שונות > מה שבראש
אוהדי בית"ר קראו 'מוות לערבים' והוכו בנתב"ג
IRON_MAN:
למה החיילים והשוטרים ממלאים פקודות שמעודדות את הטרור(גירוש יהודים מבתיהם,מניעה מיהודים מלהתיישב בארץ-ישראל)?
אם הם יודעים שהדברים שהם עושים מעודדים את האויב הערבי ומגבירים את הטרור למה הם פשוט לא מסרבים פקודה?
זה הורג אותי.
משה_77:
לא ראיתי שהם אמרו שם מוות לערבים..והתבאסתי חחח
--- ציטוט של: רן הכהניסט על יולי 28, 2007, 23:58:30 ---למה החיילים והשוטרים ממלאים פקודות שמעודדות את הטרור(גירוש יהודים מבתיהם,מניעה מיהודים מלהתיישב בארץ-ישראל)?
אם הם יודעים שהדברים שהם עושים מעודדים את האויב הערבי ומגבירים את הטרור למה הם פשוט לא מסרבים פקודה?
זה הורג אותי.
--- סוף ציטוט ---
אסור שיסרבו פקודה..! הבעיה היא בממשלה שצריכים להוריד ולהעלות ממשלה כהניסטית
אורי'ין:
בס"ד,
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 29, 2007, 00:08:40 ---לא ראיתי שהם אמרו שם מוות לערבים..והתבאסתי חחח
--- ציטוט של: רן הכהניסט על יולי 28, 2007, 23:58:30 ---למה החיילים והשוטרים ממלאים פקודות שמעודדות את הטרור(גירוש יהודים מבתיהם,מניעה מיהודים מלהתיישב בארץ-ישראל)?
זה הורג אותי.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
למה אסור??מותר וחובה לסרב פקודה אם אומרים לגרש יהודים ולמנוע התיישבות יהודית!!!!!
Nanis:
אני דווקא לא סובל את ההתנהגות של אוהדי בית"ר,אבל כל עוד הם נגד הערבים זה סבבה ;).
משה_77:
עדין לא הבנתי איפה אתם רואים שהם אומרים מוות לערבים :idiot2:
--- ציטוט של: אוריינוש על יולי 29, 2007, 00:31:26 ---בס"ד,
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 29, 2007, 00:08:40 ---לא ראיתי שהם אמרו שם מוות לערבים..והתבאסתי חחח
זה הורג אותי.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
למה אסור??מותר וחובה לסרב פקודה אם אומרים לגרש יהודים ולמנוע התיישבות יהודית!!!!!
--- סוף ציטוט ---
לא מסכים איתך..! ברגע שהרבה יסרבו פקודה זה יתן לגיטימציה לחיילים לסרב פקודה בכל זמן שיתחשק להם וזה סכנה למדינת ישראל..כל בנאדם שפוי מבין זאת
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה