חדשות ודיונים > דיון כללי
שאלה לחברי הפורום
נץ וגאה בזה:
שאלת טריוויה קצרה לחברי הפורום:
איזה סוג של סם לקחו כל השמאלנים האלה שכל כך דפק להם ת'ראש, שגורם להם להמשיך בהזיות השלום שלהם מאז מלחמת ששת הימים?
זאת אומרת, איזה סוג שם סם מכניס אדם למצב הזייתי כל כך חזק שהאפקט המתמשך שלו הוא כבר 40 שנה לפחות, ואין רואים את הסוף?
עז77:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 25, 2006, 14:40:26 ---שאלת טריוויה קצרה לחברי הפורום:
איזה סוג של סם לקחו כל השמאלנים האלה שכל כך דפק להם ת'ראש, שגורם להם להמשיך בהזיות השלום שלהם מאז מלחמת ששת הימים?
זאת אומרת, איזה סוג שם סם מכניס אדם למצב הזייתי כל כך חזק שהאפקט המתמשך שלו הוא כבר 40 שנה לפחות, ואין רואים את הסוף?
--- סוף ציטוט ---
לפי איך שאנחנו נראים הייתי אומר ציאניד...
liorso:
נראה לי משהו מעוור... הם לא רואים את אי הצדק הבולט שנעשה פה ויש להם רצונות התאבדותיים עקב זה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 25, 2006, 14:43:52 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 25, 2006, 14:40:26 ---שאלת טריוויה קצרה לחברי הפורום:
--- סוף ציטוט ---
לפי איך שאנחנו נראים הייתי אומר ציאניד...
--- סוף ציטוט ---
חחח ציאניד ;D ;D
את האמת כניראה סם הזיות שהם כל פעם לוקחים אותו מחדש ניראה לי..
נץ וגאה בזה:
על פי תגובות חברי הפורום נותר לסכם שמדובר בקוקטייל של כוהל מתילי יחד עם פטריות של האינדיאנים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה