שונות > מה שבראש
Meetings 2 / הכרויות 2:
J0HNiE:
שם: יונתן
אזור בארץ: איזה השרון
מצב דתי: חילוני (מאמין בקב"ה)
איך הגעתי?: נתקלתי בסרטון העריכה השקרי של חיים באינטרנט וחבר אמר לי שזה סרטון שקר וערוך אז הוא נתן לי לינקים וסרטונים וממש התחלתי להתעניין, זה היה בתקופה לפני שהתגייסתי (לצערי) ומאוד התרשמתי שמצאתי קהילה כזו גדולה, בעיקר בגלל שאני שומע הרבה פעמים את אבא שלי מדבר על פוליטיקה (ימין אמיתי) לא האמנתי שאני אמצא עוד ימניים כהניסטים אמיתיים.
ד"א השפחה שלי מאוד קרובה למשפחה של צפריר רונן ז"ל.
עדן איסקוביץ:
בס''ד
שם: עדן בן דויד ומרים איסקוביץ'.
דת: יהודי אורתודוכסי, דתי-לאומי.
מגורים: מגורש מגוש-קטיף. כעת מתגורר עם אהובת-ליבי בקרני-שומרון.
מקצוע: מתורגמן ועורך.
איך הגעתי לכאן:
מצאתי כמה מהסרטונים של חיים ביוטיוב - והחלטתי להצטרף. אני לא מתחרט!
כהנא חי!!!
yossso:
שם: yossso
אזור בארץ: לא אומר.
מצב דתי: מנותק מהדת החילונית. - לא חשוף לאמצעי תקשורת כבר 5 שנים בקירוב. משתדל לשבור כל מנהג חילוני שדבק בי. מאמין בה', מתעניין בתורה (ספר התורה: בראשית...דברים). מתעניין בעשרת הדיברות.
דברים שאני טוב בהם: אנגלית, מתמטיקה, מכניקה, חשמל ומגנטיות, תכנות אתרים (אני חלוד, ולא יודע PHP, ולא משהו ב- XML), עברית - חובב גדול של משחקי לשון (למשל "פריסת קצפת כפריצת כספת" ו- "מיקסר: התנועה לסחרור העיסה". ו- "פנה לרזה מבין השתיים: שעה לדקה ולא לשניה." קרדיט לספר "לשון ברוטב"), יש משחקי לשון שהמצאתי בעצמי: "שתי נערות, שני נהרות". המצאת משחקי מילים היא הכשרון הטבעי שלי. שאר הידע/יכולות שלי זה נרכש/מתפתח בהדרגה. חזק בשחמט.
איך הגעת לפורום: את הסרטונים של חיים ביוטיוב הכרתי מזמן. ראיתי ביוטיוב "ערבי! שלא תעז אפילו לחשוב על יהודיה." הכוח היהודי הרשים אותי. ביררתי דברים, ובסוף החלטתי לבוא.
KFIRAMOYAL:
שם:כפיר
אזור:
מצב דתי: מסורתי
איך הגעתי: ראיתי סרטונים,המון סרטונים של חיים בן פסח והתאהבתי בימין האמיתי פשוט!
לא חשובה:
שם : לירון
אזור בארץ : דרום
מצב דתי : מתחזקת
איך הגעתי לפורום : אממ ניראלי מאיזה אתר של ביתר ירושלים
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה