חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

שנאת חינם או שנאה מוצדקת? סרטים חדשים (31/07)

<< < (3/3)

שניר:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על אוגוסט 01, 2007, 08:55:43 ---
--- ציטוט של: דנגו על אוגוסט 01, 2007, 04:07:30 ---כמה שאני מנסה בכל מאודי להמנע מהשוואות לנאצים, זה מדהים אותי עד כמה חיים בן פסח והיטלר דיברו בצורה דומה.
שניהם מעודדים שנאה ומגנים על שנאה תוך שימוש במילים כמו "מוצדקת" שנאה "אחרת",
היטלר תמיד נאם שחשוב מאוד לשנוא את כל המתנגדים למשטר הרייך גם אם הם גרמנים ארים, המטרה מעל לכל.

טמינת הראש בחול לא תועיל במקרה הזה,
הצדקת שינאה עפ"י אידיאולוגיה היתה הלם והחמאה של התנועה הנאצית בתחילת דרכה ועד הפיכתה למפלגת שלטון.

--- סוף ציטוט ---

אתה הנאצי והתנועה הבוגדנית שלך היא תנועה נאצית. אתם תומכים בערבים המוסלמים הנאצים שאומרים מפורשות שהם מתכוונים להשמידנו. אתם שונאים את כל היהודים הטובים ממש עם שינאה נאצית. ואתם הבוגדים שמאפשרים את הנאצים של דורנו - הערבים המוסלמים - לרצוח אלפי יהודים חפים מפשע כחלק מהמסע שלהם לבצע שואה נגד עם ישראל.
אתם הבאתם לנו את עראפת ו80,000 מוסלמים טרוריסטים חמושים בהסכמי אוסלו שרצחו 1800 יהודים בדם קר.
אתם נתתם למחבלים המוסלמים נשק, אימונים, מילירדי שקלים, אדמה יהודית קדושה, ואת כל הכלים הדרושים כדי לרצוח כמה שיותר יהודים.
אתם משקרים לעם בדיבור על שלום כשהחברים המוסלמים שלכם אומרים יום יום בערבית שהם רוצים לסיים את מלאכתו של היטלר יש''ו.
אתם בהפגנות שלכם צועקים "תחיה האינטיפדה!", ז''א שאתם תומכים בהתלהבות ברצח המוני של יהודים. אפילו ביתו של שמאלמרט צעקה זאת בהפגנה של שלום עכשיו ימ''ו.
בשואה, אתם קראתם לג'בוטינסקי "היטלר", כשהוא הזהיר את היהודים שתהיה שואה ושעליהם לעלות לארץ ישראל לפני שיהיה מאוחר מדי. בן גוריון קרא לולדימיר ג'בוטינסקי "ולדימיר היטלר". למה? כי ג'בוטינסקי הזהיר שתהיה שואה.
אתם הבוגדים שרוצחים את העם שלנו, שמסרו יהודים לאוייבינו, שרצחו ניצולי שואה באלטלנה בדם קר, שחטפו אלפי תינוקות מיהדות תימן, שמזלזלים במזרחיים וברוסים עם גזענות מכוערת, ששונאים את היהדות אך מגנים על האיסלם, שמכירים ב65 מדינות מוסלמיות נאציות אבל מפרקים והורסים את המדינה היהודית הקטנטונת היחידה שבעולם.
אתם מצטרפים למוסלמים הנאצים כי אתם פחדנים שבורחים מהצדק ונכנעים לרשעות.
אילו הייתם בארה''ב והייתם עושים כאן למען אל קאידה מה שאתם עושים בישראל למען מרצחי אש''פ/פת''ח, האמריקאים היו הורגים אתכם.



--- סוף ציטוט ---

איזה מיקרוב מתלהם, אתה יכול ללמוד קצת מהתומכים שלך על תרבות דיון כמו דקסטר או NANIS,
אם תצליח לרסן את עצמך עם כדור ואבן או משהו ולכתוב דברים בלי להשפריץ רוק לכל עבר, אני אשמח לעשות לך בית ספר.
את האמת ציפיתי לרמת דיון גבוהה ממך, אחרי הכל חייליך עשו ממך פה לא פחות מהדלאי למה של הגזענים.

סבבתיק:
חיים מתבטא יפה מאוד כל עוד לא מדובר בבוגדים,מה לעשות,יש אנשים שלא יכולים להחזיק את עצמם שמדובר בבוגדים כמוך.
אוי די לדבר שטויות,אם אתה "עושה בית ספר" רק לכאלה שמדברים אלייך יפה אז תעשה לדקסטר ולנניס בית ספר טוב?
אפילו לא ענית להם על חצי מהדברים שהם אמרו לך.
והדלאי למה של הגזענים זה אופנהיימר הזה אם כבר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה