כתב נושא: תוקפים אותנו! אנו צריכים עזרה!  (נקרא 9360 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
תוקפים אותנו! אנו צריכים עזרה!
« להגיב #25 ב- : יולי 16, 2007, 06:06:53 »
ברוכים הבאים T.I וTM1.

אבל עם כל הכבוד אתם ממש לא צודקים לגבי הערבים המוסלמים הנאצים. הם כן רוצים לעזוב והם כן היו עוזבים אילו אנו היינו בשילטון.

משה77 שואל, אם הערבים רוצים לעזוב, למה הם לא עוזבים? שאלה מצויינת. והתשובה היא: גם 50% של הנוער היהודי רוצים לעזוב את א''י. כן כן, חולמים על אמריקה. אז למה רוב היהודים שרוצים לעזוב לא עוזבים? כי זהו צעד קשה לעבור למדינה מוזרה עם שפה שונה ועם חוסר וודאות. אבל אם הממשלה הייתה מסדרת זאת בשבילם והייתה נותנת להם פיצויים, רוב הישראלים היו עוזבים, לצערי הרב.

על אחת כמה וכמה לגבי הערבים, שמצבם הרבה יותר גרוע. והם מאוד מאוד מאוד לא שמחים כאן. הערבים לא שמחים בשום מקום, אפילו במדינות המפרץ הפרסי שבהן יש לערבים הרבה כסף. אפילו משם הרבה מנסים להגר לאירופה ולארה''ב. עם ערבים בסעודיה האשירה רוצים לעזוב, ערבים בעזה רוצים להשאר?

ערבים תמיד עוברים ועוזבים. זוהי ההיסטוריה שלהם. רוב רובם עזבו במלחמת השיחרור ב''ה, ורוב רובם רצו לעזוב במלחמת ששת הימים.

המחבלים יאיימו עליהם לא לעזוב? הם איימו במלחמת ששת הימים ולמרות זאת עשרות אלפי ערבים ניסו לעזוב עד שמשה דיין ציווה את צהייל לעצור אותם בגבול ולהחזיר אותם לבתיהם. (אזה בוגד דיין היה!)

ויש לי חדשות בשבילכם: המחבלים לא יאיימו עליהם, כי גם רוב המחבלים ירצו לעזוב! זה מה שקרה כל פעם בעבר, ובס''ד זה יקרה עוד אם נהיה אנו בשילטון.

ד''א, מאז פרוץ המלחמה בספטמבר 2000, 300,000 ערבים כבר עזבו את יהודה, שומרון וחבל עזה בלי פיצויים. כמה היו עוזבים אילו היו להם פיצויים לעזוב, ואילו לא היו להם חשמל חינם, מיים חינם, אוכל חינם, תרופות חינם וכו' בא''י? הם היו עוזבים ועוד איך.

תודה, חיים. עכשיו אני מבין למה הם לא עוזבים.

נקווה בעזרת השם שכשנהייה בשלטון, הם יעזבו.
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2007, 04:57:47 על ידי גם בשן וגם גלעד »

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #26 ב- : יולי 16, 2007, 09:18:33 »
בס''ד
 אנו נמצאים כאן במצב של שתי אפשרויות, אושמדובר באויב ערבי יש''ו ,או ביהודי שטוף-מוח בתעמולת השמאל הנלוזה ,הי יצילנו, הקב''ה י'הי'ה בעזרנו ונשיב לו דמו בראשו בע''ה , תגובתי לא תאחר אם ירצה ה' ,ואולי גם בסירטון מתאים!! ישר כוח ידידי חיים !!,לשקר אין רגליים ועם-ישראל ינצח בע''ה ,ונזכה לגאולה שלמה בב''א.
                                                                                                  הגולה בארץ :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : יולי 16, 2007, 13:21:36 »
יש סרטון חדש בפליקס שטוען שאנו "גזעניים".

הסרטון הזה דוקא יכול לעזור לנו כי הוא מפרסם את האתר שלנו. לכן לא כדאי להוריד את הסרטון.

אבל כן כדאי להגיב כדי להפריך את השקר שבסרטון. אסור שנתעלם מהתקפה כזאת. צריך להפוך סרטון זה לטובתנו.

אז אנא הגיבו! וגם קדמו את סרטון. כן, אני חושב שהוויכוח הזה יעזור לנו. בלי לכתוב "מוות לערבים" או קללות, חייבים להגיב. כי הגירה ערבית המונית היא לא גיזענית. ההפך. לא לעשות זאת, זה גיזעני נגד העם היהודי.

השמאלני הקיצוני הזה גם טוען בסרטון שהארץ שלנו שייכת לערבים!

בס''ד, אעשה סרטון תגובה לכל השקר הזה.

אולם בינתיים נא הגיבו בלי לנסות להוריד!

הנה הסרטון:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1732407

בס''ד
 חיים ידידי !- אני כתבתי שתי תגובות לשמאלני החולה הזה,ומאד רוצה לעשות סירטון תגובה,( כמובן שלא אראה שם את הפנים כדי לא להעצר על-ידי השילטון המונחה ע''י השמאל) ,אולם אינני מצליח לשלב פס-קול בקובץ הסרט ,למרות שיש לי גם מצלמה וגם מיקרופון ,אשמח אם תנחה אותי כיצד לעשות זאת ,ואם אפשרי לצרף את האתר שלנו ככתובית על רקע הסרט .
                                                           בתודה-- הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : יולי 16, 2007, 18:56:50 »
יש סרטון חדש בפליקס שטוען שאנו "גזעניים".

הסרטון הזה דוקא יכול לעזור לנו כי הוא מפרסם את האתר שלנו. לכן לא כדאי להוריד את הסרטון.

אבל כן כדאי להגיב כדי להפריך את השקר שבסרטון. אסור שנתעלם מהתקפה כזאת. צריך להפוך סרטון זה לטובתנו.

אז אנא הגיבו! וגם קדמו את סרטון. כן, אני חושב שהוויכוח הזה יעזור לנו. בלי לכתוב "מוות לערבים" או קללות, חייבים להגיב. כי הגירה ערבית המונית היא לא גיזענית. ההפך. לא לעשות זאת, זה גיזעני נגד העם היהודי.

השמאלני הקיצוני הזה גם טוען בסרטון שהארץ שלנו שייכת לערבים!

בס''ד, אעשה סרטון תגובה לכל השקר הזה.

אולם בינתיים נא הגיבו בלי לנסות להוריד!

הנה הסרטון:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1732407

בס''ד
 חיים ידידי !- אני כתבתי שתי תגובות לשמאלני החולה הזה,ומאד רוצה לעשות סירטון תגובה,( כמובן שלא אראה שם את הפנים כדי לא להעצר על-ידי השילטון המונחה ע''י השמאל) ,אולם אינני מצליח לשלב פס-קול בקובץ הסרט ,למרות שיש לי גם מצלמה וגם מיקרופון ,אשמח אם תנחה אותי כיצד לעשות זאת ,ואם אפשרי לצרף את האתר שלנו ככתובית על רקע הסרט .

אח שלי יישר כח על היוזמה!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #29 ב- : יולי 17, 2007, 05:03:43 »
בס''ד

הגולה בארץ,

בנוסף לעזרה שאולי תקבל פה, תוכל לפרסם את השאלה בפורום "מה שבראש", תחת הכותרת: "איך לשלב פס-קול בקובץ הסרט", ואני בטוח שיש כאן כמה גולשים שיוכלו לעזור בָּעִניין.

ישר כוח לך !
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2007, 05:04:26 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #30 ב- : יולי 17, 2007, 05:05:57 »
הסרטון הזה יותר משרת אותנו מאשר את המסר של עצמו. אין לי אלא לומר, עם כל האבסורד שבדבר -- כן ירבוּ! ;)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : יולי 17, 2007, 17:15:53 »
בס''ד 
הגבתי למנוול בסרטון שבו אני מפרט את שיתוף-הפעולה של השמאל עם אויבינו , וכרגע הסרטון ממתין להמרה, ויפורסם בע''ה.
                                                                                                           הגולה בארץ :smil037:
בס''ד

Aaron

• אורח
« להגיב #32 ב- : יולי 17, 2007, 17:30:41 »
הגולה בארץ, כל הכבוד על היוזמה! אני בטוח שהסרטון מצויין.
יישר כח!