חדשות ודיונים > דיון כללי

תוכנית היום של חיים בן-פסח

<< < (2/4) > >>

Aaron:

--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 28, 2006, 18:49:31 ---
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 28, 2006, 18:22:29 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 28, 2006, 17:44:30 ---תוכנית פנטסטית, אהרון שמתי לב שאתה יודע לעשות עריכות וידאו
מה דעתך לעזור לנו ולעשות קליפים של עד 30 מ"ב שיכללו כל מיני קטעים נבחרים מתוכניות קודמות שיש בארכיון?

--- סוף ציטוט ---
בשמחה רבה.

--- סוף ציטוט ---

כי צריך לדעתי לעשות קליפים של איזה 15 דקות ככה,
של מיטב הקטעים לערוך את זה בצורה ממש יפה אולי עם מוזיקה דרמטית או משהו כזה ולהפיץ בפליקס יוטיוב ואימיילים

--- סוף ציטוט ---
מוזיקה דרמטית אפשר להוריד, זאת לא בעיה. הבעיה היא שאין לי תוכניות ישנות של חיים במחשב. ולבחור קטעים נבחרים זה לא פשוט, כי יש כל כך הרבה קטעים טובים.

עז77:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 28, 2006, 18:57:48 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 28, 2006, 18:49:31 ---
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 28, 2006, 18:22:29 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 28, 2006, 17:44:30 ---תוכנית פנטסטית, אהרון שמתי לב שאתה יודע לעשות עריכות וידאו
מה דעתך לעזור לנו ולעשות קליפים של עד 30 מ"ב שיכללו כל מיני קטעים נבחרים מתוכניות קודמות שיש בארכיון?

--- סוף ציטוט ---
בשמחה רבה.

--- סוף ציטוט ---

כי צריך לדעתי לעשות קליפים של איזה 15 דקות ככה,
של מיטב הקטעים לערוך את זה בצורה ממש יפה אולי עם מוזיקה דרמטית או משהו כזה ולהפיץ בפליקס יוטיוב ואימיילים

--- סוף ציטוט ---
מוזיקה דרמטית אפשר להוריד, זאת לא בעיה. הבעיה היא שאין לי תוכניות ישנות של חיים במחשב. ולבחור קטעים נבחרים זה לא פשוט, כי יש כל כך הרבה קטעים טובים.

--- סוף ציטוט ---

אני צריך לפנות קצת זמן ללמוד איך עושים זאת..  :)

בייקר:
חיים במיטבו

zelhar:
בעקבות הצעתו של חיים בתוכנית אני אפתח בתוך הדף האישי בויקיפדיה שלי ערכים 'חיים בן פסח' ו- 'נעם פדרמן' וככה כל מי שירצה יוכל לעבור ולערוך אותם לפני שנעלה אותם לויקיפדיה.

יש לי שאלות (לחיים אם אתה קורא זאת):

1. האם התכוונת להתבסס על הנוסח שמופיע כרגע בדף האישי שלי או על הנוסח הראשוני שהעליתי. את האחרון צריך לקצר כי אחרת העורכים הבולשביקים מייד יקצצו אותו לחמש שורות.

2. האם  לאיית 'בן פסח' א ו' בן-פסח' ?

עז77:

--- ציטוט של: zelhar על דצמבר 28, 2006, 22:31:06 ---בעקבות הצעתו של חיים בתוכנית אני אפתח בתוך הדף האישי בויקיפדיה שלי ערכים 'חיים בן פסח' ו- 'נעם פדרמן' וככה כל מי שירצה יוכל לעבור ולערוך אותם לפני שנעלה אותם לויקיפדיה.

יש לי שאלות (לחיים אם אתה קורא זאת):

1. האם התכוונת להתבסס על הנוסח שמופיע כרגע בדף האישי שלי או על הנוסח הראשוני שהעליתי. את האחרון צריך לקצר כי אחרת העורכים הבולשביקים מייד יקצצו אותו לחמש שורות.

2. האם  לאיית 'בן פסח' א ו' בן-פסח' ?

--- סוף ציטוט ---

אני לא מצאתי שם לינק לאתר.. האם הורידו את הלינק?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה