כתב נושא: נקבע חוק חינוך חובה עד כיתה י"ב  (נקרא 3492 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -===האויב הערבי מבין רק בכוח===--
    • האמת על דת האיסלאם
נקבע חוק חינוך חובה עד כיתה י"ב
« להגיב #1 ב- : יולי 18, 2007, 01:21:29 »
בעד, ברגע שאומרים לתלמיד: "שמע כדאי לך 12 שנות לימוד אבל אתה לא חייב..אתה יכול 10 שנים וזהו",
אפילו שבריר של מחשבה שיש כאן לגיטימיציה לתת לתלמידים ל'היזרק' מהבית-ספר זה ממש לא במקום.
"לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים, לאסור מלכיהם בזיקים ונכבדיהם בכבלי ברזל"
כדי להפסיק את האלימות יש להשתמש באלימות!
"הפתרון להפסקת הפיגועים: חזיר!"

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
« להגיב #2 ב- : יולי 18, 2007, 01:32:38 »
אני מסכים גם אני בעד

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 18, 2007, 01:44:12 »
אני מסכים, החינוך הוא העתיד של העם ושל המדינה .

מנותק T0XiN

• לשעבר T0XiN
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • Eins Zwei Polizei!
« להגיב #4 ב- : יולי 18, 2007, 02:18:11 »
אם הייתי שר החינוך הייתי מארגן רפורמה שהיתה מסדרת ומייעלת טוב יותר את החינוך.
12 שנות לימוד זה יותר מדי.
ניתן לעשות עד תשע-עשר לעשות את הבגרויות של השלוש יחידות למשל ואז מי שרוצה להרחיב עולה לכיתה י' וכו'
במשביל מה למשוך את התלמידים החלשים כל כך הרבה זה ממש טמטום.

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : יולי 18, 2007, 02:37:44 »
החיסרון הוא שכל מי שתמיד מפריע בשיעור ולא לומד ולא נותן לאחרים ללמוד, ישאר בביה"ס וימשיך להפריע עד כיתה י"ב, ואחרים יסבלו מיזה. אני לא בטוח אם אני מסכים אם החוק הזה.
מי שרוצה ללמוד - החוק הזה לא משפיע עליו. מי שלא רוצה ללמוד ומפריע, למה צריך להשאיר אותו בביה"ס?

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
« להגיב #6 ב- : יולי 18, 2007, 04:30:54 »
החיסרון הוא שכל מי שתמיד מפריע בשיעור ולא לומד ולא נותן לאחרים ללמוד, ישאר בביה"ס וימשיך להפריע עד כיתה י"ב, ואחרים יסבלו מיזה. אני לא בטוח אם אני מסכים אם החוק הזה.
מי שרוצה ללמוד - החוק הזה לא משפיע עליו. מי שלא רוצה ללמוד ומפריע, למה צריך להשאיר אותו בביה"ס?

אחלה תאוריה יש לך...זה בגלל שלא מעיפים את התלמידים המתפרעים רק פעמיים בודדות..!

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -===האויב הערבי מבין רק בכוח===--
    • האמת על דת האיסלאם
« להגיב #7 ב- : יולי 18, 2007, 16:08:10 »

כי זה לא פייר להשאיר את החלשים מאחור, זה שהם מפריעים זה לא כי בא להם להפריע, הם מפריעים כי הם צריכים מסגרת שונה מתלמידים אחרים.
קורה שילד מפגר מקבוצה מסויימת ואז כשיש פער לא נותר לו אלא להפריע כי את החומר הוא כבר לא מבין,
אז במקום להתנכר אל הילד שרוצה ללמוד אבל קשה לו, עדיף להכניס אותו למסגרת המתאימה לו.
"לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים, לאסור מלכיהם בזיקים ונכבדיהם בכבלי ברזל"
כדי להפסיק את האלימות יש להשתמש באלימות!
"הפתרון להפסקת הפיגועים: חזיר!"

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 18, 2007, 17:26:15 »
נגד נחרצות!

בתור אחד שנשר מבצפר אם היו מכרחים אותי להישאר בבצפר ומזמינים לי משטרה ודברים כאלה הייתי גומר הרבה יותר גרוע + כמה תיקים

ואני בטוח שכל אחד ממכם מכיר מישהו אחד לפחות שאם יכריחו אותו הוא רק יגמור במוסד ויהיה יותר ויותר בגרוע ממה שהיה

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : יולי 18, 2007, 18:00:30 »

כי זה לא פייר להשאיר את החלשים מאחור, זה שהם מפריעים זה לא כי בא להם להפריע, הם מפריעים כי הם צריכים מסגרת שונה מתלמידים אחרים.
קורה שילד מפגר מקבוצה מסויימת ואז כשיש פער לא נותר לו אלא להפריע כי את החומר הוא כבר לא מבין,
אז במקום להתנכר אל הילד שרוצה ללמוד אבל קשה לו, עדיף להכניס אותו למסגרת המתאימה לו.
יש הבדל בין כאלה שרוצים ללמוד אבל קשה להם וכאלה שלא רוצים ללמוד ורק מפריעים. תמיד יש מסגרות לאלה שקשה שלהם