תשובה מצויינת לשאלת המראיין :
אבל אם אני אכתוב שלמרות כל מאמציך הכנים יש ברדיו הטיה שמאלנית משמעותית, תסכים אתי או לא?
"אני לא רוצה להתבטא כך כלפי צור מחצבתי, ואני גם לא מיינתי את התלונות באופן קטגורי לפי ימין ושמאל, אבל אני יכול להגיד שמבין אלפי תלונות שקיבלתי אחוז התלונות מהשמאל כלפי הימין היה פרומיל לעומת התלונות בכיוון ההפוך. אפשר, כמובן, לטעון שאנשי ימין הם בכיינים וקוטרים, ואילו השמאל מוחל על כבודו, אבל זה בכל זאת אומר דרשני.
"אמצעי תקשורת ממלכתיים שיש נגדם אחוז תלונות כה גבוה מכיוון מסוים צריכים לעשות חשבון נפש. לכן המלצתי בדו"חות לוודא שסגל העובדים מייצג נאמנה את החתך של האוכלוסייה. היום אין כמעט ייצוג לעיירות פיתוח.
הרבה כתבים לא היו מעולם בשטחים. מעטים היו בירושלים, וזה משתקף בשידור. יש רוח אנטי ירושלמית ואנטי מתנחלים. מעולם לא שודרה ברדיו מילה טובה על גוש קטיף, אפילו לא מבחינה חקלאית גרידא. זה מדהים ומכאיב".