עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שאלה שאף שמאלני לא נתן לי תשובה נורמלית עליה

<< < (2/3) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 01:54:57 ---
--- ציטוט של: 10 על יולי 15, 2007, 01:51:29 ---ברור למה פעילי "שלום עכשיו" לא עושים צבא. לא רק בגלל "אידיאולוגיה". תחשוב- מה יותר מסוכן? ללכת להילחם על המדינה ויש סיכוי (לצערנו) שערבי יהרוג אותך, וגם התנאים בצבא הם לא בית-מלון, או - לגור בבית לעשות כרצונך ורק ללכת להפגין ולהציק לתושבים תמימים?

--- סוף ציטוט ---

יותר מכך, הרי בצבא מגלים את האמת על הערבים, והם מתכחשים לאמת..

--- סוף ציטוט ---

אנשי-צבא שונים מתארים אמיתות שונות אחד מהשני כשהם מדברים על הערבים שהם פגשו "בַּשטח" במשך שירוּתם הצבאי. כך שאני לא בטוּח שזה עִניין של "האמת בַּשטח". זה יותר שאלה של האדם עצמו וכיצד הוא מתבונן ותופס את מה שהוא רואה.

tomsalts:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 15, 2007, 04:51:34 ---
--- ציטוט של: 10 על יולי 15, 2007, 01:51:29 ---ברור למה פעילי "שלום עכשיו" לא עושים צבא. לא רק בגלל "אידיאולוגיה". תחשוב- מה יותר מסוכן? ללכת להילחם על המדינה ויש סיכוי (לצערנו) שערבי יהרוג אותך, וגם התנאים בצבא הם לא בית-מלון, או - לגור בבית לעשות כרצונך ורק ללכת להפגין ולהציק לתושבים תמימים?

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

אנשי-צבא שונים מתארים אמיתות שונות אחד מהשני כשהם מדברים על הערבים שהם פגשו "בַּשטח" במשך שירוּתם הצבאי. כך שאני לא בטוּח שזה עִניין של "האמת בַּשטח". זה יותר שאלה של האדם עצמו וכיצד הוא מתבונן ותופס את מה שהוא רואה.

--- סוף ציטוט ---

אני יודע שרוב אלו ששרתו במלחמת לבנון הראשונה נהפכו ימניים, בין אם זה לאחר שברק ניתק את לבנון מארצנו ובין אם זה היה תוך כדי הקרב, לומדים להכיר עד כמה הערבים הללו צבועים..

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 15:29:30 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 15, 2007, 04:51:34 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

אני יודע שרוב אלו ששרתו במלחמת לבנון הראשונה נהפכו ימניים, בין אם זה לאחר שברק ניתק את לבנון מארצנו ובין אם זה היה תוך כדי הקרב, לומדים להכיר עד כמה הערבים הללו צבועים..

--- סוף ציטוט ---

הלוואי. לי אין מְקור-ידע כדי לאמת את הטענה הזאת, אבל אם אתה אומר... :)

10:
שמע, אפשר להוכיח שככל שאתה בא במגע עם ערבים אתה נהפך לימני. מי שגר הרחק מהצרות הוא שמאלני, מי שיש לו טיפה מודעות הוא מרכז, מי שבעל הרבה מודעות הוא ימני. וגם שים לב שאחוז השמאלנים בדרום הוא נמוך מכיוון שהבדואים משליטים טרור בדרום, וכנ"ל בצבא- מי שפקיד לא ממש ישנה את דעותיו כי אין לו ממש מושג מה מתרחש וכו'. ובינינו- שמעת פעם על מג"בניק שמאלני?

tomsalts:

--- ציטוט של: 10 על יולי 15, 2007, 17:10:44 ---שמע אפשר להוכיח שככל שאתה בא במגע עם ערבים אתה נהפך לימני, מי שגר הרחק מהצרות הוא שמאלני, מי שיש לו טיפה מודעות הוא מרכז, מי שבעל הרבה מודעות הוא ימני, וגם שם לב שאחוז השמאלנים בדרום הוא נמוך מכיוון שהבדואים משליטים טרור בדרום, וכנ"ל בצבא, מי שפקיד לא ממש ישנה את דעותיו כי אין לו ממש מושג מה מתרחש וכו', ובינינו שמעתה פעם על מג"בניק שמאלני?

--- סוף ציטוט ---

מעולם לא.. תשמע זה כמו שאתה חולה במחלה, עד שאתה לא מכיר אותה אתה לא שונא אותה...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה