חדשות ודיונים > דיון כללי

הבעיה של ש"ס

(1/2) > >>

בייקר:
הם לוקחים את הבוחרים שלהם שהם כהניסטים פוטנציאלים ומשתמשים בקולות שלהם לביצוע נסיגות,להתחברות לשמאל.זה עיוות רצון הבוחר.
אני הייתי בזמנו כאורח בישיבה בשכונת הבוכרים של הרב ראובן אלבז.דיברתי עם אורחים שלהם שאמרו מוות לערבים,גירוש והחמיאו לרב כהנא זצ"ל,אלו ירושלמים שורשיים מהשכונות.
ואז מתחבר עובדיה יוסף לשמאל באוסלו.דרעי מתחבר לאלוני ושריד.
סויסה מונע מחיים בן פסח לעלות.
הרי ניסים זאב הוא כהניסט ותראו להיכן הביא אותו הרב עובדיה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 23, 2006, 10:25:12 ---הם לוקחים את הבוחרים שלהם שהם כהניסטים פוטנציאלים ומשתמשים בקולות שלהם לביצוע נסיגות,להתחברות לשמאל.זה עיוות רצון הבוחר.
אני הייתי בזמנו כאורח בישיבה בשכונת הבוכרים של הרב ראובן אלבז.דיברתי עם אורחים שלהם שאמרו מוות לערבים,גירוש והחמיאו לרב כהנא זצ"ל,אלו ירושלמים שורשיים מהשכונות.

--- סוף ציטוט ---
צודק לפני הבחירות הם אומרים "אנחנו ימנים אנחנו הכי טובים" לאחר הבחירות מתברר שהצבעת למפלגה שמתחברת לשמאל...

Aaron:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 23, 2006, 10:25:12 ---הם לוקחים את הבוחרים שלהם שהם כהניסטים פוטנציאלים ומשתמשים בקולות שלהם לביצוע נסיגות,להתחברות לשמאל.זה עיוות רצון הבוחר.

--- סוף ציטוט ---
הם לא גונבים לברוך מרזל את הקולות, ברוך מרזל לא מושך קולות!, זאת הבעיה. ההורים שלי הצביעו לברוך מרזל וכל מי שהם דיברו איתו לא הכיר בכלל את ברוך מרזל, אבא שלי דיבר עם הרבה מחבריו, שהם ימניים והם בכלל לא הכירו את ברוך מרזל. הוא לא מספיק מפורסם, כנראה בגלל שאין מספיק כסף מפלגה שלו וזאת בעיה בפני עצמה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 23, 2006, 12:43:20 ---

--- סוף ציטוט ---
הם לא גונבים לברוך מרזל את הקולות, ברוך מרזל לא מושך קולות!, זאת הבעיה. ההורים שלי הצביעו לברוך מרזל וכל מי שהם דיברו איתו לא הכיר בכלל את ברוך מרזל, אבא שלי דיבר עם הרבה מחבריו, שהם ימניים והם בכלל לא הכירו את ברוך מרזל. הוא לא מספיק מפורסם, כנראה בגלל שאין מספיק כסף מפלגה שלו וזאת בעיה בפני עצמה.

--- סוף ציטוט ---
זאת הבעיה הכסף הפירסום זה מה שהורס...
תחשוב שאם כולם אבל כולם היו יודעים מי זה ברוך מרזל הרבה היו מצביעים לו תאמין לי אבל פשוט לא יודעים!

בייקר:
מרזל זוכה לפירסום בתקשורת ומכירים אותו 30 שנה עוד מהזמן שהיה עוזרו הפרלמנטרי של כהנא.הוא דמות מוכרת.יש כמה סיבות שמונעות ממנו להבחר:הוא אינו הרב כהנא זצ"ל שהיה אישיות יוצאת דופן:ענק בין חגבים.שנית מרזל נעדר משאבים.שלישית יש חרם על כ"ך והמערכת המשפטית,התקשורת מפריעים.רביעית מרזל לא רץ עם מועמדים אטרקטיבים:קליינר הוא אפור ולבד מרזל לא יצליח להכנס לכנסת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה