עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון הזה

(1/5) > >>

Vosegus:
יום טוב כולם,
היום צפיתי לי בסרטון של בן פסח שעסק באזרחים הערביים...ואם לדייק אז הערבים שגרים ביהודה ושומרון ובעזה
בן פסח תיאר אותם בתור נאצים-ואני חייב לציין שזה בדיוק מה שהרס את כל הסרטון הזה,השימוש במילה נאצי.
אז מה בעצם מקומם אותי?קודם כל אסביר טיפה על ה'נאצים'(בשטחיות כי אין לי כוח לפרט יותר מדי)

אז מה זה בדיוק נאצים?הפלגה הנאצית(נציו-סוציאליסטית)הייתה בעצם מפלגה פאשיסטית שרצתה להחזיר את ימי הקידמה וה'גדולה' של גרמניה.
הנאצים קמו בתחילת המאה העשרים,אבל תפסו תנופה רק לאחר מלחה"ע הראשונה מסיבה אחת פשוטה-המדינה התרסקה לאחר מלה"ע הראשונה.
גרמניה ספגה השפלות מכל עבר ומכל סוג:
הסכמים משפילים
הגבלות מחמירות על הצבא
פיצויים כספיים בסדר גודל ענק
וכו'

גרמניה מסוף המלחמה ועד עליית הנאצים לשלטון הייתה שורעה בכאוס ובמיתון כלכלי.
לאחר שהנאצים נבחרו גרמניה פתאון החלה לשגשג:הכלכלה התחילה לפרוח,הצבא תפח והתחזק וכו' וכו'.

אז מה בעצם מקומם אותי כשאני רואה שמשתמשים במילה 'נאצי' על ערבים למיניהם?
הערבים,שלא כמו הנאצים,לא רוצים לשפר את מצבם הכלכלי,ובעצם השאיפה שלהם היא פרימיטיבית ביותר-להשתלט על העולם.
שלא כמו הנאצים הם לא מביאים קידמה לארצות שלהם,הם הורסים אותן עוד ועוד(אני לא חושב שזה משהו שאני צריך לשכנע אותכם בו).
שלא כמו הנאצים,לערבים אכפת רק מעצמם(האידאולוגיה הפשיסטית אומרת-המדינה מעל הכל).

אז בן פסח...בבקשה אל תקרא לערבים נאצים,תקרא להם קומוניסטים אם כבר-הקומוניסטים לא התחשבו בעם ורצו להשמיד עמים אחרים ומתנגדים שלהם

Eternal:
אני חושב שצריך להתחיל להפחית את השימוש במילה נאצים..נאצי וכן הלאה.

אֹהד:
יוסי, אל תיתמם, זה לא בריא .

אכן, השימוש מוצדק .
אגב, הפאשיזם והנאציזם התפתחו בו זמנית, אך בצורה נפרדת, כך שהם לא אותו הדבר על אף הדימיון .

אֵיתָן:

--- ציטוט של: Vosegus על יולי 11, 2007, 17:08:44 ---יום טוב כולם,
היום צפיתי לי בסרטון של בן פסח שעסק באזרחים הערביים...ואם לדייק אז הערבים שגרים ביהודה ושומרון ובעזה
בן פסח תיאר אותם בתור נאצים-ואני חייב לציין שזה בדיוק מה שהרס את כל הסרטון הזה,השימוש במילה נאצי.
אז מה בעצם מקומם אותי?קודם כל אסביר טיפה על ה'נאצים'(בשטחיות כי אין לי כוח לפרט יותר מדי)

אז מה זה בדיוק נאצים?הפלגה הנאצית(נציו-סוציאליסטית)הייתה בעצם מפלגה פאשיסטית שרצתה להחזיר את ימי הקידמה וה'גדולה' של גרמניה.
הנאצים קמו בתחילת המאה העשרים,אבל תפסו תנופה רק לאחר מלחה"ע הראשונה מסיבה אחת פשוטה-המדינה התרסקה לאחר מלה"ע הראשונה.
גרמניה ספגה השפלות מכל עבר ומכל סוג:
הסכמים משפילים
הגבלות מחמירות על הצבא
פיצויים כספיים בסדר גודל ענק
וכו'

גרמניה מסוף המלחמה ועד עליית הנאצים לשלטון הייתה שורעה בכאוס ובמיתון כלכלי.
לאחר שהנאצים נבחרו גרמניה פתאון החלה לשגשג:הכלכלה התחילה לפרוח,הצבא תפח והתחזק וכו' וכו'.

אז מה בעצם מקומם אותי כשאני רואה שמשתמשים במילה 'נאצי' על ערבים למיניהם?
הערבים,שלא כמו הנאצים,לא רוצים לשפר את מצבם הכלכלי,ובעצם השאיפה שלהם היא פרימיטיבית ביותר-להשתלט על העולם.
שלא כמו הנאצים הם לא מביאים קידמה לארצות שלהם,הם הורסים אותן עוד ועוד(אני לא חושב שזה משהו שאני צריך לשכנע אותכם בו).
שלא כמו הנאצים,לערבים אכפת רק מעצמם(האידאולוגיה הפשיסטית אומרת-המדינה מעל הכל).

אז בן פסח...בבקשה אל תקרא לערבים נאצים,תקרא להם קומוניסטים אם כבר-הקומוניסטים לא התחשבו בעם ורצו להשמיד עמים אחרים ומתנגדים שלהם

--- סוף ציטוט ---
סליחה על הזלזול,אבל מה אתה מנסה להוכיח לנו פה?
רוב הפורום אם לא כולו,יודע טוב מאוד מי היו הנאצים יש"ו,והאיסלם הוא משתווה לאידיולגיה הנאצית.
נסה להוכיח לנו אחרת במקום להסביר על התנועות עצמן.

Aaron:
הם הצהירו שהם נאצים, הם תמכו בהיטלר והם הרימו דגל של גרמניה הנאצית. והם עושים הצדעה נאצית יום יום.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה