חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

סרטונו של "הגולה בארץ"

<< < (3/4) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
מצויין! כל הכבוד לך, הגולה בארץ !!

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על יולי 22, 2007, 23:31:31 ---כל הכבוד! מעולה!

צריך להעלות סרטון זה גם ליוטוב.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד
 חיים היקר, DEXTER ,גם בשן וגם גילעד,אהרן, סבב-תיק,WAKE UP ISRAEL ,איתן, MOSHE 77 ,אלירן ,וכל מי שלא הזכרתי ואני מתנצל על-כך מראש ,אתם אחי היהודים הכשרים שלא נפגעו מפעולת ה '' תכי'ה '' של האויב הערבי יש''ו ,הרתמו בכל כוחכם להפיץ את האמת בקרב עמנו ,למען יתעורר משיכרון החושים שנטעו בו האויב הערבי הנאצי יש''ו  ועוזריו מהשמאל הבולשביקי והימין המזוייף שיצר על-מנת שלא יישמע קולנו ,ונתן לנו שם של '' קיצוניים '' ,האירו את אור האמת בקרב עמנו ,בכל הזדמנות,בכל מקום ואתר ,התודעה האמיתית אודות המצב המסוכן בו נמצא עם-ישראל כרגע, בשיאה של הגלות הקשה מכל ,והימין האמיתי ואנשים כמו ידידי חיים בן-פסח  אמורים להכנס תתודעתו והערצתו של העם היהודי הקדוש ,ונזכת אז לראות את עלייתו של ידידינו חיים בן-פסח ,הגירתו של האויב הערבי מהארץ ,וטיהור כל הטומאות שנטעו בה השמאל הבולשביקי והאויב הערבי יש''ו ,ונזכה בביאת גואל צדק בב''א.
                                                                                                 הגולה בארץ :smil037:

משה_77:
הגולה בארץ,אחי אני מעריך אותך מאוד..!

אתה צודק..באמת צריך להפיץ את האמת וזה מה שאני עושה כל רגע כמעט..משתדל :)

ישר כח..! המשך כ"ך...!

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על יולי 22, 2007, 23:31:31 ---כל הכבוד! מעולה!

צריך להעלות סרטון זה גם ליוטוב.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד
 חיים ידידי!
 אינני יודע כיצד לכווץ את הסרטון כדי להעלותו ביוטוב במלואו, ניסיתי לעשות זאת והו הקישור שלו:

אולם המערכת מעלה קטע מאד קצר, לכן בקשתי מידידנו איתן להעלותו גם ביוטוב, ואני אודה לו מאד אם יעשה כן.
 לכל מי שקורא הודעה זו ,וידע להדריך אותי כיצד לכווץ סרטון ,אודה לו מאד אם ידריך אותי .
                                                                                              הגולה בארץ :smil037:

ליעד:
סירטון תותח, תגובה מצויינת...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה