שונות > מה שבראש

מקדונלדס

<< < (5/6) > >>

Aaron:
ברוכה הבאה, חוש חשית. יש לנו פה זוג - חוש חש וחוש חשית.

תאכלו שווארמה עם סלטים וחומוס זה טעים אבל בדרך כלל ערבים מוכרים את זה, אל תקנו מערבים. פיצה גם טעים ובריא.

אֹהד:

--- ציטוט של: חוש חשית על יולי 12, 2007, 14:56:42 ---טעות לתיקון:
מקדונל'ס ולא מקדונלטס
זהו

--- סוף ציטוט ---
טעות לתיקון :
מקדונלד'ס ולא מקדונל'ס
זהו
 :)

אורי'ין:
בס"ד,
ברוכים הבאים חוש חשים!! זוג נהדר..חח..סתם סתם ;D ;D חוש חש וחוש חשית זאת אנאל ששכחה ת'סיסמא ;D ;D

פאקו411:

--- ציטוט של: wakeupisrael על יולי 12, 2007, 10:55:16 ---
--- ציטוט של: omriz על יולי 11, 2007, 14:31:45 ---חח דווקא לא, בעניין בריאות אני דווקא שומר.
6 ארוחות מסודרות כל יום:

9:00-קוטג', 4 פרוסות לחם, 2 ירקות ו2 פירות, 3 כפות שמן זית.
12:00-גבינה לבנה, 4 פרוסות לחם, 2 ירקות ו2 פירות, כפית חמאת בוטנים.
15:00- מאתיים גרם עופות, 2 כוסות אורז, סלט ירקות, כוס תירס.
18:00- 2 חלבונים על השמן או חביתה, כוס אורז, סלט ירקות, ושתי כפות רסק עגבניות.
21:00- קופסאת טונה בשמן או במים, קוטג', 2 פירות ו2 ירקות, ו3 כפות שמן זית.
00:00- דגנים מלאים (חיטה, שיבולת שועל, אורז,תירס), 2 כוסות חלב.

העיקר הבריאות  :D

--- סוף ציטוט ---
אחי אתה אמור לאכול 3 עד 4 ארוחות גג כן זה ארוחות בריאות אבל זה לא אומר שצריך לאכול אותם כל שעתיים

--- סוף ציטוט ---

למה הוא אמור לאכול רק 3-4 ארוחות ביום?

וחוץ מזה הוא אוכל אותן בהבדלים של 3 שעות כי כנראה הוא מתאמן, וגם כדי שלא יהיה רעב במהלך היום. זה מאוד מומלץ.

אני אישית אוכל בסביבות ה-4,000 קלוריות ביום בערך ארוחות דומות לשלו רק קצת יותר, אני חושב.

דרך-אגב, תדעו לכם שגם אם אתם לא אוהבים ירקות, תִמצאו לכם איזה ירק שאתם אוהבים כי בירקות יש חומציות כאלה שעוזרות למנוע את תחושת-הרעב. :)

זה טוב לחבר'ה שעובדים פה ובבית-הספר.

ליאו:

--- ציטוט של: wakeupisrael על יולי 11, 2007, 12:46:14 ---לעולם אבל לעולם לא לאכול במקדונלדס
למה?

1.זה לא כשר
2.למי שלא אכפת שזה לא כשר(וגם לאלה שכן) אז מקדונלדס נותן כסף ל"פלסטינים" בשביל תרופות ואוכל ואתם יודעים מה הערבים ה"מסכנים" עושים עם הכסף הזה נכון?

הם מקבלים מהחברה הזאת אחוזים

--- סוף ציטוט ---

1. לא כשר.
2. מלקקים את התחת עכשיו עם הסניפים הפלסטינים בשטחים ישראלים כאילו זה פלסטין ולא ישראל.
3. חמדנים שהורסים את העולם.

מבחינתי הספיק ה"לא כשר" והבחילות שמקבלים אחרי שאוכלים את הזבל שלהם. כדאי להפסיק ללכת למקדונלד'ס כבר הרבה מאוד זמן. נראה לי 2-3 שנים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה