חדשות ודיונים > דיון כללי
בעניין "ברירת שמשון"
DJ Luminus:
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 26, 2006, 22:26:52 ---
--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 26, 2006, 22:22:57 ---
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 26, 2006, 20:29:03 ---
--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 26, 2006, 19:42:19 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 26, 2006, 16:49:59 ---לומינוס, נושא הדיון הוא ברירת שמשון (תמות נפשי עם פלישתים), לא סתם ככה.
--- סוף ציטוט ---
זאת אומרת שבמקרה של חוסר ברירה על ישראל להתאבד יחד עם שאר העולם?
--- סוף ציטוט ---
לומינוס, מדובר בתגובה שתבוא אחרי השמדת ישראל או כשישראל תיהיה על סף השמדה וסכנה קיומית רק אז תופעל "ברירת שמשון" - מחיקה טוטאלית של כל מדינות ערב או לפחות המדינה שתוקפת אותנו ובמקרה שנורה עלינו טיל גרעיני מאחת מארצות אירופה, התגובה שלנו צריכה להיות דומה.
--- סוף ציטוט ---
אף מדינה אירופאית לא תשלח טיל גרעיני לישראל, אלא אם כן היא תהיה תחת כיבוש אסלאמי. במקרה כזה מדינה זו לא תוכל להחשב עוד כמדינה אירופאית. האירופאים אמנם אנטישמים, אבל הם לא מטורפים כמו המוסלמים הנאצים. הם מודעים לעצמתה הגרעינית של ישראל והם יודעים טוב מאוד מה עלול לקרות אם הם יעיזו לתקוף את ישראל בנשק גרעיני.
--- סוף ציטוט ---
גם לי קשה להאמין שמדינה אירופאית עם שלטון נוצרי תשגר טיל גרעיני על ישראל... אבל היטלר ימ"ש החזיר הנאצי, כן יכול היה לעשות דבר כזה.
--- סוף ציטוט ---
נכון. שלטונם של היטלר ודומיו לא היו נוצריים, אלא ההיפך, הם היו אנטי-נוצריים ואנטי-דתיים בכלל, מאחר וכל דת, במיוחד היהדות והנצרות, נוגדת את האידיאולוגיות שעליהן מבוססות הדיקטטורות הללו. על פי תורת הנאציזם, לחיי אדם אין ערך, אפילו לחיי בני עמך, כך שהיטלר בהחלט היה מוכן להקריב את העם שלו כדי להשמיד את היהודים. בימי שלטונו של היטלר העם הגרמני היה שטוף מוח על ידי תעמולה נאצית בלתי פוסקת. את הילדים הגרמנים לימדו בבתי הספר את האידיאולוגיה הנאצית, לענות ולרצוח יהודים ובני גזעים "נחותים" אחרים, ממש כמו שקורה היום במדינות המוסלמיות שבהן קיימת תעמולה דומה נגד "כופרים" לא-מוסלמים. העם הגרמני היה שטוף מוח ולא ניתן היה להסיט אותו מהדרך הנאצית. במקרה כזה אין ברירה אלא להשמיד אותו כליל. הדבר נכון גם לגבי הערבים. הם מאמינים בכל ליבם שיש להשמיד את כל היהודים והלא-מוסלמים האחרים ואין שום סיכוי שהם יעזבו את הדת הנאצית שלהם, לכן אין ברירה אלא להשמידם.
דרך אגב, אם כבר הזכרתי את נושא הנאציזם, עד היום המגפה הזאת לא חלפה בגרמניה ושכנותיה. לפני שנתיים ביקרתי בפולין לצרכי עבודה (הייתי שם גם לפני כן עם המשלחת הבית-ספרית לפולין). הפולנים הם עם של מפגרים נאצים ואנטישמים בדיוק כמו הגרמנים. הצגתי את עצמי כרומני ולא כישראלי, אחרת היו הורגים אותי. בכל פינה בורשא ניתן לראות גרפיטי עם צלבי קרס וכתובות נאצה נגד יהודים . הפולנים שונאים את עצמם ממש כמו שהיהודים השמאלנים שונאים את עצמם. לפי האידיאולוגיה הנאצית, הפולנים, שהם בני הגזע הסלאבי, נחשבים לנחותים ואמורים לשמש כעבדים לגרמנים ה"עליונים". איך הם יכולים לדגול באידיאולוגיה שמציגה אותם כנחותים וכעבדים? זה ממש חולני.
mashras:
יש בעייתיות בלירות לערים שציינת - חיים שם גם יהודים. (ולא בוגדים).
גם באירן חיים יהודים. גם לשם יש בעיה לירות.
במדינת ישראל הלא שפויה - מחכים שיירצחו יהודים חפים מפשע ואז אולי הם מגיבים. (או מבליגים כמו מפגרים אידיוטים...)
במדינת ישראל השפוייה - מסכלים טרור עוד ברחם אימו. ודי לחכימה ברמיזה.
נץ וגאה בזה:
אני לא אמצמץ אם אני צריך להגיב גרעינית לאירן, גם אם היו שם מליון יהודים, אין בזה שום בעיה, פשוט עניין של שכל ישר, שום מדינה לא חסינה, גם אם היא מחזיקה מיליוני יהודים בתור בני ערובה.
mashras:
אני לא מסכים איתך.
אבל,
בכל אופן התרחיש הזה שאתה מתאר הוא בלתי אפשרי. ולמה:
אם שמאלמרט יהיה בשלטון - אזי אני בטוח שהוא לא ילחץ על שום הדק. הוא פשוט יאמר בתקשורת (אם הוא יהיה בחיים): "אופס טעינו. טעינו שהקמנו את המדינה היהודית... תחזרו לאירופה, למארוקו, לתימן וכו'"
אם הכהניסטים יהיו בשלטון. אירן לא תספיק בכלל לירות עלינו. הדבר הראשון שנעשה יהיה לנטרל את אירן.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: mashras על דצמבר 27, 2006, 18:46:00 ---אני לא מסכים איתך.
אבל,
בכל אופן התרחיש הזה שאתה מתאר הוא בלתי אפשרי. ולמה:
אם שמאלמרט יהיה בשלטון - אזי אני בטוח שהוא לא ילחץ על שום הדק. הוא פשוט יאמר בתקשורת (אם הוא יהיה בחיים): "אופס טעינו. טעינו שהקמנו את המדינה היהודית... תחזרו לאירופה, למארוקו, לתימן וכו'"
אם הכהניסטים יהיו בשלטון. אירן לא תספיק בכלל לירות עלינו. הדבר הראשון שנעשה יהיה לנטרל את אירן.
--- סוף ציטוט ---
השאלה היא האם הכהניסטים יספיקו לעלות לשלטון לפני שלאירן יהיה כבר נשק גרעיני.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה