שונות > מה שבראש

Meetings 2 / הכרויות 2:

<< < (21/70) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: rubi65 על אפריל 01, 2008, 09:45:35 ---שם: ראובן
מצב: מסורתי, לשעבר חוזר בתשובה 14 שנים ברציפות, כולל נישואים עם אישה דתי'ה במשך 5 שנים, וגירושין לפני 7 שנים - היום יהודי מאמין, ימני אמיתי וכהניסט נלהב.
נכנסתי לאתר דרך חבר בפורום הזה שכינויו משה לוי (כשם הרמטכ"ל המנוח), ואני חי'יב לו המון תודה! (אם אתה רואה הודעה זו משה, תגיב לה).
אוהב גלישה באינטרנט, מוסיקה על כל גווני'ה, מלבד טראנס כבד ובארוק - לא הכל, רדיו - האזנה לחדשות ולאקטואלי'ה בעיקר, תוך כדי הגלישה.

--- סוף ציטוט ---

ברוך הבא, רובי. :)

אני בן 29, כהניסט, מוסיקאי וחובב לשון עברית.
מתוך סקרנות, אתה אומר שאתה אוהב "מוסיקה על כל גוניה מלבד טראנס כבד ובארוק". האם התכוונת שאתה אוהב גם טראנס כבד ובארוק?

כי מלבד = גם, בנוסף ל-.

rubi65:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על אפריל 15, 2008, 03:34:32 ---ברוך הבא, רובי. :)

אני בן 29, כהניסט, מוסיקאי וחובב לשון עברית.
מתוך סקרנות, אתה אומר שאתה אוהב "מוסיקה על כל גוניה מלבד טראנס כבד ובארוק". האם התכוונת שאתה אוהב גם טראנס כבד ובארוק?

כי מלבד = גם, בנוסף ל-.

--- סוף ציטוט ---
הכוונה שלי היא שאני לא אוהב טראנס ובארוק וגם סוגי מוסיקה קלאסית מסוי'ימים שהם מעצבנים לפעמים.
אני אוהב במיוחד מוסיקה עכשווית בעיקר רוק כבד ומטאל (גם Death Metal). לא אוהב Black.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: rubi65 על אפריל 15, 2008, 10:43:37 ---הכוונה שלי היא שאני לא אוהב טראנס ובארוק וגם סוגי מוסיקה קלאסית מסוי'ימים שהם מעצבנים לפעמים.
אני אוהב במיוחד מוסיקה עכשווית בעיקר רוק כבד ומטאל (גם Death Metal). לא אוהב Black.

--- סוף ציטוט ---

אה, תודה על ההבהרה. :) (אם כך היית צריך לכתוב "מוסיקה על כל גוניה חוץ מ- או פרט ל-טראנס כבד ובארוק". המילה "מלבד" פירושה "בנוסף ל-", "גם".)

here2killu:
שלום אני חדש בפורום

שם:אור
רקע דתי:מתחזק
איך הגעתי לפורום:חבר שלח לי קישור לסרטון של חיים בן פסח ואז ראיתי את הקישור ופשוט נגנבתי מהאתר כי אני ימני :P

אֵיתָן:

--- ציטוט של: here2killu על אפריל 18, 2008, 13:00:49 ---שלום אני חדש בפורום

שם:אור
רקע דתי:מתחזק
איך הגעתי לפורום:חבר שלח לי קישור לסרטון של חיים בן פסח ואז ראיתי את הקישור ופשוט נגנבתי מהאתר כי אני ימני :P

--- סוף ציטוט ---
ברך הבא אחינו! O0

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה