כתב נושא: מוות לערבים?  (נקרא 4222 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
מוות לערבים?
« ב- : יולי 12, 2007, 13:32:14 »
אנו חיים בעידן אותו הגדיר פוקויאמה מות האידאולוגיה.אנשים בימינו בארץ שמתבטלים בפני תרבות המערב למעשה גדלים ללא ערכים או שורשים יהודים ופשוט רוצים חיים טובים,כסף,לבלות,לעשות חיים והתנאי הוא שקט.הכלכלה צריכה שקט תעשייתי בכדי שהשקעות יזרמו למדינה.
למעשה זה לא מדוייק כי במזרח הרחוק הלא יציב מבחינה פוליטית הכלכלה פורחת.
השמאל רוצה וילה בג'ונגל!מבצר צלבני מוקף בגדר גבוהה בקרב רוב מוסלמי עויין:רמת אביב+חיל האויר.
מלחמה איננה באג'נדה השמאלנית הוא רוצה שלום בכדי שהכלכלה תפרח ורמת החיים תעלה.
האיסלאם לא יכול לקבל את הסרטן הציוני בתוך הבטן של האומה הערבית.
תרבות זרה,תרבות המערב פלשה אליו,לתוכו במקום הקדוש לו ויש להשמידה.
במצב כזה של התגוננות על עצם הקיום על החיים טבעי ונורמלי שאנשים ידגלו במידה כנגד מידה:הבא להורגך השכם להורגו.
עם ישראל לא בשל למלחמה של חיים ומוות.המנהיגות מחפשת לנהל את הסכסוך ונוקטת במדיניות של עימות בעל עצימות נמוכה.
אצל הערבים האידאולוגיה המוסלמית חיה וקיימת ולא מתה:הערבי מוכן למות להגשימה ואינו מחפש שקט,שלווה,איכות חיים.
שמאלני חולם על וילה וולוו וערבי חולם על מות קדושים על נצחון האיסלאם על הגשמת חזונו של הנביא.
לכן נוצר עימות בין כבשה פציפיסטית לזאב רעב.הכבשה מכחישה את המציאות וחיה בעולם דמיוני.
הזאב הערבי מעוניין לטרוף את הכבשה ולא לחיות עימה בשלום.
כמותית יש מאות מליוני זאבים טורפים שחלקם המתוחכם לובש עור כבש.
אצלנו קיימת תופעה הפוכה הכבשה לובשת עור זאב ומנסה להפחיד ולהרתיע את הזאב לבוש עור הכבש שאומר לה שרצונו בשלום.
לכן כפשרה מנסה הימין האמיתי לגרש את הזאבים הערבים שנמצאים בתוך הוילה אל מחוץ לגדר כי הכבשים שלנו לא בשלים ליותר.

מנותק tm1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מוות לערבים?
« להגיב #1 ב- : יולי 12, 2007, 15:16:07 »
אהבתי את משל הכבשה והזאבים :)
כדאי לקרוא.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מוות לערבים?
« להגיב #2 ב- : יולי 12, 2007, 17:41:48 »
"הכבשה מכחישה את המציאות וחיה בעולם דמיוני"

זה בדיוק מתאר את השמאלנים, מילה במילה.

תפיסת המציאות שלהם מעוותת מאוד.

איך מתמודדים עם אנשים כאלה?

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מוות לערבים?
« להגיב #3 ב- : יולי 12, 2007, 18:16:24 »
כל מילה גלגל של טרקטור

בייקר

• אורח
מוות לערבים?
« להגיב #4 ב- : יולי 13, 2007, 00:15:02 »
הבעיה היא הנחת היסוד.הייתי בסמינר ערכים והתווכחתי עם שמאלני על רצח רבין כשבצד מאזין לנו הרב יוסף בן פורת ומחייך.אחר כך אמר לי שניכם מניחים הנחות יסוד שונות ולכן לא תגיעו להסכמה וזהו ויכוח סרק.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מוות לערבים?
« להגיב #5 ב- : יולי 13, 2007, 04:06:37 »
אנו חיים בעידן אותו הגדיר פוקויאמה מות האידאולוגיה.אנשים בימינו בארץ שמתבטלים בפני תרבות המערב למעשה גדלים ללא ערכים או שורשים יהודים ופשוט רוצים חיים טובים,כסף,לבלות,לעשות חיים והתנאי הוא שקט.הכלכלה צריכה שקט תעשייתי בכדי שהשקעות יזרמו למדינה.
למעשה זה לא מדוייק כי במזרח הרחוק הלא יציב מבחינה פוליטית הכלכלה פורחת.
השמאל רוצה וילה בג'ונגל!מבצר צלבני מוקף בגדר גבוהה בקרב רוב מוסלמי עויין:רמת אביב+חיל האויר.
מלחמה איננה באג'נדה השמאלנית הוא רוצה שלום בכדי שהכלכלה תפרח ורמת החיים תעלה.
האיסלאם לא יכול לקבל את הסרטן הציוני בתוך הבטן של האומה הערבית.
תרבות זרה,תרבות המערב פלשה אליו,לתוכו במקום הקדוש לו ויש להשמידה.
במצב כזה של התגוננות על עצם הקיום על החיים טבעי ונורמלי שאנשים ידגלו במידה כנגד מידה:הבא להורגך השכם להורגו.
עם ישראל לא בשל למלחמה של חיים ומוות.המנהיגות מחפשת לנהל את הסכסוך ונוקטת במדיניות של עימות בעל עצימות נמוכה.
אצל הערבים האידאולוגיה המוסלמית חיה וקיימת ולא מתה:הערבי מוכן למות להגשימה ואינו מחפש שקט,שלווה,איכות חיים.
שמאלני חולם על וילה וולוו וערבי חולם על מות קדושים על נצחון האיסלאם על הגשמת חזונו של הנביא.
לכן נוצר עימות בין כבשה פציפיסטית לזאב רעב.הכבשה מכחישה את המציאות וחיה בעולם דמיוני.
הזאב הערבי מעוניין לטרוף את הכבשה ולא לחיות עימה בשלום.
כמותית יש מאות מליוני זאבים טורפים שחלקם המתוחכם לובש עור כבש.
אצלנו קיימת תופעה הפוכה הכבשה לובשת עור זאב ומנסה להפחיד ולהרתיע את הזאב לבוש עור הכבש שאומר לה שרצונו בשלום.
לכן כפשרה מנסה הימין האמיתי לגרש את הזאבים הערבים שנמצאים בתוך הוילה אל מחוץ לגדר כי הכבשים שלנו לא בשלים ליותר.

לא נוכל להמנע ממלחמה, וזה עניין ברור.

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מוות לערבים?
« להגיב #6 ב- : יולי 13, 2007, 09:13:15 »
חברה שלי, שהייתה בחלוקת תארים באוניברסיטת חיפה, אמרה לי שכשנגנו את "התקווה" לא רק שהם לא קמו, אלא דִבּרו בצורה הפגנתית. אצלנו שלי יחימוביץ' שהלכה לראיין את שיך יסין ימח שמו וזִכרו, התלבשה כמו מוסלמית אדוקה. אנחנו גידלנו את הנחשים במו ידינו.
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 09:32:06 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מוות לערבים?
« להגיב #7 ב- : יולי 13, 2007, 14:04:58 »
חברה שלי, שהייתה בחלוקת תארים באוניברסיטת חיפה, אמרה לי שכשנגנו את "התקווה" לא רק שהם לא קמו, אלא דִבּרו בצורה הפגנתית. אצלנו שלי יחימוביץ' שהלכה לראיין את שיך יסין ימח שמו וזִכרו, התלבשה כמו מוסלמית אדוקה. אנחנו גידלנו את הנחשים במו ידינו.

כי לא לימדו את הדור של בני הארבעים עד העשרים כיום אהבת הארץ..

בייקר

• אורח
מוות לערבים?
« להגיב #8 ב- : יולי 13, 2007, 14:29:53 »
לא שלי יחימוביץ אלא אושרת קוטלר.שלי לא תלבש צ'אדור גם בשביל השייך יאסין.

מנותק אנאל

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • "Atras Las Nubes El Cielo Es Siempre AzuL"
    • האתר הכי טוב על כמעט מלאכים!!
מוות לערבים?
« להגיב #9 ב- : יולי 13, 2007, 16:02:13 »
אהבתי את המשל!
"Atras Las Nubes El Cielo Es Siempre AzuL"

בייקר

• אורח
מוות לערבים?
« להגיב #10 ב- : יולי 13, 2007, 16:03:46 »
גם לאוריינוש יש משלים יפים:סיפורי ברסלב.
הרעיון עלה במוחי כשאכלתי שווארמה בשמש בר"ג.