עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
עיוות שמות קדושים..
אֵיתָן:
הרומאים המציאו את כל שמות "הקודש" הללו,ואחריהם באו הבריטים,ובברית החדשה ארץ ישראל מתוארת כארץ ישראל,ולא כשם אחר.
10:
--- ציטוט של: אהרֹן על יולי 10, 2007, 19:32:28 ---ב- Google Earth ו- Windows live הם משתמשים בשמות השיקריים. לחברון הם קוראים אל-קחליל (מה זה השטות הזאת?!), לשכם נבולוס, לעכו אכרה, ליהודה ושומרון WEST BANK.
--- סוף ציטוט ---
כי בחו"ל מתייחסים לשטחים האלה כערביים, זה כמו בסיפור על הבחור שהשתמש בכרטיס אשראי מחו"ל (משהו כזה אני לא זוכר ממש את הפרטים מצטער) אבל בקיצור הוא קנה עם הכרטיס במזרח ירושליים וחברת האשראי חייבה לו את זה כאילו הוא קנה מארץ אחרת, שבקיצור מייחסים גם את מזרח ירושליים לחלק מהשטח הערבי.
tomsalts:
--- ציטוט של: 10 על יולי 11, 2007, 06:43:39 ---
--- ציטוט של: אהרֹן על יולי 10, 2007, 19:32:28 ---ב- Google Earth ו- Windows live הם משתמשים בשמות השיקריים. לחברון הם קוראים אל-קחליל (מה זה השטות הזאת?!), לשכם נבולוס, לעכו אכרה, ליהודה ושומרון WEST BANK.
--- סוף ציטוט ---
כי בחו"ל מתייחסים לשטחים האלה כערביים, זה כמו בסיפור על הבחור שהשתמש בכרטיס אשראי מחו"ל (משהו כזה אני לא זוכר ממש את הפרטים מצטער) אבל בקיצור הוא קנה עם הכרטיס במזרח ירושליים וחברת האשראי חייבה לו את זה כאילו הוא קנה מארץ אחרת, שבקיצור מייחסים גם את מזרח ירושליים לחלק מהשטח הערבי.
--- סוף ציטוט ---
מתי העולם יכיר במקוריות היהודית של הערים הללו? רק טראנספר ייתן את הבום..
Vosegus:
--- ציטוט של: tomsalts על יולי 11, 2007, 18:27:56 ---
--- ציטוט של: 10 על יולי 11, 2007, 06:43:39 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
מתי העולם יכיר במקוריות היהודית של הערים הללו? רק טראנספר ייתן את הבום..
--- סוף ציטוט ---
רק גירוש מוחלט של כל הערבים שחיים במדינת ישראל ומלחה"ע ה-3 ייתנו בום(תרתי משמע)למדיניות הרופסת של העולם וההסתה שמתלווה אליו
ואחריי זה הם בוכים על גזענות
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה