כתב נושא: הייתי חייב להראות לכם תגובה של ערבי ישראלי  (נקרא 3040 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
תגובה מאת: ערבי ישראלי !
גם אני ערבי שמתבייש. כנסו ותגיבו בהתאם
לפני הכל-אני ערבי יליד הארץ כ19 דורות פה.רב המשפחה שלנו רופאים ומשכילים,אני בעצמי מנתח בי-ם. לענייננו.אין ולו מדינת ערב אחת שמכשירה רופאים או כל מקצוע אחר ברמה נאותה.למי שרוצה חינוך ,שיחפש מדינה.אין פיתוח ותשתית כמו בארץ שקיימת רק 50 וכמה שנים.אני מתבייש שאחים שלי " אחים " במרכאות,צריכים בשם אלוהים לרצוח לפגוע להתאבד,בלי אבחנה,ובכלל להרוג,איסור מהקוראן.לא לפגוע בנשים וילדים גם
בקיצור כל מה שלא קיים המציאו,טרור זה בזוי,תתביישו שכך אתם נוהגים בשם האיסלאם.
אני מוסלמי מאמין.אבל הקוראן והתורה אחד הם.יש המון פסוקים שאלוהים מזכיר למוחמד בפירוש שהארץ ליהודים,ואם ש לו תהיות שיפנה לתורה ..אין לנו זיקה לי-ם ומעולם לא היתה אלא למכה ומדינה,ואין דבר כזה פלסטין.תתפכחו.תצאו תלמדו ותהיו ראשית בני אדם.

"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
הייתי חייב להראות לכם תגובה של ערבי ישראלי
« להגיב #1 ב- : יולי 17, 2007, 02:12:42 »
איפה הוא כתב את זה?

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #2 ב- : יולי 17, 2007, 02:14:55 »
תגובה מאת: ערבי ישראלי !
גם אני ערבי שמתבייש. כנסו ותגיבו בהתאם
לפני הכל-אני ערבי יליד הארץ כ19 דורות פה.רב המשפחה שלנו רופאים ומשכילים,אני בעצמי מנתח בי-ם. לענייננו.אין ולו מדינת ערב אחת שמכשירה רופאים או כל מקצוע אחר ברמה נאותה.למי שרוצה חינוך ,שיחפש מדינה.אין פיתוח ותשתית כמו בארץ שקיימת רק 50 וכמה שנים.אני מתבייש שאחים שלי " אחים " במרכאות,צריכים בשם אלוהים לרצוח לפגוע להתאבד,בלי אבחנה,ובכלל להרוג,איסור מהקוראן.לא לפגוע בנשים וילדים גם
בקיצור כל מה שלא קיים המציאו,טרור זה בזוי,תתביישו שכך אתם נוהגים בשם האיסלאם.
אני מוסלמי מאמין.אבל הקוראן והתורה אחד הם.יש המון פסוקים שאלוהים מזכיר למוחמד בפירוש שהארץ ליהודים,ואם ש לו תהיות שיפנה לתורה ..אין לנו זיקה לי-ם ומעולם לא היתה אלא למכה ומדינה,ואין דבר כזה פלסטין.תתפכחו.תצאו תלמדו ותהיו ראשית בני אדם.

האחים שלו,הם האיסלם האמיתי.הוא מייצג את האיסלם המזוייף.אי אפשר גם להאמין גם בקוראן ולהיות תומך וא"י זו דו-פרצופיות.
זה כמו לומר "אני נאצי אבל אני לא שונא יהודים".
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2007, 02:17:25 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 17, 2007, 02:17:12 »
הוא כתב את זה בוואלה ואני לא מאמין לזה זה בטח שמאלני כתה את זה
"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
« להגיב #4 ב- : יולי 17, 2007, 02:43:19 »
הוא כתב את זה בוואלה ואני לא מאמין לזה זה בטח שמאלני כתה את זה

בטוח!,אני גם הרבה פעמיים רואה תגובות שאנשים כותבים כמו "אני דתי ואני חושב שהחרדים טועים"

כנראה זה עוד שמאלני מפגר :)

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

בייקר

• אורח
« להגיב #5 ב- : יולי 17, 2007, 13:31:12 »
יש ציטוטים בקוראן שמוכיחים שהארץ שייכת ליהודים והם בתקופה שמוחמד חיזר אחרי תמיכת היהודים במכה,אבל אחרי קרב ח'ייבר הוכנסו לקוראן ההסתה נגד היהודים.
יש ערבי באיטליה שתומך ביהודים ומבקר את האיסלאם ומביא ציטוטים מהקוראן.למשל על הזכות של היהודים על ירושלים.
באמת רופאים ערבים הוכשרו בישראל למשל אחמד טיבי או למדו בגוש המזרחי.
למשל חולה מצרי שינותח בידי רופא מצרי שלמד רפואה בקהיר חייו בסכנה ממשית.

מנותק 10

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 17, 2007, 16:36:43 »
שמעו כולם יודעים שלישראל יש תשתיות יותר מפותחות מ90% ממדינות ערב, ולא סתם הערבים רוצים את ארץ ישראל כי הם רוצים הכל מוכן למה להם ליבנות ולהשקיע?, למה לפני 70 שנה באמת ניראה לכם שישראל הייתה מדינה כל כך פופולארית מאז עליית היהודים היא הפכה למדינה מודרנית, פעם היא הייתה סתם לא יותר משטח הפקר, ובקשר לתגובה, לא יודע מי כתב את זה אבל אם ערבי כתב את זה אז השמאל יאכלו את המילים שלו בלי מלח, כי הם ניזונים מפנטזיות, עם זה שמאלני כתב את זה השמאלנים האחרים עדיין יאכלו את זה כי הם חיים על שקרים