שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית

האם לתנועה הכהניסטית יש המנוֹן ?

<< < (9/10) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
אנחנוּ לא נועלים בד"כ, כי אולי באיזשהו שלב מאוחר יותר מישהוּ ירצה להוסיף הודעה בנושא הנדון (וזה קורה לפעמים).

רק במִקרים מסויימים נועלים אשכול. :)

רַק_כָּך:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 20, 2007, 00:12:51 ---אני מדבר כמובן על מוסיקה וּמילים. אבל לא רק. ארחיב את השאלה: האם נכתבה אמנוּת ברוּח כהניסטית? שירים? שירה? מוסיקה? תיאטרון?

האם יצאוּ-לאור אי-פעם שבועונים או ירחונים או מגאזינים אחרים כהניסטיים? האם היה עיתון לַמפלגה או לַתנועה?

--- סוף ציטוט ---

O0 גם בשן וגם גלעד- צדקת ובגדול שלא לנעול את הנושא לכאורה היה נראה שהוא כבר מוצה עד תום, אבל- לאחר כמה זמן שהנושא לא עודכן- מצאתי משהו שתשמח לראות, רק לצערי אין לי עליו הרבה מידע, לפרטים נוספים תן תגובה!

:gene034:

--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 16, 2007, 21:32:34 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 20, 2007, 00:12:51 ---אני מדבר כמובן על מוסיקה וּמילים. אבל לא רק. ארחיב את השאלה: האם נכתבה אמנוּת ברוּח כהניסטית? שירים? שירה? מוסיקה? תיאטרון?

האם יצאוּ-לאור אי-פעם שבועונים או ירחונים או מגאזינים אחרים כהניסטיים? האם היה עיתון לַמפלגה או לַתנועה?

--- סוף ציטוט ---

O0 גם בשן וגם גלעד- צדקת ובגדול שלא לנעול את הנושא לכאורה היה נראה שהוא כבר מוצה עד תום, אבל- לאחר כמה זמן שהנושא לא עודכן- מצאתי משהו שתשמח לראות, רק לצערי אין לי עליו הרבה מידע, לפרטים נוספים תן תגובה!

--- סוף ציטוט ---

מה - מה - מה מצאת ?? :smil106: :smil107:

רַק_כָּך:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 17, 2007, 09:03:40 ---
--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 16, 2007, 21:32:34 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

מה - מה - מה מצאת ?? :smil106: :smil107:

--- סוף ציטוט ---

חיפשת עיתונים של המפלגה וכדומה, בעבר מצאתי לך בטאון של תנועת כ"ך חדש יחסית משנת 2001, הפעם מצאתי אחד יותר ישן בהרבה- בטאון של תנ"ך (=תנועת נוער כ"ך) לצערי מצאתי רק תמונה לא כ"כ (=כל כך) ברורה של חלקו העליון של הבטאון שבו רואים בברור את המילים: "בטאון תנועת נוער כך" לא מצאתי על זה שום מידע, אם תצפה בתמונה בהגדלה תראה באמצע תמונה של הרב מאיר דוד כהנא זצוק"ל הי"ד מוסר שיעור לנערים של התנועה. הנה התמונה:

מה אתה אומר?

ואווּ! :smil106: מאיפה לקחת את זה בדיוּק והאם אתה יודע ממתי זה ?

O0  O0  O0

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה