חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

ניקח את מדינתנו בחזרה - סרט חדש (27/07)

<< < (3/11) > >>

אלירן:

--- ציטוט של: Dexter על יולי 28, 2007, 22:01:57 ---כל הכבוד חיים, ד"א, למה לבשת דווקא כיפה שחורה, שמזוהה עם החרדים ?

כל הכבוד לאותו אדם שתרם, פשוט כל הכבוד !

--- סוף ציטוט ---
בחתימה שלך אתה אומר "יהודים תיתאחדו" אבל עכשיו אתה אומר לחיים למה הוא שם כיפה שחורה שמזוהה עם החרדים?

חוץ מזה גם הרב כהנא זצוק"ל הי"ד חבש כיפה שחורה..

אֹהד:

--- ציטוט של: אלירן על יולי 28, 2007, 22:08:56 ---
--- ציטוט של: Dexter על יולי 28, 2007, 22:01:57 ---כל הכבוד חיים, ד"א, למה לבשת דווקא כיפה שחורה, שמזוהה עם החרדים ?

--- סוף ציטוט ---
בחתימה שלך אתה אומר "יהודים תיתאחדו" אבל עכשיו אתה אומר לחיים למה הוא שם כיפה שחורה שמזוהה עם החרדים?

--- סוף ציטוט ---
אני אומר התאחדו, אבל החרדים לא ממש רוצים לעשות את זה, הם מסתגרים, אנטי ציונים ברובם וכו' הרבנים החסידים והחרדים התנגדו לעליה לארץ וככה גרמו למותם של מאות אלפי אנשים בשואה, ואפילו מיליוני אנשים והשמדה טוטאלית של יהדות פולין, אני רוצה שכולם יתאחדו, רק שהחרדים יפסיקו להיות כ"כ אנטי ציוניים, שיתחילו לשרת בצבא וכו' .
וכהנא שם כיפה שחורה כנראה בגלל שככה רוב היהודים בארה"ב שמו כיפה שחורה מאחר ורובם היו מהזרם החסידי והכת הקונסרבטיבית.

אלירן:

--- ציטוט של: Dexter על יולי 28, 2007, 22:13:08 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
אני אומר התאחדו, אבל החרדים לא ממש רוצים לעשות את זה, הם מסתגרים, אנטי ציונים ברובם וכו' הרבנים החסידים והחרדים התנגדו לעליה לארץ וככה גרמו למותם של מאות אלפי אנשים בשואה, ואפילו מיליוני אנשים והשמדה טוטאלית של יהדות פולין, אני רוצה שכולם יתאחדו, רק שהחרדים יפסיקו להיות כ"כ אנטי ציוניים, שיתחילו לשרת בצבא וכו' .
וכהנא שם כיפה שחורה כנראה בגלל שככה רוב היהודים בארה"ב שמו כיפה שחורה מאחר ורובם היו מהזרם החסידי והכת הקונסרבטיבית.

--- סוף ציטוט ---

חבל ,  התישקורת הישראלית האכילה גם אותך בשטויות האלה.
עוד מלפני קום המדינה היו אנשים שרצו להפוך את החרדים לאזרחים סוג ב' אך ורק ביגלל שהם היו שומרי מיצוות , בישבילם כול מי ששומר מיצוות
הוא פרימיטיבי וחשוך.
החרדים אנטי ציונים כי זאת  מדינה חילונית זה נגד העקרונות שלהם.
אנשים כמו ויצמן ואוסישקין שאתה כול כך מעריך הם היו האנטישמים הכי גדולים שיש.
אגב הם לא מיתגייסים לצבא ביגלל שהמיסגרת של הצבא לא מתאימה על עצמה אליהם וגם כי יש שם פריצות וזוהמה כמו בביוב.
חבל רק שהם מאמינים רק בתורת ישראל בלי ארץ ישראל.
כהניסט אמיתי זה כהניסט שאוהב את כול עם ישראל בלי להוריד מהערך של שום יהודי.

אֹהד:

--- ציטוט של: אלירן על יולי 28, 2007, 22:19:37 ---
--- ציטוט של: Dexter על יולי 28, 2007, 22:13:08 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

חבל ,  התישקורת הישראלית האכילה גם אותך בשטויות האלה.
עוד מלפני קום המדינה היו אנשים שרצו להפוך את החרדים לאזרחים סוג ב' אך ורק ביגלל שהם היו שומרי מיצוות , בישבילם כול מי ששומר מיצוות
הוא פרימיטיבי וחשוך.
החרדים אנטי ציונים כי זאת  מדינה חילונית זה נגד העקרונות שלהם.
אנשים כמו ויצמן ואוסישקין שאתה כול כך מעריך הם היו האנטישמים הכי גדולים שיש.
אגב הם לא מיתגייסים לצבא ביגלל שהמיסגרת של הצבא לא מתאימה על עצמה אליהם וגם כי יש שם פריצות וזוהמה כמו בביוב.
חבל רק שהם מאמינים רק בתורת ישראל בלי ארץ ישראל.
כהניסט אמיתי זה כהניסט שאוהב את כול עם ישראל בלי להוריד מהערך של שום יהודי.

--- סוף ציטוט ---
אלירן, למד קצת מן העבר .
ההתנגדות החרדית לציונות הייתה עתיקה יותר מהציונות, איך זה ייתכן ?
הציונות הדתית ישנה מהציונות של הרצל ווייצמן שאני "מעריץ" (בכאילו  ;D)
אם הם התנגדו למדינה חילונית מדוע לא תמכו בציונות הדתית ? שכאמור נוצרה לפני הציונות של הרצל וחבריו ? כי הם אנטי ציוניים (!)
רק החרדים לא יכולים להסתדר בצבא ? הצבא הוא לא פיקניק והדתיים הלאומיים מסתדרים שם מצוין, לא צריכים להקים להם פלוגות מיוחדות והרצון שלהם להקמת פלוגות מיוחדות רק בשביל המגזר שלהם מראה את הרצון שלהם להתבדל ולא להתאחד עם שאר היהודים .

tm1:

--- ציטוט של: אלירן על יולי 28, 2007, 22:19:37 ---אגב הם לא מיתגייסים לצבא ביגלל שהמיסגרת של הצבא לא מתאימה על עצמה אליהם וגם כי יש שם פריצות וזוהמה כמו בביוב.

--- סוף ציטוט ---

הם אומרים שיתגייסו במידה שיוקם "צבא כוהנים", כלומר צבא על-פי ההלכה נטו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה