כתב נושא: מקרה מצחיק שהיה לי היום בארוחת צהריים עם אמא שלי  (נקרא 6322 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום חברי הפורום 8)

אני מאז שאני רואה את הוידאוים של חיים, אני השתכנעתי ברמה לא נורמלית, ואני כמובן בתוך המשפחה מפציר על דעותי הימניות.
אז היום אמא שלי אומרת לי "דיברתי עם אחותי על הדעות הפוליטיות שלך והיא אומרת שזה לא טוב שתהיה קיצוני וכדאי שתשמע את הצד השמאלני קיצוני".

אתם מבינים?אמא שלי עושה ממני צחוק, אני מיד השבתי לה שאין מצב שאני אקבל או ארצה להקשיב לשמאל הקיצוני אי פעם כי הם אתאיסטים שונאי ישראל.

והיא אמרה לי גם שאחותי תאמר לבעלה שעובד בשב"כ לדבר איתי על כך כי הוא מייצג את המדינה(מה אני אומר לכם מדינה נהדרת יש לנו).

אני באמת מפחד מעימות משפחתי בגלל דעות ואולי אפילו קרע :(

אגב חבר'ה, אף מלה לא יוצאת מהפורום שבעלה של אחותי בשב"כ, אפילו אני לא הייתי אמור לדעת על זה :X
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2007, 14:54:02 על ידי oferst »

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
למה שתפחד?
המשפחה שלך שמאלנית?

אם כן, זאת הזדמנות להסביר להם איפה הם טועים.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מקרה מצחיק שהיה לי היום בארוחת צהריים עם אמ&#
« להגיב #2 ב- : יוני 27, 2007, 15:03:48 »
לא הייתי אומר שהם שמאלנים, אבא שלי הוא די ימני, אמא שלי פשוט רוצה שקט.
אחותי תמכה במר"צ בבחירות האחרונות נראה לי, ולגבי בעלה של אחותי אני לא יודע, לפי איך שאני קורא אותו הוא לא נראה לי שמאלני אלא יותר "חייל" של המדינה, ממלכתי.
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2007, 15:04:20 על ידי oferst »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
למה שלא תנסה להכיר להם את הסרטונים של חיים גם-כּן, פשוּט?

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אתה באמת חייב לשמוע את השטויות שלהם.
מיוזמה שלך.

The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 27, 2007, 17:38:08 »
אחי, שני ההורים שלי שמאלנים, יש לי דודה שמאלנית מאוד, ואני תמיד רב איתם על דברים, אבל אלה העקרונות שלי ואני לא מתפשר עליהם.

ואל תהיה בלחץ. זה שבעלהּ של דודה שלך בשב"כ, זה לא אמור להיות סודי .. רק המוסד זה אמור להיות סודי.
שיפסיקו להפעיל עליך לחצים ולהמציא לך סיפורים!

תיצמד לעקרונות שלך ותתעמת איתו! למה מי הוא, מה הוא יכול לעשות לך?
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2007, 19:03:58 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #6 ב- : יוני 27, 2007, 18:20:42 »
שב"כ זה שמאל רגיל מקסימום. לא משהו מפחיד מדי.
אין לך סיבה לחשוש.
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2007, 19:04:16 על ידי גם בשן וגם גלעד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 27, 2007, 19:07:04 »
אחי, שני ההורים שלי שמאלנים, יש לי דודה שמאלנית מאוד, ואני תמיד רב איתם על דברים, אבל אלה העקרונות שלי ואני לא מתפשר עליהם.

ואל תהיה בלחץ. זה שבעלהּ של דודה שלך בשב"כ, זה לא אמור להיות סודי .. רק המוסד זה אמור להיות סודי.

יפה מאד שאתה לא מתפשר על העקרונות שלך. תגיד, פאקו, ניסית להראות/להשמיע פעם להורים שלך את השידוּרים של חיים, למשל (או לקרובי-המשפחה השׂמאלניים שאתה מתעמת איתם)?

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 27, 2007, 19:30:22 »

יפה מאד שאתה לא מתפשר על העקרונות שלך. תגיד, פאקו, ניסית להראות/להשמיע פעם להורים שלך את השידוּרים של חיים, למשל (או לקרובי-המשפחה השׂמאלניים שאתה מתעמת איתם)?

לא, אחי, אבל פעם אחת הראתי לאמא שלי ולבן-הדוד שלי (שהוא ימני כמוני) את הסִרטון "מכתב פתוח לעולם", והם התלהבו. אבל לסִרטונים של חיים אמא שלי לא מוכנה עדיין.

רוב האנשים במשפחה שלי ימניים, אבל בעיקר בני-הדודים.
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2007, 21:09:33 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק J0HNiE

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • פושעי אוסלו וההתנתקות - לא נשכח ולא נסלח.
« להגיב #9 ב- : יוני 27, 2007, 20:43:59 »
אבא שלי ימני, ממש כמונו פה.
אמא שלי גם הייתה ימנית עד לפני כמה שנים. היא עדיין נגד הערבים, תומכת במתנחלים, אבל את כל הרעיון הזה של "היהודים הם העם הנבחר" וגם את הסרטונים של חיים – היא לא מקבלת.

מהצד של אבא שלי כולם שמאלנים, ואנחנו מנסים לשמור מרחק מזה כמה שאפשר. תמיד באירועים משפחתיים, כשמדברים על פוליטיקה, אנחנו יושבים בשקט כדי לא לעורר מהומות ובעיות.
בכל מקום אחר אני מתכווח; אם זה בבית ספר, בצבא, בבית עם אמא שלי וכו'..
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2007, 21:07:55 על ידי גם בשן וגם גלעד »

צבא הגירוש לישראל.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אמא שלי גם הייתה ימנית עד לפני כמה שנים, היא עדין נגד הערבים, תומכת במתנחלים אבל כל הרעיון של היהודים העם הנבחר וגם הסרטונים של חיים היא לא מקבלת.

מהצד של אבא שלי כולם שמאלנים, ואנחנו מנסים לשמור מרחק מזה כמה שאפשר, תמיד באירועים משפחתיים שמדברים עם פוליטיקה אנחנו יושבים בשקט כדאי לא לעורר מהומות ובעיות.
בכל מקום אחר אני מתכווח, אם זה בבית ספר, בצבא, בבית עם אמא שלי וכו'..
מה מהומות ובעיות??

דברו חופשי!!
אם הם יעשו לכם "מהומות ובעיות" תגידו להם שזאת מדינה דמוקרטית וזכותכם להגיד זאת, ובתור שמאלנים הם ישתקו תוך שנייה.
אתה צריך לדבר במושגים שהם יבינו.
אם הם ישמעו משהו שלא מוצא חן בעיניהם, ישר תזכיר להם את חופש הביטוי.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תכלס בויכוחים אישיים שלא באינטרנט ם אלוהים יודע מי ,
קל מאוד לשכנע אנשים

יש לנו עובדות ויש לנו אמת.
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

בייקר

• אורח
נקוה שבעלה של אחותך לא שייך למחלקה הלא ערבית של השב"כ.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 27, 2007, 21:14:18 »

לא, אחי, אבל פעם אחת הראתי לאמא שלי ולבן-הדוד שלי (שהוא ימני כמוני) את הסִרטון "מכתב פתוח לעולם", והם התלהבו. אבל לסִרטונים של חיים אמא שלי לא מוכנה עדיין.

וּמה אִמך אומרת לך כּשאתה מקשיב/צופה בּתכניוֹת של חיים ? זה לא מפריע לה? היא לא באיזשהוּ אופן מנסה להניא אותך, להשפיע עליך נפשית?  אני מבין ש"מעשׂית" היא לא יכולה למנוע ממך...

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שמעו אני מכיר את בעלה של אחותי, זה לא שהוא יכול לעשות לי משהו והוא לא טיפוס קשוח כל-כך, אני פשוט לא רוצה שיהיו מריבות או מתח :P.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #15 ב- : יוני 27, 2007, 23:53:37 »
חח אבא שלי אומר שכאן בימין האמיתי קצת מגזימים, כי הוא בוחר בביבי כל הזמן, וכאן אומרים שביבי הוא כמו שמאלני, ואבא שלי- הוא עוד תומך של ברוך גולדשטיין בזמנו, וגם היה בוחר במפלגת חירות כשגנדי זצ"ל עוד היה בחיים.
אמא שלי שמאלנית אבל מוזרה. כשהייתי אומר דברים שמאלניים (פעם), היא הייתה משיבה לי בצורה ימנית, ועכשיו הכל ההיפך, כאילו זה משהו אישי נגדי, אבל לא משנה עכשיו.. זה כבר עניינים משפחתיים.
« עריכה אחרונה: יוני 29, 2007, 00:37:29 על ידי גם בשן וגם גלעד »
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 28, 2007, 00:41:05 »
ביבי זה מרכז.
« עריכה אחרונה: יוני 29, 2007, 00:37:37 על ידי גם בשן וגם גלעד »

--Wikipedia.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 28, 2007, 00:58:23 »

וּמה אִמך אומרת לך כּשאתה מקשיב/צופה בּתכניוֹת של חיים ? זה לא מפריע לה? היא לא באיזשהוּ אופן מנסה להניא אותך, להשפיע עליך נפשית?  אני מבין ש"מעשׂית" היא לא יכולה למנוע ממך...

היא לא יכולה למנוע בעִקרון והיא גם לא תנסה, כי היא מכירה ויודעת שאני תמיד חושב ולא עושה שטויות. היא לא מסכימה עם רוב הדעות שלי, אבל אנחנו משפחה ולא מדברים על זה. מדי פעם צצים ויכוחים, וזהו.

היא לא מנסה להניא אותי ולא להשפיע עלי נפשית (עברתי את הגיל הזה). אני קובע דברים על-פי ראיית-העולם שלי, ואף-אחד לא ישנה את זה, ואמא שלי יודעת.
וזהו, בתאכל'ס. אבא שלי לא ממש מעניין אותו. כל פעם הוא מצביע למפלגה אחרת חחחחח...
« עריכה אחרונה: יוני 29, 2007, 00:39:02 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אל תוותר להם..
לא לשב"כ ולא למוסד..
אתה יהודי גיבור!

מנותק J0HNiE

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • פושעי אוסלו וההתנתקות - לא נשכח ולא נסלח.
« להגיב #19 ב- : יוני 28, 2007, 07:17:34 »
אמא שלי גם הייתה ימנית עד לפני כמה שנים, היא עדין נגד הערבים, תומכת במתנחלים אבל כל הרעיון של היהודים העם הנבחר וגם הסרטונים של חיים היא לא מקבלת.

מהצד של אבא שלי כולם שמאלנים, ואנחנו מנסים לשמור מרחק מזה כמה שאפשר, תמיד באירועים משפחתיים שמדברים עם פוליטיקה אנחנו יושבים בשקט כדאי לא לעורר מהומות ובעיות.
בכל מקום אחר אני מתכווח, אם זה בבית ספר, בצבא, בבית עם אמא שלי וכו'..
מה מהומות ובעיות??

דברו חופשי!!
אם הם יעשו לכם "מהומות ובעיות" תגידו להם שזאת מדינה דמוקרטית וזכותכם להגיד זאת, ובתור שמאלנים הם ישתקו תוך שנייה.
אתה צריך לדבר במושגים שהם יבינו.
אם הם ישמעו משהו שלא מוצא חן בעיניהם, ישר תזכיר להם את חופש הביטוי.

אני לא אופתע אם הם גם קומוניסטים.

כשצריך לדבר, אבא שלי זורק מילה פה מילה שם, אבל זה נשאר על אש קטנה.
אני מדבר עם בני-דודים שלי, שהם בעד שרון, אבל זה גם נשאר על אש קטנה.
אנחנו לא רוצים לריב עם המשפחה, שום דבר טוב לא ייצא מזה.

« עריכה אחרונה: יוני 29, 2007, 00:39:45 על ידי גם בשן וגם גלעד »

צבא הגירוש לישראל.