עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הפתרון האמיתי..כנראה

<< < (24/26) > >>

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על אוגוסט 28, 2007, 08:41:04 ---בס"ד
בקיצור אתה בא או לא יא עוכר ישראל?
אם אתה אומר שאתה בא,ולא בא,יצאת פמיניסטית!

--- סוף ציטוט ---

האמת אני משקשק בעודי כותב הודעה זו, למרות שבאמת הייתי מת לתפוס אוטובוס שעה שעה וחצי עד ירושלים, אני אוותר על העונג  :2funny:, חוץ מזה פמיניסטיות היום זה שוביניסטיות בגרסא נשית, ראית פעם את אותם לסביות \ פמיניסטיות? לא יביישו שום גבר  :knuppel2:

חוץ מזה הקפה בשנקין מתקרר אז לא חבל?

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
ברגע זה הוכחת שאתה אפס מאופס.
פחדן,מוג לב,שמתחבא מאחורי מקלדת,וחושב שהוא גיבור גדול.
הסיבה שבגללה אתה מפחד לבוא לירושלים,היא בדיוק הסיבה שכאשר התפוצצו מנוולים ורצחו מאות יהודים{גם בעיר הברנז'ה תל אביב},פחדו להגיב או לעשות משהו,כנגד רוצחים שאתה קורא להם בני אדם.

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על אוגוסט 28, 2007, 10:26:43 ---בס"ד
ברגע זה הוכחת שאתה אפס מאופס.
פחדן,מוג לב,שמתחבא מאחורי מקלדת,וחושב שהוא גיבור גדול.
הסיבה שבגללה אתה מפחד לבוא לירושלים,היא בדיוק הסיבה שכאשר התפוצצו מנוולים ורצחו מאות יהודים{גם בעיר הברנז'ה תל אביב},פחדו להגיב או לעשות משהו,כנגד רוצחים שאתה קורא להם בני אדם.

--- סוף ציטוט ---

תפסת אותי גבר, אז כמה ערבים הרגת \ פיצצת היום? האמת היא בפעם האחרונה שהייתי בירושליים לפני כמה חודשים... פשוט גועל נפש, חרדים וערבים משתלטים בזמן שהחילונים עוזבים, מסריח לאללה, להתחבא מאחורי מקלדת זה להזמין אנשים רנדומלים לתפוס אוטובוס או רכב ולנסוע כמה שעות כדי לפגוש אותך, אני גיבור גדול? לא ממש, אני לא מציג את עצמי כגיבור גדול, בזמן שאתה מזבל את השכל על מכות עם ערבים כל יום, דרך אגב אני קצין בסיירת מטכ"ל, אנונימיות FTW.

אני לא גר בבועה התל-אביבית דרך אגב, ציניות, רוצה להזמין אותי ללאטה בשנקין?xD

שלמה:
בו ננסה להחזיר את הויכוח לקווים נורמלים ולא לבירורים אמא של מי עובדת בעבודות עתיקות מאוד.
טרן אתה באמת לא מבדיל בין איסלאם ליהדות?
אתה יודע מה הבסיס לאיסלאם?
ומה הבסיס ליהדות?

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 28, 2007, 16:42:36 ---בו ננסה להחזיר את הויכוח לקווים נורמלים ולא לבירורים אמא של מי עובדת בעבודות עתיקות מאוד.
טרן אתה באמת לא מבדיל בין איסלאם ליהדות?
אתה יודע מה הבסיס לאיסלאם?
ומה הבסיס ליהדות?

--- סוף ציטוט ---

האמת היא שהאיסלם שאל דברים רבים מהיהדות כמו מהנצרות ודתות פגאניות אחרות, לשאלתך על הבדל, היש הבדל בין מוסלמי שרוצה להרוג אותי, נוצרי או יהודי? הרי כבר נאמר לי פה ישראל היא ארץ ליהודים מאמינים בלבד, אז איזה שוני בדיוק יש בין זה לבין "נזרוק" אותם לים של הערבים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה