חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
בתי ספר בישראל ילמדו: חבל ששרדנו. סרט חדש (05/08)
mcavi:
--- ציטוט של: shlomo122 על אוגוסט 06, 2007, 13:41:01 ---
--- ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 13:36:02 ---שלום
רציתי רק לתקן ולאמר שאסור לעשות הכללות שכל הערבים כאלה או כאלה , למשל אני תושב חיפה ויש לי חבר שהוא מוסלמי והוא מתגייס לצנחנים . . .
עם כל שאר הדעות שנאמרו בסרט אני מסכים . . .
--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא אתה צריך ללמוד יותר אל הערבים.
95% מהם נגדינו.
יתכן והוא אחד מאותם 5% אבל עדיין 95%!!!
--- סוף ציטוט ---
תודה
אני יודע ואני גם נגד לעשות פירוט מי ערבי טוב ומי ערבי לא טוב כי הדרך הזאת תוביל לאבדון אבל עדיין במילים אסור להגיד הכללות כמו "מוות לערבים" כי גם לי נפלטים אימרות כאלה אבל אני מגנה זאת , א בגלל שיש לי חבר ערבי ולמרות שאני לא אומר אמרות כאלה לידו אני חושב שעדיין זה לא משנה וב, שכמובן מוות לערבים זאת לא המטרה שלנו . . .
סבבתיק:
ערבי שמתגייס לצנחנים? אולי אתה מדבר על דרוזים,איתם אין לנו בעיה.
שלמה:
--- ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 14:03:17 ---
--- ציטוט של: shlomo122 על אוגוסט 06, 2007, 13:41:01 ---
--- ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 13:36:02 ---שלום
רציתי רק לתקן ולאמר שאסור לעשות הכללות שכל הערבים כאלה או כאלה , למשל אני תושב חיפה ויש לי חבר שהוא מוסלמי והוא מתגייס לצנחנים . . .
עם כל שאר הדעות שנאמרו בסרט אני מסכים . . .
--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא אתה צריך ללמוד יותר אל הערבים.
95% מהם נגדינו.
יתכן והוא אחד מאותם 5% אבל עדיין 95%!!!
--- סוף ציטוט ---
תודה
אני יודע ואני גם נגד לעשות פירוט מי ערבי טוב ומי ערבי לא טוב כי הדרך הזאת תוביל לאבדון אבל עדיין במילים אסור להגיד הכללות כמו "מוות לערבים" כי גם לי נפלטים אימרות כאלה אבל אני מגנה זאת , א בגלל שיש לי חבר ערבי ולמרות שאני לא אומר אמרות כאלה לידו אני חושב שעדיין זה לא משנה וב, שכמובן מוות לערבים זאת לא המטרה שלנו . . .
--- סוף ציטוט ---
צריך לתת לערבים פינוי-פיצוי. הערבים הטובים יעזבו ויקבלו פיצוי, והלא כל-כך נחמדים ימשיכו להילחם בנו ויגורשו ללא פיצוי.
כך יהיה צדק.
mcavi:
לא הוא לא דרוזי הוא ערבי מוסלמי ,
וצודק ^ ^ ^
Aaron:
--- ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 14:08:32 ---לא הוא לא דרוזי הוא ערבי מוסלמי ,
וצודק ^ ^ ^
--- סוף ציטוט ---
הוא כופר בדת האיסלאם אז הוא לא מוסלמי. לפי הקוראן צריכים לערוף לו את הראש.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה