משתמש בפורום אחר כתב את ההודעה הזאת:
====================================================
קיצר, היום בבוקר קמתי לעבודה כרגיל ב-7, אחי נשאר בבית לבד.
בסביבות 3 וחצי בצהריים, באו 3 ערבים לבית שלנו ודפקו לאחי בדלת, הוא קלט אותם מהחלון, ישב וסתם ת'פה לא דיבר, איזה 20 דקות הם מסתובבים מסביב לבית מסתכלים דרך חלונות וזה, בדקו עציצים, אחי מסכן ילד בן 11 בבית לבד כולו פוחד מוות.
השכן יצא אליהם הם אמרו שהם רק מחפשים עבודה והוא גירש אותם.
סבבה, לפני שעה ככה, השכן מתקשר לאבא שלי ואומר לו שהוא מצא את אחד הערבים שדפק בדלת, אבא שלי במקום לקח את דוד שלי ואני עליתי לאוטו גם, נסענו אליהם, עכשיו אני לא יודע עדיין למה אנחנו הולכים כולה רציתי שהוא יוריד אותי בבית [ היינו ביומולדת של דוד שלי ], הוא יורד מהאוטו שואל את השכן אם זה הערבי, איך שהוא אמר לו כן אבא שלי דפק לו אגרוף לפנים, כמה כאפות והדביק לו ת'ראש לשמשה של האוטו, הוא עושה לו " אתה תבוא לבית שלי ב-3 וחצי לחפש עבודה ועוד להסתובב מסביב? אתה יחתיכת מניאק", דפק לו כמה כאפות והערבי הצליח לברוח לו כושלדודה שלו.
במקום תפסתי ספרינט על הערבי הזה אמא שלו זונה תישרף בגיהנום בן שרמוטה ואיתנו היו עוד 3 מכוניות שקלטו אותו ורדפו אחריו, בקיצר איזה 2 חיילים רדפו אחריו עם האוטו שלהם, תפסו אותו וחיכו לנו, בינתיים אני הגעתי למקום ואבא שלי איתי [ באנו ברגל אחרי שרדפנו אחרי הבן זונה ], השכן שלי דפק לו ראסיה וחילק לו כמה כאפות, ופתאום קלטנו עוד ערבי מאחורי איזה גבעה, קראנו גם לו, תפסנו את שניהם עם הידיים מאחורי הגב, הושבנו אותם על איזה כסא [ אם האוטו של אבא שלי היה שם היינו קושרים אותם ], אבא שלי התקשר למשטרה שהגיעה רק אחרי 45 דקות, וואלק המשטרה בישראל גם כן 3\4 שעה בזמן כזה יכולים לפרק בית...
בקיצור היא באה ולקחה את 2 המזדיינים לזרוק אותם באיזה מחסום....
אם לא הייתי תופס לאבא שלי ת'ידיים הוא היה רוצח אותו בחיים שלי לא ראיתי אותו ככה עצבני...
היום כמה נערים מתכננים ללבוש מסיכה על הפנים, היום ב-1 בלילה ללכת לאיפה שכל הערבים ישנים, ולזיין להם ת'תחת, לקשור אותם וללכת משם, כמו שצריך הם מתכננים את זה הרבה זמן כבר.
שרלילותת כושלהאמא שלהם זונה
====================================================
נלקח מפה:
http://www.megas.co.il/forum/showthread.php?t=157509