0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
גיידמנייאק עוד אחד מהאליטה.
ציטוט של: איתן על יולי 11, 2007, 00:12:20גיידמנייאק עוד אחד מהאליטה.למה אתה חושב ככה?
ציטוט של: ben_atar על יולי 11, 2007, 00:49:55ציטוט של: איתן על יולי 11, 2007, 00:12:20גיידמנייאק עוד אחד מהאליטה.למה אתה חושב ככה?הוא קונה את הציבור בכסף שאין לי מושג מאיפה הגיע,וגם לא מעניין אותי מאיפה הוא הגיע.את דעותיו הפוליטיות כבר ראינו,ואוי לנו כזה פוליטקאי.עם הכסף של הוא רק מוכיח כמה הפוליטקאים טיפשים,וזה שהוא עוזר בשעת מלחמה,זו אחת הדרכים להשיג את טרותיו.אני לא מכיר אותו,ואני אישית לא מבין את אותם אנים שאומרים שהם יצביעו עבורו.
ציטוט של: איתן על יולי 11, 2007, 00:55:46ציטוט של: ben_atar על יולי 11, 2007, 00:49:55ציטוט של: איתן על יולי 11, 2007, 00:12:20גיידמנייאק עוד אחד מהאליטה.למה אתה חושב ככה?הוא קונה את הציבור בכסף שאין לי מושג מאיפה הגיע,וגם לא מעניין אותי מאיפה הוא הגיע.את דעותיו הפוליטיות כבר ראינו,ואוי לנו כזה פוליטקאי.עם הכסף של הוא רק מוכיח כמה הפוליטקאים טיפשים,וזה שהוא עוזר בשעת מלחמה,זו אחת הדרכים להשיג את טרותיו.אני לא מכיר אותו,ואני אישית לא מבין את אותם אנים שאומרים שהם יצביעו עבורו.זהו אפקט הפילנטרופ הערמומי (זה לא השם המדעי או הרציני, סתם משהו שכרגע כתבתי).אם אתה לא יכול להבין את האנשים שאומרים שהם יצביעו עבורו, אתה כנראה גם לא יכול להבין למה החמאס נבחר.החמאס, בדומה, ע"י רוח גבית מסעודיה ואיראן, תומך בחלשים ובעניים, ולכן הם כל כך תומכים/תמכו בו.