שונות > מה שבראש
מחר (יום שלישי, 7/8) אני טס לפולין
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
מה אני אוּכל לאחל לך ?
..שתעבור את זה בקלוּת. זה לא קל. אמנם לא הייתי בפולין מעולם, אך שמעתי סיפורים של נערים/ת ובחורים/ות בגילאי התיכון שנסעו למסעות האלה, והם מאד זועזעו. המראות קשים וההשפעה עלולה להיות טראומתית. שה' ישמור אותך, ושתחזור אלינוּ באותו מצב כמו שנסעת.
אֹהד:
אחותי הייתה בסיור במחנות ההשמדה, היא חזרה בסדר למזלנו, נקווה שתחזור כמו שאתה, אה ותספר לנו מתי ישדרו אחרי שתחזור .
אילן208:
--- ציטוט של: pbc על אוגוסט 06, 2007, 11:42:50 ---נטוס לשבוע, ובו נבקר במקומות שבהם היו מרכזים יהודיים גדולים, מקומות ששימשו לרצח מאות יהודים, בתי כנסת ועוד.
את המסע ילווה צוות צילום של yes, ומסענו יופיע בתוכנית טלויזיה שתשדר yes בערוץ "דוקו" באיזשהו שלב.
להתראות לשבוע, pbc.
--- סוף ציטוט ---
מה יש ליהודים לנסוע למקומות הדוחים האלה? בע"ה תיפולנה פצצות על פולין, גרמניה וצרפת.
אנאל:
--- ציטוט של: pbc על אוגוסט 06, 2007, 11:42:50 ---נטוס לשבוע, ובו נבקר במקומות שבהם היו מרכזים יהודיים גדולים, מקומות ששימשו לרצח מאות יהודים, בתי כנסת ועוד.
את המסע ילווה צוות צילום של yes, ומסענו יופיע בתוכנית טלויזיה שתשדר yes בערוץ "דוקו" באיזשהו שלב.
להתראות לשבוע, pbc.
--- סוף ציטוט ---
לא הייתי טסה לשם בגרוש!!!
למעשה לא הייתי טסה!
מ!ר:
--- ציטוט של: חוש חשית על אוגוסט 10, 2007, 14:11:27 ---
להתראות לשבוע, pbc.
--- סוף ציטוט ---
לא הייתי טסה לשם בגרוש!!!
למעשה לא הייתי טסה!
--- סוף ציטוט ---
גם אני לא הייתי טסה!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה