ראשי
עזרה
התחברות
הרשמה
HAYAMIN.ORG
»
חדשות ודיונים
»
דיון כללי
»
מכתב תמיכה של מילואימניק במשה פייגלין
« הקודם
הבא »
הדפסה
עמודים: [
1
]
למטה
כתב
נושא: מכתב תמיכה של מילואימניק במשה פייגלין (נקרא 2825 פעמים)
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דוקא_כך
חבר(ה) V.I.P
חבר(ה) של כבוד
ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
«
ב- :
אוגוסט 08, 2007, 03:38:50 »
מכתב שקיבלו פעילים במטה הבחירות של משה פייגלין. אני לא יודע אם זה אמיתי או שזה גימיק בחירות, אבל אני בטוח שתסכימו עם התוכן.
דוקא_כך
חייבים להציל את המדינה !!!
אני אבא לשני ילדים ומילואימניק פעיל.
לאחרונה אני יותר ויותר מודאג מעתידה של המדינה, תחושה שהחריפה בעקבות מלחמת לבנון השנייה. כאב צעיר אני מרגיש שאם נמשיך כך, לילדי לא תהיה מדינה לגדול בה. איבדתי אמון בנבחרי העם (ולא רק מהקדנציה הנוכחית) ואני חש שהעם נמצא בייאוש מוחלט.
נבחרי העם פועלים למען עצמם
נבחרי העם נצמדים לכסא וזה כל עיניינם. הם יעשו כל דבר כדי להשאר בשילטון גם אם זה לא לטובת מדינת ישראל. הפולטיקיאים פיתחו תרבות התעלמות מהעם כמו במלחמת לבנון, כמו בשדרות כמו ממיליון העניים בארץ. פרשיות השחיתות והסקנדלים שצצים כל בוקר רק מגבירים את הייאוש וחוסר האמון בממשלה. במקום לבער את התופעות האלו נלחמים הפוליטיקאים במבקר המדינה או מעסיקים ספינרים כדי "לעבוד" על העם, במקום להעסיק מומחים שיפתרו את הבעיות הרציניות.
בטחון
ראש הממשלה שלנו עדיין חושב שניצחנו במלחמה. הוא תוקף את ראש אמ"ן וסגניו על סקירותיהם המודיעיניות, שמראות שנכשלנו במלחמה ושהחיזבאללה הכפיל את כוחו. בעקבות המלחמה סוריה ואירן "תפסו ביטחון" ומשלוחי נשק עצומים מגיעים לסוריה וחיזבאללה במימון רוסי ואירני.
אני משוכנע שבקיץ הנוכחי מצפה לנו מלחמה והרבה יותר גרועה מהקודמת. זו תהיה מלחמה בכל החזיתות- לבנון, סוריה ועזה. וכל זה בגלל התפקוד הלקוי וחוסר ההחלטיות של הממשלה שלנו במלחמה האחרונה. כבר במילואים יש משפט ציני שכאשר אנחנו מסיימים מילואים (או פוגשים חבר ברחוב) אנחנו נפרדים במשפט "ניפגש במלחמה ...".
ראש הממשלה במקום להכיר בעובדות אלו ולתקנן, מתעלם ומכחיש – זה משרת את העם או את עצמו ?
חינוך
החינוך בשנים האחרונות הולך ומתדרדר. האלימות בבתי הספר גוברת וההישגים נמוכים. אני לא חושב שההישגים נמוכים בגלל התלמידים. כולנו יודעים שהילדים לא נעשים פחות אינטליגנטים עם הזמן, אבל צריך לתת להם חינוך טוב ומורים טובים. אבל מה שרת החינוך עושה בעניין ? נלחמת עם כל העולם על הדפסת ספרי לימוד עם סימון הקו הירוק, ועל ספר לימוד על ה"נכבה". כאילו שנגמרו לנו כל הבעיות האחרות. אם היא היתה נלחמת כך לטובת המורים ושיפור מערכת החינוך, מצבנו היה קצת יותר טוב.
בסופו של דבר למדינה שלנו יש משאב אחד והוא "המוח היהודי". אם לא נשקיע בחינוך אנחנו נמשיך ונידרדר. כבר היום מדינות כמו סין והודו נוגסות נתח מההייטק בארץ. אם לא נשקיע בילדים שלנו, בסטודנטים, בפריפריות, באוניברסיטאות ובמחקרים, בעוד 10 שנים אנחנו נחטוב פה עצים.
בעיה דמוגרפית
כיום מעל 25% מתושבי ישראל אינם יהודים. במלחמה האחרונה ובמהומות אוקטובר כולנו ראינו למי נתונה נאמנותם של האוכלוסיה הערבית. אוכלוסייה זו גדלה בממדים מבהילים שבעוד כ- 20 שנה הם ילכו לקלפי ויבחרו בטיבי (או בעזמי) לראשות הממשלה והמדינה תאבד את הציביון היהודי. אני בכלל לא מדבר ש- 50% אחוז מתקציבי ביטוח לאומי הולך לאוכלוסיה זו.
הממשלה שלנו מתעלמת מהבעיה הדמוגרפית כי אין להם פיתרון. אבל אם נמשיך להתעלם מבעיה זו, פשוט לא נשרוד ולא תהיה לנו מדינה.
איפה אנחנו נהיה בעוד 20 שנה- זה מה שאני שואל את עצמי. לאן המדינה עוד תדרדר ?
בנינו מדינה נהדרת, יש לנו עם נפלא, פנינה במזרח התיכון, אבל ברור שבנקודה מסוימת סטינו מהמסלול.
חודשים חשבתי מה ניתן לעשות כדי לדאוג שלילדי תהיה מדינה, עד שפגשתי את משה פייגלין.
לאחר שישבתי איתו שעות, ודיברנו לאורך ולרוחב, הרגשתי סוף סוף שפגשתי מנהיג שחושב כמוני ונותן לי תקווה.
השתכנעתי שהוא מנהיג ישר, שהוא היחיד שמתייחס באמת לכל הנושאים הללו, לא בשביל לדבוק בכסא אלא כדי לדאוג לעתיד ילדיו. הוא מאמין בעם היהודי ויש לו תוכנית איך להחזיר לנו את האמון והביטחון בעצמנו, ראו
http://www.mf1.co.il
עכשיו יש פריימריס, בהם מתמודד משה פייגלין לראשות הליכוד.
הפעם אפשר לשנות את המצב ולהנחיל תקווה חדשה לילדינו !!!
תעבירו את זה הלאה
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל
סבבתיק
חבר(ה) בכיר(ה)
שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
«
להגיב #1 ב- :
אוגוסט 08, 2007, 04:02:39 »
נכון ביותר.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד
מנהל(ת) גלובלי(ת)
חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
«
להגיב #2 ב- :
אוגוסט 08, 2007, 05:53:52 »
תודה!
נהניתי לקרוא.
שלמה
מנהל(ת) גלובלי(ת)
חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
«
להגיב #3 ב- :
אוגוסט 08, 2007, 10:53:27 »
משה פייגלין הוא יהודי והוא יכול להיות ראש ממשלה נהדר.
אבל אין לו סיכוי בליכוד.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!
אֹהד
Dexter לשעבר
משתמש(ת)
חבר(ה) בכיר(ה)
«
להגיב #4 ב- :
אוגוסט 09, 2007, 03:16:05 »
מסכים במאה אחוז.
כל אנשי הימין צריכים להתאחד ולהקים מפלגה, שתקרא, לא האיחוד הלאומי, לא המפלגה הדתית לאומית, לא חזית יהודית לאומית, אלא חזית יהודית מאוחדת .
הדפסה
עמודים: [
1
]
למעלה
« הקודם
הבא »
HAYAMIN.ORG
»
חדשות ודיונים
»
דיון כללי