חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 7 באוגוסט **
אֹהד:
שלום רב חיים .
האם כאשר תהיה ראש ממשלה תוציא דעות פוליטיות מסוימות מחוץ לחוק, האם תוציא את שלום עכשיו מחוץ לחוק ? האם ייחסמו אתרי שמאל קיצוניים ?
תודה רבה על ההזדמנות לשאול אותך שאלה, אני מאחל לך כל טוב ושבוע מוצלח . :)
שניר:
בתור ה"מבוגר האחראי" בקייטנת השינאה הצבועה שבנית לך הייתי רוצה להפנות אליך סוגיה אחת.
אתה טוען בשקר בדף ההרשמה שלך שכל הגולשים אצלכם יהיו שווים והכל אצלכם פתוח וממש הליברליות חוגגת וצוהלת לה,
ומאידך גיסא החשבון שלי בפורום שלך הועבר לקבוצת משתמשים מיוחדת (שאני חושד בצדק אגב) שהוקמה במיוחד בשבילי ושבה אני מסומן משאר "העדר" ומוגבל
בין היתר מלשים חתימה צנועה התואמת את זהותי והשקפתי הפוליטית, הפורום שלך שמתיימר להיות "שומר חוק" מפר את החוק עם תמונות של כ"ך והרב כהנא שהוגדר כטרוריסט,
אבל אני ששמתי תמונה קטנה של שלום עכשיו, ארגון חוקי ומקובל על כל העולם וישראל, הוגבלתי מלשים חתימה כלשהיא בחשבוני ומי יודע באיזה עוד מגבלות "בורכתי" אצלכם.
בכך הפרתם את התנאי הראשוני שלי לדיון בפורום והוא להיות שווה לכולם, ולכן זו הודעתי האחרונה עד שישונה המצב,
אני רציתי להוכיח בעיקר לעצמי, שאתם כולכם אותו דבר ואכן עשיתם זאת למעני. אז תודה.
תודה לך ולמנהלים שלך על ה"טלאי הצהוב" המודרני שהלבשתם עליי אך ורק בגלל דעותיי (נשמע לך מוכר?)
אגב, לפני שנקראה "משתמש", הייתה הקבוצה בה הושמתי תחת השם "שמאלן" - זהו רק פורום, פוחד אני מה תעשו לאזרחי ישראל בחיים האמיתיים
לו יתגשם הסיוט הנורא מכל ותעלו עם הרייך היהודי לשלטון.
לסיכום: נרשמתי לפורום כדי לגנות את סרטון ה"היטלר" בפליקס ולנסות להכיר את הצד האפל של היהדות,
לצערי אני עוזב מכאן מזוהה לגמרי עם האדם שעשה את הסרטון הזה, ועם מטרה גדולה מתמיד לתרום בכל דרך שאוכל
כדי להשגיח ולפקח על הזרם החולה הזה בארצנו, ולגדוע את ידו טרם תושט לגרונה של הדמוקרטיה והחופש.
ׁשׂנִיר
Nanis:
שלום חיים,
רציתי לשאול-אם היו מסכימים לך לעלות לישראל,אבל בתמורה לכך היית צריך להבטיח שתפרק את התנועה,האם היית מסכים?
IRON_MAN:
איך אנחנו יכולים לפעול לשחרורם של האסירים היהודים-בטחוניים כמו :עמי פופר,חברי מחתרת בת-עין,דני טיקמן,גור המל,יונה אברושמי,4 שוטרי מג"ב,ג'וליאן סופיר,יגאל עמיר,חגי עמיר,?
למה הממשלה הפושעת הזאת משחררת מחבלים ערבים נאצים שידייהם מגואלות בדם-יהודי ואילו את האסירים היהודים-בטחוניים כמו אלו שהזקרתי היא לא מוכנה לשחרר?
אלירן:
חיים שלום ותודה שאתה נותן לנו את הזכות לישאול אותך שאלות בתור אחד הגיבורים של הליגה להגנה יהודית..
כשבעזרת השם אתה תעלה לישראל אתה מבין שהתישקורת והמימסד לא יתנו לך לישון ויעשו לך חיים קשים כמו שעשו לרב כהנא זצוק"ל הי"ד!
אנשים אהבו את כהנא אבל לא עשו דבר כנגד זה שבתישקורת היו משמיצים אותו..וזה חבל..
איך אנחנו ניתמודד כנגד ההסתה השמאלנית? 80% מהעם כבר מושפע מהם! זה לא ניראה לך משימה בלתי אפשרית?
תודה רבה והקדוש ברוך הוא יברך את כול מעשי ידיך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה