שם: שי
מקום מגורים: מונטריאל, קנדה (מתגעגע לישראל!)
מצב דתי: לא חילוני ולא דתי, לומד בכולל, חוקר וקורא על ראיות לאמיתות התורה, מתפלא מהבריאה, מאמין בלב
איך הגעתי לפורום: חיפשתי ווידאואים ציוניים בגוגל ומצאתי את אחד מהתוכניות באנגלית של חיים בן פסח
פעילות: אני פעיל במנהיגות יהודית. הקיץ הייתי עורך האתר של משה פייגלין WWW.MF1.CO.IL שרץ לראשות הליכוד כדי ליצור גוש חזק בליכוד שנאמן לארץ ישראל. אני עובד בבניית מערכות תוכנה אינטרנטיות - ז"א אתרים משוכללים.
אני ממליץ לכל המצטרפים החדשים לכתוב מה הם היו מציעים \ רוצים לראות שיקרה בארץ, בחו"ל, בשטח ובאינטרנט כדי להביא לממשלה נאמנה לארץ ישראל.
אני אתחיל עם רשימת רעיונות
* צריך להתחיל לכתוב בישראפדיה! זהו רעיון גאוני - חינוך זה חשוב והדור הצעיר צמא לידע!
* צריך למסד תקשורת משלנו - ערוץ טלוויזיה, רדיו ועיתון (בהתחלה מקוונים, ואז להיאבק על כך שיעלו לאוויר), שמרכולתיהם האידאולוגית היא לאומית, והם מכוונים לכל העם ולא רק לקבוצות! כל העיתונים, תחנות הרדיו וערוצי הטלוויזיה הפופולאריים (מכוונים לעם) בארץ הם שקרנים שמאלנים שוטפי מוח, אם כי חלקם מאוד מוכשרים (למשל, גלי צה"ל הוא ערוץ רדיו מצוין באיכותו. אבל - צריך להיות פחות שמאלני ולראיין הרבה יותר ימנים).
ולכן התוכנית היא כזאת -
1. להתחיל באינטרנט, ז"א ליצור ערוץ טלוויזיה, רדיו יעיתון מקצועיים (כמו ערוץ 7, אבל מכוון לכולם, לא רק לדתיים)
2. להיאבק בכנסת להעביר חוק שמיים פתוחים שיאפשר לכל אחד לשדר בטלוויזיה וברדיו
3. אני מאמין גדול באינטרנטיזציה של הטלוויזיה. כל הטלוויזיות בבית שלי מחוברות לאינטרנט ואני צופה בסרטים וחדשות מהאינטרנט. אני חושב שזהו רעיון עסקי מצויין לעזור לאנשים להתקין אצלם בבית מערכת כזו. האתר העתידי שאני מדבר עליו, צריך להציע ללקוחות שרות שבו תכנאי מגיע עם ציוד מתאים ומחבר את כל הטלוויזיות בבית לאינטרנט, ממש כמו שחברות הכבלים עושות. זה גם ישמש כהכנסה ורווח לערוץ, כסף שניתן יהיה להשתמש בו כדי לקדם את מטרותינו.
* לדעתי ראוי ליצור חשבון התרמה ב-PAYPAL ולשים אותו בכל דף, יחד עם כמה כבר התרימו
יש עוד הרבה מה לעשות - אני מקווה שבפורום הזה נוכל לתכנן ולעבוד על פרוייקטים, ולא רק לפטפט כל הזמן.
שי