שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית

חידה: האם אומרים פי שתיים או פי שניים ?

<< < (4/7) > >>

אֹהד:
לאן נעלמת ?

liorso:
לשום מקום... מידי פעם המשכתי לצפות בחיים במיוחד בסרטוני הפליקסים שלו. פשוט לא היה לי מה לומר בפורום הזה ואני רואה שגם עכשיו אין לי מה לומר אין לי איפה להכניס מילה.. זה מה שקורה כשיש המון אנשים אבל הכל לטובה! כמה שיותר אנשים יותר טוב אפילו שיותר נוח כשיש קצת אנשים. אז אומנם אני לא פעיל בפורום אבל יש הרבה אנשים שתומכים ברעיון שלנו זה הכי חשוב. ועכשיו אני לא רואה את עצמי מגיב הרבה מידי בפורום כמו שהיה בתחילת הפורום...
מה שבטוח זה שהתגעגעתי

אֹהד:

--- ציטוט של: liorso על יולי 25, 2007, 22:12:35 ---לשום מקום... מידי פעם המשכתי לצפות בחיים במיוחד בסרטוני הפליקסים שלו. פשוט לא היה לי מה לומר בפורום הזה ואני רואה שגם עכשיו אין לי מה לומר אין לי איפה להכניס מילה.. זה מה שקורה כשיש המון אנשים אבל הכל לטובה! כמה שיותר אנשים יותר טוב אפילו שיותר נוח כשיש קצת אנשים. אז אומנם אני לא פעיל בפורום אבל יש הרבה אנשים שתומכים ברעיון שלנו זה הכי חשוב. ועכשיו אני לא רואה את עצמי מגיב הרבה מידי בפורום כמו שהיה בתחילת הפורום...
מה שבטוח זה שהתגעגעתי

--- סוף ציטוט ---
זה חשוב לומר את דעתך, תמיד יש חילוקי דעות עם כמה מאיתנו ומהסיבה הזו תמצא בקלות למה להגיב .

liorso:

--- ציטוט של: Dexter על יולי 26, 2007, 00:11:26 ---
--- ציטוט של: liorso על יולי 25, 2007, 22:12:35 ---לשום מקום... מידי פעם המשכתי לצפות בחיים במיוחד בסרטוני הפליקסים שלו. פשוט לא היה לי מה לומר בפורום הזה ואני רואה שגם עכשיו אין לי מה לומר אין לי איפה להכניס מילה.. זה מה שקורה כשיש המון אנשים אבל הכל לטובה! כמה שיותר אנשים יותר טוב אפילו שיותר נוח כשיש קצת אנשים. אז אומנם אני לא פעיל בפורום אבל יש הרבה אנשים שתומכים ברעיון שלנו זה הכי חשוב. ועכשיו אני לא רואה את עצמי מגיב הרבה מידי בפורום כמו שהיה בתחילת הפורום...
מה שבטוח זה שהתגעגעתי

--- סוף ציטוט ---
זה חשוב לומר את דעתך, תמיד יש חילוקי דעות עם כמה מאיתנו ומהסיבה הזו תמצא בקלות למה להגיב .

--- סוף ציטוט ---

דווקא אני רואה שאתם חושבים בדיוק כמו שאני חושב...

אורי'ין:
בס"ד,
פי 2 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה