קסאם ישפיע .

--- סוף ציטוט ---

צריך "קסאם" מסוג אחר לגמרי..

אֹהד:

--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 12, 2007, 04:29:42 ---
--- ציטוט של: Diversant על אוגוסט 11, 2007, 20:48:06 ---אולי אם יפול לו קסאם על הבית הוא יתעורר

--- סוף ציטוט ---
אם אבא של מישהו שנשחט ע"י מחבל, מצטער על מותו של אותו המחבל, אז אני בספק אם קסאם ישפיע .

--- סוף ציטוט ---
האמת,לדעתי לא שופטים אדם בשעת צערו..

--- סוף ציטוט ---
סבבתיק, לא משנה איזה צער אתה מרגיש, לעולם לא יקרה שתהיה עצוב על מותו של המחבל שרצח את יקירך, להפך, ככל שיש לך יותר צער תהיה יותר שמח על מותו .

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 12, 2007, 05:08:31 ---
--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 12, 2007, 04:29:42 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
האמת,לדעתי לא שופטים אדם בשעת צערו..

--- סוף ציטוט ---
סבבתיק, לא משנה איזה צער אתה מרגיש, לעולם לא יקרה שתהיה עצוב על מותו של המחבל שרצח את יקירך, להפך, ככל שיש לך יותר צער תהיה יותר שמח על מותו .

--- סוף ציטוט ---

נכון, זה מעוּות לגמרי להרגיש ההיפך.
יש אנשים שדרך-מחשבתם המעוּותת מעבירה אותם על דעתם ועושה אותם פשוּט "נכים" נפשית וּמנטאלית.

סבבתיק:
אני לא מסכים עם איך שהוא מתנהג.. אבל אולי האבל שלו מונע ממנו כושר שיפוט..

10:

--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 12, 2007, 18:28:53 ---אני לא מסכים עם איך שהוא מתנהג.. אבל אולי האבל שלו מונע ממנו כושר שיפוט..

--- סוף ציטוט ---

צודק, ידוע שהדעת עלולה להישתבש באופן קיצוני לאחר חוויה פסיכולוגית קיצונית, ומות בן זה מצב ממש קיצוני, למרות המצב עדיין אין לישפוט אדם בשעת צערו

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה