עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

חופרים בהר הבית

<< < (8/8)

אורי'ין:
בס"ד,

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 18, 2007, 20:00:33 ---
--- ציטוט של: אוריינוש על יולי 18, 2007, 19:32:04 ---בס"ד,
זה לא נראה לי נבואה..הרוב לא חושבים ככה..אנחנו צריכים לעלות להר הבית ולבנות את בית המקדש..

--- סוף ציטוט ---

זה נבואה ועוד איך..! :smil037:

--- סוף ציטוט ---
רוב הדעות סוברות שלא..היה לנו מראשון עד שלישי סמיננריון על המקדש והיה לנו שיחה עם הרב ישראל אריאל שליט"א(ממכון המקדש) והוא אמר שבית המקדש יבנה שאנחנו נפסיק לסובב את הר הבית אלא נתפרץ אליו מכל כיוון ונכבוש אותו ונבנה את המקדש!!!
שיבנה המקדש במהרה בימינו אמן!!!! :)

משה_77:

--- ציטוט של: אוריינוש על יולי 18, 2007, 20:05:23 ---בס"ד,

זה לא נראה לי נבואה..הרוב לא חושבים ככה..אנחנו צריכים לעלות להר הבית ולבנות את בית המקדש..

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
רוב הדעות סוברות שלא..היה לנו מראשון עד שלישי סמיננריון על המקדש והיה לנו שיחה עם הרב ישראל אריאל שליט"א(ממכון המקדש) והוא אמר שבית המקדש יבנה שאנחנו נפסיק לסובב את הר הבית אלא נתפרץ אליו מכל כיוון ונכבוש אותו ונבנה את המקדש!!!

--- סוף ציטוט ---

לא מדויק..הוא ירד באש מהשמיים ואנחנו נבנה את הסיום שלו ...הרב זמיר כהן נתן דוגמא טובה שזה דומה לקרוון ששמים אותו ואז מחברים מים,חשמל וכו'

אורי'ין:
בס"ד,

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 18, 2007, 20:32:05 ---
--- ציטוט של: אוריינוש על יולי 18, 2007, 20:05:23 ---בס"ד,

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

לא מדויק..הוא ירד באש מהשמיים ואנחנו נבנה את הסיום שלו ...הרב זמיר כהן נתן דוגמא טובה שזה דומה לקרוון ששמים אותו ואז מחברים מים,חשמל וכו'

--- סוף ציטוט ---
אה אוקי :) אז כנראה כדי שהוא ירד נפרוץ להר הבית ונכין את השטח!! :) :) :) איזה כייף עוד מעט יהיה לנו את בית המקדש!!!!!!!!!! :) :) :) :smil037: :smil037: :) :) :)

שׂריון:
ביהמ"ק יבנה רק לאחר שתרבה בארץ אהבת חינם תחת שנאת החינם שגרמה לחורבן בית שני, איך שזה נראה כיום המצב גרוע לחלוטין.
אבל, אם בכל זאת העם לא יחזור בתשובה עד המועד אותו קבע ה', הגאולה תבוא על אפינו ועל חמתינו ותגבה גם קורבנות.
כך לפחות אני הבנתי את הדברים.

אֹהד:
הערבים האלה פשוט מטומטמים, גם השמאלנים ויפי הנפש שאין להם טיפת כבוד להיסטוריה של עמם אבל יש להם את כל הכבוד לרוצחי עמם, חס וחלילה להכעיס את הערבים, רק להם מותר להרוס, לבזוז, לגנוב ולהרוג אותנו, אבל לנו, לנו אסור להתגונן, אנחנו יותר "מוסריים", אני אהיה מוסרי כשאני אראה יהודי פצוע על הכביש, לא כשאני רואה ערבי עם קלצ'ניקוב ואבן מסתער עלי .
אני הייתי בטיול במנהרות הכותל, אלו בעצם המנהרות שנוצרו מהחפירות הארכיאולוגיות, למען האמת, תאמינו או לא, רק קיר (!) הפריד ביני לבין היכל קודש הקודשים, אבל אסור היה לשבור אותו כי זה היה גורם לחילול הקדוש, והערבים היו מתעצבנים, וחס וחלילה לעצבן את הערבים הרגשניים והמסכנים .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה