כתב נושא: עלי חמינאי:"ארה"ב וישראל הן האויבות העיקריות שלנו"  (נקרא 3363 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מנהיגה הרוחני של איראן מאיים למחות את ישראל וארה"ב מהמפה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/614/522.html
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שוב?
איזו פעם זו בדיוק?אני כבר לא עוקב....
זה די מצחיק האמת,אין לנו שום עימות גאוגרפי או היסטורי עם איראן,ביום בהיר אחד הם החליטו שהם רוצים להשמיד אותנו.

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
סתם חרטטן. כשארה"ב תמחוק אותם מהמפה אנחנו נראה מה הם יגידו.
"רוצים גרעין" לפי מה שהם עושים זה נשמע כאילו הם רוצים גרעינים ולא גרעין

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם ניתן למוסלמים המטורפים האלה באיראן לפתח נשק גרעיני, חס ושלום, זה באמת יסכן אותנו. העם חייב לדרוש מהפוליטיקאים המושחתים לשלוח את חיל האוויר כדי להרוס את התוכנית הגרעינית של איראן מייד. זה כן ניתן לעשות. אבל זה לא יהיה ניתן לעשות אם נחכה.

Aaron

• אורח
חיוני מאוד לתקוף את איראן עם נשק גרעיני.

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
אם תשאלו אותי..ארה"ב וישראל עומדות לתקוף את איראן עוד הקיץ או בתחילת השנה :)

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

Aaron

• אורח
אם תשאלו אותי..ארה"ב וישראל עומדות לתקוף את איראן עוד הקיץ או בתחילת השנה :)
אני מקווה. רק אני לא מבין למה ארה"ב וישראל לא תקפו את איראן לפני שהיא הכשירה את ההגנה האווירית הרוסית המתקדמת ביותר? היה לנו יותר קל לתקוף אותם לפני ה- 1/6. כל זמן שעובר הם צוברים יותר נשק. למה מחכים אני לא מבין, הקיץ כבר התחיל מזמן.

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני לא פרשן אסטרטגי,אבל ככה אני רואה את הדברים-

הסיבות שאחמדינג'אד מתגרה במערב הן
א.כמו היטלר,הוא מאמין שהמערב מעדיף להמנע מהרפתקאות מסוכנות ולא ייצא למלחמה.כמו כן ישראל אחרי מלחמת לבנון צריכה להתאושש,וארה"ב שקועה בבוץ בעירק.
או
ב.אחמדינג'אד מתגרה כדי שנתקוף,ויש לו הפתעות בשרוול.
הפתעות כאלו יכולות להיות נשק רוסי מתקדם,ברית עם רוסיה,או התארגנות לצאת למלחמה ALL OUT עם ישראל,שתכלול התקפה חסרת תקדים של חיזבאללה,סוריה,חמאס,ושאר ארגוני טרור שינצלו את העובדה שמערכות הבטחון עסוקות בצפון בשביל פיגועים במרכז.
(זה די מפחיד לחשוב,אם הם תיכננו את המהלך הזה בפסגה שהייתה בסוריה,ששם היה משעל,נסראללה,אחמדינג'אד ובשאר)

למה אנחנו לא תוקפים?
א.ייתכן ואנחנו כן מתכוננים לתקיפה,עכשיו לתקיפה יש שתי אפשרויות
1.תקיפה משולבת עם ארה"ב (נשמע הכי הגיוני)
2.תקיפה לבד,עם חיל האוויר או שיגורי טילים (אני מאמין שיש לנו כמה טריקים בשרוול,אחרי הכל לא היינו במלחמה רצינית מאז 1982...)
ב.כנראה שהמודיעין שלנו שיותר מבין ממני רואה את אפשרות ב' כסיבה האמיתית שאחמדינג'אד מתגרה בנו.

מה יהיה מהלך המלחמה? קשה לי לראות את איראן יושבת בחיבוק ידיים.
א.איראן תפציץ בטילים את כל האויבים שלה במפרץ הפרסי,ובמיוחד את ישראל.
ב.סיבה ב' בסיבה שאחמדינג'אד מתגרה בנו.

מה יהיו התוצאות לגבי אויבנו?
טוב,אחמדינג'אד לא ייצא מזה בשלום,כנראה איזה טייס אמריקאי אמיץ שלא שם על המוסלמים יחסל את הבניין שבו שוהה אחמדינג'אד,עם כל מיני מוסלמים "חפים מפשע אחרים".
אסד יבין שישראל לא מוכנה לקבל התגרויות,ולצאת נגד ארה"ב לא יעשה לו טוב.הוא יוותר על הרעיון של לנסות להחזיר את הגולן...נקווה שלאלתר.
המלחמה תעלה לאיראן כסף רב,ועם המצב הכלכלי הנוכחי אחרי גלי הסנקציות,אני בספק שיהיה להם את היכולת לשקם את המדינה,אז את הכורים?

כן,התוצאות זה הדבר היחיד שאני לא נותן לו אפשרויות,מכיוון שאם תהיה תקיפה אמריקאית בשילוב של ישראל,אני באמת לא רואה תוצאה אחרת.
אני לא רואה את אחמדינג'אד שורד,כנראה מטורף אחר יכול לקפוץ ולדבר על "ניצחון אלוהי" כמו נסראללה,ניצחון שממנו יקח לאיראן שנים להשתקם

Aaron

• אורח
6,000 טילים איראניים מכוונים לישראל ומוכנים לשיגור בכל רגע נתון, ביניהם גם טילים בעלי ראשי נפץ כימיים.

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -===האויב הערבי מבין רק בכוח===--
    • האמת על דת האיסלאם
שוב?
איזו פעם זו בדיוק?אני כבר לא עוקב....
זה די מצחיק האמת,אין לנו שום עימות גאוגרפי או היסטורי עם איראן,ביום בהיר אחד הם החליטו שהם רוצים להשמיד אותנו.

השאלה ששווה מיליון דולר!
התשובה שלי היא כזאת: בזמן שכל העולם מתקדם צעד אחר צעד, היהודים מתקדמים בצעדי ענק מכל הבחינות(טכנולוגיה, מדע, תרבות, חברה, חינוך, כלכלה, רפואה) חמישה צעדים קדימה! ואין צורך להסביר שמדינה הקטנטנה הזו שלנו בגודל של ניו ג'רסי בדיוק!
אנו לא סתם עם, אנו העם הנבחר! לא יכול להיות מצב כזה שכל העולם שונא מדינה אחת פצפונת, וכל כך אוהב לשנוא את העם היהודי!
אנחנו מהווים איום, איום רציני לכל המדינות בעולם..
עלי חמינאי רואה שיש 65 מדינות ערב (כמו שחיים קורא לזה) והם לא שוות לרבע ממה שישראל עשתה מאז הקמתה, אז הוא יודע מה יקרה אם מדינה כמו שלנו תתפתח לגודל כאחת המדינות.
"לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים, לאסור מלכיהם בזיקים ונכבדיהם בכבלי ברזל"
כדי להפסיק את האלימות יש להשתמש באלימות!
"הפתרון להפסקת הפיגועים: חזיר!"

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אממ אני די בטוח שזה 600 טילים,6000 זה כבר מוגזם.
לא שנוכל לשרוד מטח של 600 טילים (והפעם זה באמת טילים,הנזק שלהם...מפחיד).
בשביל מה טיל החץ טוב זו תעלומה.

עומרי,אני מניח שבגלל זה-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/Islam_percentage_by_country.png
כמו כל אימפריה שמכבדת את עצמה,רצף טריטוריאלי זה דבר חשוב,ואנחנו קצת עומדים להם שם באמצע.
ברגע שאנחנו ניפול הם יתחילו לטפל באירופה...זה די עצוב.