עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מהו האזור הנתון לאיום החמור ביותר של השתלטות ערבית ?

<< < (4/6) > >>

10:
הנגב הפך ללא סתם מערב פרוע, שאל כל תושב באר שבע והסביבה והוא יאמר לך את אותו הדבר, הבדואים מיתיישבים בכל מקום שבא להם(ליפעמים גם על שדות של יהודים) ומחליטים שזה שלהם ואז הם מתחילים מאוהלים  ואז עושים אפ גרייד לבתי פח ואז לווילות(אני מדבר על וילות שיהודים היו חולמים שיהיה להם), ואז הם מתלוננים שאין להם מים וחשמל טלפון וכו', לא רק, הם גם מתפרנסים מגניבות ופרוטקשנים, כל בעל קיוסק באיזור באר שבע קשור לעולם התחתון או שמשלם פרוטקשנים, באופקים לפי מה שהבנתי הצליחו למגר את התופעה ברובה בכך שקרעו לבדואים את הצורה פעם אחר פעם, בבאר שבע דימונה ירוחם וכו' הבדואים משליטים טרור, מעיירות העשירות כמו מיתר,עומר ולהבים אין את הבעיה הזאת בגלל שאין שם עולם תחתון ומה יש להם תקציב להשים שומרים בכניסה, אבל הבדואים עדיין מסתובבים שם לפעמים ועושים צרות או שהם בכוונה עושים את התפילות שלהם בלילה עם בוקסות כדי להפריע ליישובים היהודיים(אני אומר את זה מניסיון בתור אחד שבא לבקר חברים במיתר הרבה ושומע את זה כל פעם מחדש), מה שכן גם אין מי שיעצור אותם, יש את העולם התחתון וכל החבורות הגדולות שהולכות איתם מכות לעיתים קרובות אבל מעבר לזה אין הרבה בכלל, עם אתם רוצים כבר ללכת מכות ולמגר את תופעת הערבים, צריך להקים כוח שיסלק בכוח את כל הבדואים מהדרום, הבדואים פחדנים מטבעם הם בורחים כל פעם שבאה משטרה אבל חוזרים כי מישטרה לא באה תמיד, צריך להקים כוח יהודי לוחם אפשר אפילו לומר גרילה או רק כנופייה יהודית, הרבה תושבי הדרום ישמחו לעזור שישמעו שמרביצים לבדואים  ;) מניסיון

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
למרות שאני בעד,זה לא המקום.
יש פה מלשינים{עיין ערך :"TAREN"}אז עזוב.
יש דברים שאומרים רק פנים אל פנים.

נץ וגאה בזה:
בעניין הזה אני חושב שהתשובה הנכונה היא: כל העולם.
תסתכלו על רוסיה, תסתכלו על מערב אירופה ומרכזה, תסתכלו על אזסיה ואפריקה ואפילו דרום אמריקה כל העולם הולך ונכבש על ידי הבקטריה המזוהמת תוצרת מוחמד אבן עבדאללה.

רַק_כָּך:
לפי דעתי הגולן!

Altalena:
עכו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה