שונות > מה שבראש
הרב דניאל זר
אילן208:
מישהו מכיר אותו?
זה הרב של בן-דוד שלי. הוא רוצה לקחת אותי אליו מחר כדי שהרב יַראה לי מה זה יהדות אמיתית. בן-דוד שלי טוען: "זה לא יפה מה שעושים לך באתר הזה, פשוט מוכרים לך את הדת. אני מסכים איתך, גם אני ימני קיצוני, אבל זה לא יפה איך שהם מוכרים לך את הדת דרך הימניות באתר שאתה נמצא בו".
אז מה דעתכם?
אלירן:
בן-דוד שלך מפגר כי אני עצמי הולך כמעט כל יום רביעי לדרשות של הרב דניאל זר בפרדס כץ, והוא ימני אמיתי. הוא תמיד מדבר נגד השמאלנים,
הוא שונא אותם רצח, הוא קבוע מסטלבט על ביילין ושמאלמרט וכו'.
והוא נחשב כגדול המחזירים-בתשובה בדורנו. הוא החזיר אלפי אנשים בתשובה גם בארץ וגם בעולם.. שני חברים מאוד טובים שלי היום בישיבה בזכותו.
קח, זה האתר שלו :
http://www.rabenu.co.il
אילן208:
לא, אבל זה לא מה שבן-דוד שלי אומר. הוא אומר שהוא מסכים לחלוטין עם כל הקטע של "ימני קיצוני", אבל מה שהוא מתכוון זה שכשאתה לומד דת אתה צריך ללמוד את זה מהלב, ולא קשור לדעות הפוליטיות שלך. הוא אומר: "אתה אפילו יכול להיות שמאלני, אבל להאמין בדת בלי שום קשר אחד לשני" (טוב פה הוא טועה, אבל אתה מבין את הנקודה").
וחשבתי כבר שהרב דניאל זר הוא חרדי, אבל כנראה שלא. בסדר, אני אבדוק עליו באינטרנט.
אלירן:
--- ציטוט של: wakeupisrael על יולי 12, 2007, 10:52:31 ---לא, אבל זה לא מה שבן-דוד שלי אומר. הוא אומר שהוא מסכים לחלוטין עם כל הקטע של "ימני קיצוני", אבל מה שהוא מתכוון זה שכשאתה לומד דת אתה צריך ללמוד את זה מהלב, ולא קשור לדעות הפוליטיות שלך. הוא אומר: "אתה אפילו יכול להיות שמאלני, אבל להאמין בדת בלי שום קשר אחד לשני" (טוב פה הוא טועה, אבל אתה מבין את הנקודה").
וחשבתי כבר שהרב דניאל זר הוא חרדי, אבל כנראה שלא. בסדר, אני אבדוק עליו באינטרנט.
--- סוף ציטוט ---
הוא חרדי. לא כל החרדים הם אותו דבר..
ליאו:
אני יודע שזה נוגד לחלוטין את האידיאולוגיה של הימין האמיתי, אבל אין קשר בין מידת המסורתיות והדתיות לבין הימניות. קשר רופף מאוד אולי. לדוגמה תראו את התנועה הרוויזיוניסטית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה