חדשות ודיונים > דיון כללי
מנהל הפורום באנגלית כינה את נשיא ארצות הברית בוש נאצי.
עז77:
אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, ובסרט "טיסה אחת בשבילנו"
מראים תמונה מקוממת - מטוס אמריקאי טס מעל אושוויץ ומפיל פצצה קילומטרים ספורים ליד אושוויץ,
כדי להפציץ משהו סתמי - מכל הטיסות של האמריקאים במלחמה הזו, אפילו טיסה אחת הם לא מצאו לנכון כדי לעצור את מפעל הרצח הזה,
להפציץ מסילות להפציץ את תאי הגזים - והם ידעו כל ביתן מהו, וכל מבנה למה הוא משמש, אל תשלו את עצמכם, הסיבה היחידה שארה"ב לחמה בנאצים,
זה כנקמה על פרל הרבור שהפציצו בני בריתו היפנים - זה הכל, ממש לא הזיז להם מה קורה ליהודים שם, ועד היום לא מזיז להם.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 26, 2006, 19:37:27 ---אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, ובסרט "טיסה אחת בשבילנו"
מראים תמונה מקוממת - מטוס אמריקאי טס מעל אושוויץ ומפיל פצצה קילומטרים ספורים ליד אושוויץ,
כדי להפציץ משהו סתמי - מכל הטיסות של האמריקאים במלחמה הזו, אפילו טיסה אחת הם לא מצאו לנכון כדי לעצור את מפעל הרצח הזה,
להפציץ מסילות להפציץ את תאי הגזים - והם ידעו כל ביתן מהו, וכל מבנה למה הוא משמש, אל תשלו את עצמכם, הסיבה היחידה שארה"ב לחמה בנאצים,
זה כנקמה על פרל הרבור שהפציצו בני בריתו היפנים - זה הכל, ממש לא הזיז להם מה קורה ליהודים שם, ועד היום לא מזיז להם.
--- סוף ציטוט ---
אמת.
zelhar:
בשבילי 'נאצי' זו דרגת הרשעות הגבוהה ביותר. לכן אני לא חושב שכדאי להרבות שימוש במילה הזו כיוון שאז היא מאבדת ממשעותה. אתם זוכרים\מכירים את ה- 'soup nazi' מסיינפלד? (הוא היה ארגנטינאי אבל שמו היה ייב קסאם, כך שבלי שלארי דיויד התכוון הוא באמת היה נאצי).
אני לפעמים משתמש בכינו הזה על ערבים ומוסלמים מאחר ולדעתי הם הרוויחו אותו ביושר ואני רוצה שאנשים יבינו שבמבחינתי אין הרבה ברירות כיצד להתמודד עם המפלצות האלה.
בייקר:
זלהר צודק.
עז77:
--- ציטוט של: zelhar על דצמבר 26, 2006, 23:06:36 ---בשבילי 'נאצי' זו דרגת הרשעות הגבוהה ביותר. לכן אני לא חושב שכדאי להרבות שימוש במילה הזו כיוון שאז היא מאבדת ממשעותה. אתם זוכרים\מכירים את ה- 'soup nazi' מסיינפלד? (הוא היה ארגנטינאי אבל שמו היה ייב קסאם, כך שבלי שלארי דיויד התכוון הוא באמת היה נאצי).
אני לפעמים משתמש בכינו הזה על ערבים ומוסלמים מאחר ולדעתי הם הרוויחו אותו ביושר ואני רוצה שאנשים יבינו שבמבחינתי אין הרבה ברירות כיצד להתמודד עם המפלצות האלה.
--- סוף ציטוט ---
אכן כן, נאצי זו מילה ששמורה למפלצות אמיתיות
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה