שונות > מה שבראש
מי פה אוהד בית"ר?
T0XiN:
--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 00:29:36 ---
--- ציטוט של: T0XiN על יולי 15, 2007, 00:26:11 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 00:16:05 ---אוהדי בית"ר ירושלים מתנהגים כמו חיות ומחללים את עירם, אינני אוהד הקבוצה, ומאמין שהתופעה הנקראת ערסיות נפוצה בין אוהדיה ולכן עלינו לטפל בעניין תרבותם בדחיפות..
--- סוף ציטוט ---
....
--- סוף ציטוט ---
ומה רצונך להביע בארבעת הנקודות הללו?
--- סוף ציטוט ---
בכך שאני מסכים עם הנאמר להל"ן
יוחאי:
אני אוהד בית"ר מושבע!!!
וזה נכון שרוב האוהדים של בית"ר הם ערסים והם עושים הרבה באלגן אבל אל תכלילו!!!
אלירן:
--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 01:07:51 ---
--- ציטוט של: בייקר על יולי 15, 2007, 01:01:13 ---הכללה גסה.
--- סוף ציטוט ---
ראה, כאשר אני רואה אנשים שורצים בגדרות מוחצים ילדים תחת רגליהם מפאת רצון לקיים עבירה של הגעה לדשא המגרש ומקללים קבוצות אחרות בגלל הפסד,
ורובם עושים זאת אז אני מאמין שאין כאן מקום להאשימי בהכללות הללו..
--- סוף ציטוט ---
די לשחק אותה יפה-נפש. זה כדורגל. מה אתה רוצה, שנשב וכשיהיה גול נמחא כפיים? לך תראה מה אוהדי מנצ'סטר עושים ואז תדבר על בית"ר.
אוהדי בית"ר הם נשמה טובה!
יהודים טובים, כהניסטים בדם ובנשמה ושימותו הקנאים.
עם ישראל חי.
בייקר:
טיילתי ברומא ונסעתי על מעבורת,היה אז דרבי בין לאציו לרומא.אוהדי לאציו פשיסטים,כשירדנו מהמעבורת עלו אוהדי רומא שיכורים,אוהדי לאציו תקפו אותם עם סכינים,בקבוקים שבורים,אלות בייסבול.הגיע כוח של קרביינרי והאוהדים הניסו אותם,היו צריכים לירות באויר להשתלט על האוהדים.
tomsalts:
--- ציטוט של: אלירן - עדיין במחתרת על יולי 16, 2007, 19:12:11 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 01:07:51 ---
--- ציטוט של: בייקר על יולי 15, 2007, 01:01:13 ---הכללה גסה.
--- סוף ציטוט ---
ראה, כאשר אני רואה אנשים שורצים בגדרות מוחצים ילדים תחת רגליהם מפאת רצון לקיים עבירה של הגעה לדשא המגרש ומקללים קבוצות אחרות בגלל הפסד,
ורובם עושים זאת אז אני מאמין שאין כאן מקום להאשימי בהכללות הללו..
--- סוף ציטוט ---
די לשחק אותה יפה נפש , זה כדורגל מה אתה רוצה שנשב ומתי שיהיא גול נמחה כפיים? לך תראה מה אוהדי מנצ'סטר עושים ואז תדבר על ביתר.
אוהדי ביתר הם נשמה טובה!
יהודים טובים , כהניסטים בדם ובנשמה ושימותו הקנאים.
עם ישראל חי.
--- סוף ציטוט ---
אני לא "משחק אותה יפה נפש", בכדורגל צריכה להיות תרבות, זה שחבורה של שיכורים עושים זאת אי שם באנגליה הרחוקה לא אומר שאנו היהודים צריכים להתנהג כך.
היכן התרבות? הרי אנחנ ואלה שאומרים דרך ארץ קדמה לתורה. שמעתי על אוהדי בית"ר שהרביצו לנשותיהם בגלל שלא אהדו את אותה קבוצה, גם שמעתי על דריסות של ילדים, זריקת בקבוקים וחפצים מתפוצצים על המגרש והתנפלות על המגרש.
זאתי תופעה שלא תתואר, כמעט נדרסתי ע"י אוהדי בית"ר שנוהגים בחוסר זהירות ועושים רעש, אבל מעולם לא ראיתי את התופעות הללו בכזאתי קיצוניות בקבוצות אחרות..
יהודי טוב זה יהודי שמתנהג בהתאם, הם יהודים שמתנהגים כמו ערבים, הם לא יהודים טובים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה