שונות > מה שבראש

Meetings 2 / הכרויות 2:

<< < (54/70) > >>

alon cohen:
שם-אלון כהן אבל בתעודת זהות פיטר עוד מעט משנה
גיל-18 עוד חודש
אזור בארץ-השרון נתניה
מצב דתי-מסורתי
איך הגעתי לפורום-כל פעם ההיתי נכנס ליוטוב לראות קליפים של ביתר או כהנא או קטעים של צהל ותמיד ההיתי רואה סרטונים של חיים בן פסח לא הבנתי מזה הסרטון בהתחלה ואז ראיתי וזה תאם בול תהשקפת עולם שלי...
קצת עלי-נולדתי וגדלתי בנדמרק והתחנכתי בתנועת ביתר שחקתי כדורגל בקבוצה המקומית של העיר ועליתי לארץ בגיל 14 אני עדיין אוהב כדורגל והמשכתי גם פה במכבי נתניה אבל בגלל הגיוס שאני רוצה לשרת כמו כולם הפסקתי אוהב לגלוש ואת הים בכלל זהוא בערך...

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: alon cohen על יולי 06, 2009, 02:12:10 ---שם-אלון כהן אבל בתעודת זהות פיטר עוד מעט משנה
גיל-18 עוד חודש
אזור בארץ-השרון נתניה
מצב דתי-מסורתי
איך הגעתי לפורום-כל פעם ההיתי נכנס ליוטוב לראות קליפים של ביתר או כהנא או קטעים של צהל ותמיד ההיתי רואה סרטונים של חיים בן פסח לא הבנתי מזה הסרטון בהתחלה ואז ראיתי וזה תאם בול תהשקפת עולם שלי...
קצת עלי-נולדתי וגדלתי בנדמרק והתחנכתי בתנועת ביתר שחקתי כדורגל בקבוצה המקומית של העיר ועליתי לארץ בגיל 14 אני עדיין אוהב כדורגל והמשכתי גם פה במכבי נתניה אבל בגלל הגיוס שאני רוצה לשרת כמו כולם הפסקתי אוהב לגלוש ואת הים בכלל זהוא בערך...

--- סוף ציטוט ---

ברוך הבא, אלון! :old_smiley:

maorosh:
שם: מאור
מגורים: שומרון והסביבה
איך הגעתי: ראיתי חתימה של מישהו ב FXP
שנת לידה: 85

אהרון.א.:
כל הכבוד מאור אתה גר ביישוב שנמצא בסכנת גירוש?

T-800:

--- ציטוט של: אהרון.א. על יולי 13, 2009, 14:13:36 ---כל הכבוד מאור אתה גר ביישוב שנמצא בסכנת גירוש?

--- סוף ציטוט ---

כן

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה