כתב נושא: שתבינו עד כמה שטפו לנו את המוח בשנות ה90  (נקרא 4895 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כשמסתכלים לזכרונות אחורה , התקשורת העוינת של היום זה עוד מגמה לטובה.

הנה מה שאפשר לומר שיכל להיות בהחלט ה"מקור" של השיר לשלום של רבין

תנו לשמש לחדור
.מבעד לפרחים
,אל תביטו לאחור
.הניחו להולכים
,שאו עיניים בתקוה
,לא דרך כוונות
שירו שיר לאהבה
!ולא למלחמות
-אל תגידו: יום יבוא
!הביאו את היום
(כי לא חלום הוא)
ובכל הכיכרות
!הריעו רק קים סונג היל

:פזמון
לכן, רק שירו שיר לקים סונג היל
!אל תלחשו תפילה
מוטב תשירו שיר לקים סונג היל
!בצעקה גדולה

תנו לשמש לעלות
,לבוקר להאיר
הזכה שבתפילות
.אותנו לא תחזיר
מי אשר כבה נרו
,ובעפר נטמן
,בכי מר לא יעירו
.לא יחזירו לכאן
איש אותנו לא ישיב
,מבור תחתית אפל
(כאן לא יועילו)
לא שמחת הניצחון
!!ולא שירי הלל

:פזמון
לכן, רק שירו שיר לקים סונג היל
!אל תלחשו תפילה
מוטב תשירו שיר לקים סונג היל
!בצעקה גדולה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל ברצינות אני שונא תעמולה. זה נוגד את כל המוסר האנושי הקיים
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שתבינו עד כמה שטפו לנו את המוח בשנות ה90
« להגיב #1 ב- : יוני 25, 2007, 22:58:37 »
wtf באמת היה שיר כזה אז?
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 25, 2007, 23:12:01 »
תחליף את המילה JIM KONG HILL לשלום

וכן היה שיר כזה אז שרנו את החרא הזה בגן וביסודי ושמו לנו את זה במזכרת של הגן (עם רקע אירוני של מזרח ירושליים , הכותל)
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 25, 2007, 23:17:41 »
אבל ברצינות אני שונא תעמולה. זה נוגד את כל המוסר האנושי הקיים

אתה יודע שכל יום, כל כמה דקות בכל ערוצי הטלויזיה, חלק ניכר מכל דפי העיתונים, ברחובות - בכל שלטי החוצות, באינטרנט, ובכל מקום אפשרי - אתה, האזרח, סופג תעמולה מבית מדרשם של כל בעלי ההון בצורה של פרסום, ומה שהכי אבסורדי, שזה על חשבונך.

מי למשל מממן את שלטי החוצות והקמפיינים האגרסיביים של שלוש חברות סלולאריות ה"מתחרות" זו בזו? - אתה.
ובכלל, כל מוצר שאתה צורך, כל שירות, כל דבר כמעט חוץ מאוויר, אתה מממן את הוצאות הפרסום האדירות שלו - כדי שלפי ההיגיון הקפיטליסטי, כמה שיותר חברות פרטיות ילחמו אחת בשנייה, כדי לייצר את אותו מוצר/שרות מתוך שיקולי רווח, במקום שהמדינה תעשה זאת מתוך שיקולי הרווחה של אזרחיה.

ואתה יודע מה? גם אויר הוא לא בחינם: כי אם אין לך כסף, אתה גר למשל בדרום ת"א המפויחת, ואם יש לך כסף, אתה גר בצפון ת"א הסטרילית.
אם אין לך כסף, אתה גר באזורים הסמוכים לאזורי תעשייה של חיפה ומכפיל פי כמה את סיכוייך לחטוף סרטן, ואם יש לך כסף, אתה גר בשכונת דניה על פסגת הכרמל, איפה שהאויר צלול.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 25, 2007, 23:36:21 »
פרסומות יכולות להיות משעשעות מעות לצפות בהם , אבל לא אכפת לי שאידיוטים שלא יכולים לחשוב אחרת ולראות ישר את כל המסר האפשרי וכל המסקנות שניתן להסיק מזה , ולעבור הלאה מבלי להיות מושפע , בעייה שלהם.

דבר שני , אתה קומוניסט , המדינה בחיים לא תלחם ליצור שום דבר טוב יותר ואתם נכשלתם פעם אחר פעם ויצרתם במקרה הטוב מדינה שצריכה להשלים פער ענקי ברמת חיים מול השכנות שלה , ובמקרה הרע , אותה מדינה גם קפיטליסטית אבל שומרת את כל המאפיינים הטוטאליטריים.
(אגב צפון קוריאה מתחילה עכשיו לעשות ניסויים בקפיטליזם בהתאם לפילוסופית הבידוד העצמאי שלהם במספר אזורים שהיא סגרה ובידדה לצורך זה)
בחברה שלך , רמת החיים השוויונית שתוכל להשיג לעולם תהייה נמוכה יותר מרמת חיים של אותו מגזר בכלכלה חופשית מבוקרת.
בחברה שלך כדי להסתיר את זה אתה תצתרך משטרה חשאית , את כל מקומות הפרסום לשעבר עם פורטרטים שלך כשמש העמים , (תעמולה , אני שונא את זה) ומסך ברזל.

ואם אין לך כסף אתה לא גר בדרום תל אביב אלא במקומות אחרים , אתה גר בדרום תל אביב אם אין לך שכל.
(גם המדינה שלך , ה"שיתוף מרצון" אם אתה אנרכיסט  או אמצעי הייצור המשותפים , ישימו *** גדול על איכות האוויר , אתה יודע מה איכות האוויר בערים כמו בייג'ין? עדיף כבר לשבת מעל בתי הזיקוק בחיפה)
רק מה שגם מי שהיה לו כסף שכל ומוטיבציה לעבוד עכשיו חיי בזוהמה , חוץ ממך ששטפת לכל העולם את השכל ודפקת אותם.

קיצר אתה קומוניסט , לא צריך באמת להסביר יותר מזה כי כל התיאורים הולכים ביחד עם השם
בהצלחה בלהחליף כינוי לאידיולוגיה שלך בפעם הבאה שקורה איזה אסון הומניטרי במדינות למופת שלך.

--Wikipedia.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 25, 2007, 23:56:43 »
פרסומות יכולות להיות משעשעות מעות לצפות בהם , אבל לא אכפת לי שאידיוטים שלא יכולים לחשוב אחרת ולראות ישר את כל המסר האפשרי וכל המסקנות שניתן להסיק מזה , ולעבור הלאה מבלי להיות מושפע , בעייה שלהם.

- אתה באמת לא מבין? זה לא משנה, אם אתה בכלל לא צופה בפרסומות, או מושפע/לא מושפע מהן, כל מוצר/שרות שאתה קונה, גלום בו המחיר של שלטי החוצות, משדרי הטלויזייה, המימון של "כוכב נולד" (לא משנה שאתה לא צופה נגיד), הפרסום בעיתונים... המחיר כבר בפנים.

דבר שני , אתה קומוניסט , המדינה בחיים לא תלחם ליצור שום דבר טוב יותר ואתם נכשלתם פעם אחר פעם ויצרתם במקרה הטוב מדינה שצריכה להשלים פער ענקי ברמת חיים מול השכנות שלה , ובמקרה הרע , אותה מדינה גם קפיטליסטית אבל שומרת את כל המאפיינים הטוטאליטריים.
(אגב צפון קוריאה מתחילה עכשיו לעשות ניסויים בקפיטליזם בהתאם לפילוסופית הבידוד העצמאי שלהם במספר אזורים שהיא סגרה ובידדה לצורך זה)
בחברה שלך , רמת החיים השוויונית שתוכל להשיג לעולם תהייה נמוכה יותר מרמת חיים של אותו מגזר בכלכלה חופשית מבוקרת.
בחברה שלך כדי להסתיר את זה אתה תצתרך משטרה חשאית , את כל מקומות הפרסום לשעבר עם פורטרטים שלך כשמש העמים , (תעמולה , אני שונא את זה) ומסך ברזל.

מי מדבר על בידוד? קשה למדינה אחת להיות  סוציאליסטית לבד, שום שיטה כלכלית לא יכולה לחיות בוואקום, צפון קוריאה היא מדינה פסיכית שמוציאה שם רע לסוציאליזם, אבל קח את קובה למשל, אי עני באמריקה הלטינית, תשווה אותה להאיטי או בוליביה, שערב המהפכה היו באותו מצב, וראה איפה הן ואיפה קובה כיום... בקובה הבריאות בחינם (בניגוד לכאן כשקשישים בוחרים בין אוכל לתרופות) החינוך חינם מהגן ועד לאוניברסיטה, תמותת התינוקות נמוכה מבארה"ב ומבישראל, אין בקובה בערות אנאלפבתיות או גזענות (ולפני המהפכה היו כל כך הרבה), הזנות שאפיינה את משטר המאפיה האמריקני מוגרה ברובה, שיעור האידס במדינה הדרום אמריקנית הוא אפסי, קובה מייצאת רופאים לכל העולם, מדד הפיתוח האנושי של האו"ם, שהוא מדד אובייקטיבי לרווחה, מדרג את קובה באזור המקום ה-50, כששאר מדינות אמריקה הלטינית מעל ה-115... כשכל זה במדינה קובנית, אי עני, בועה של סוציאליזם בעולם קפיטליסטי, אי שנאנק תחת אמברגו אמריקאני נפשע וחונק הנמשך כבר 50 שנה, אמברגו שכל שנה כל מדינות האו"ם מגנות מלבד ארה"ב ובובתה ישראל. 50 שנה! ארה"ב כבר חברה טובה של גרמניה הנאצית, אבל קובה, עלולה להראות לעולם ש-80 מייל מחופיה של המעצמה היחידה בעולם, יכול להתקיים סדר חברתי אחר. אותה ארהב מרעיבה עם אמברגו (האמברגו כולל לא רק את ארה"ב אלא גם חברות לא אמריקניות שסוחרות עם חברות אמריקניות).

אתה כותב שאיכות האוויר בבייג'ין דפוקה? יש לי חדשות בשבילך - סין יכולה לנופף בדגל האדום כמה שהיא רוצה, היא לא קומוניסטית ולא נעליים, כל מדינה בה יש פערים חברתיים כאלו, ומשטר כלכלי קפיטליסטי כמו סין, הוא לא סוציאליזם או קומוניזם.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 26, 2007, 00:06:44 »
תתעלם מההודעה הקודמת, היא התמלאה בטעות בטקסט שלך (אני עדיין לא יכול לערוך הודעות), ערכתי אותה כמו שצריך כאן:

אתה באמת לא מבין? זה לא משנה, אם אתה בכלל לא צופה בפרסומות, או מושפע/לא מושפע מהן - כל מוצר/שרות שאתה קונה, גלום בו המחיר של שלטי החוצות (גם אם אתה לא צופה בהם), משדרי הפרסומת בטלויזייה, המימון של "כוכב נולד" (אם אתה צופה או לא צופה בתוכנית), הפרסום בעיתונים... מחיר הפרסום כבר בפנים.

מי מדבר על בידוד? קשה למדינה אחת להיות  סוציאליסטית לבד, שום שיטה כלכלית לא יכולה לחיות בוואקום, צפון קוריאה היא מדינה פסיכית שמוציאה שם רע לסוציאליזם, אבל קח את קובה למשל, אי עני באמריקה הלטינית, תשווה אותה להאיטי או בוליביה, שערב המהפכה היו באותו מצב, וראה איפה הן ואיפה קובה כיום... בקובה הבריאות בחינם (בניגוד לכאן כשקשישים בוחרים בין אוכל לתרופות) החינוך חינם מהגן ועד לאוניברסיטה, תמותת התינוקות נמוכה מבארה"ב ומבישראל, אין בקובה בערות אנאלפבתיות או גזענות (ולפני המהפכה היו כל כך הרבה), הזנות שאפיינה את משטר המאפיה האמריקני מוגרה ברובה, שיעור האידס במדינה הדרום אמריקנית הוא אפסי, קובה מייצאת רופאים לכל העולם, מדד הפיתוח האנושי של האו"ם, שהוא מדד אובייקטיבי לרווחה, מדרג את קובה באזור המקום ה-50, כששאר מדינות אמריקה הלטינית מעל ה-115... כשכל זה במדינה קובנית, אי עני, בועה של סוציאליזם בעולם קפיטליסטי, אי שנאנק תחת אמברגו אמריקאני נפשע וחונק הנמשך כבר 50 שנה, אמברגו שכל שנה כל מדינות האו"ם מגנות מלבד ארה"ב ובובתה ישראל. 50 שנה! ארה"ב כבר חברה טובה של גרמניה הנאצית, אבל קובה, עלולה להראות לעולם ש-80 מייל מחופיה של המעצמה היחידה בעולם, יכול להתקיים סדר חברתי אחר. אותה ארהב מרעיבה עם אמברגו (האמברגו כולל לא רק את ארה"ב אלא גם חברות לא אמריקניות שסוחרות עם חברות אמריקניות).

אתה כותב שאיכות האוויר בבייג'ין דפוקה? יש לי חדשות בשבילך - סין יכולה לנופף בדגל האדום כמה שהיא רוצה, היא לא קומוניסטית ולא נעליים, כל מדינה בה יש פערים חברתיים כאלו, ומשטר כלכלי קפיטליסטי כמו סין, הוא לא סוציאליזם או קומוניזם.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 26, 2007, 01:07:29 »
בקובה הבריאות בחינם (בניגוד לכאן כשקשישים בוחרים בין אוכל לתרופות) החינוך חינם מהגן ועד לאוניברסיטה, תמותת התינוקות נמוכה מבארה"ב ומבישראל, אין בקובה בערות אנאלפבתיות או גזענות (ולפני המהפכה היו כל כך הרבה), הזנות שאפיינה את משטר המאפיה האמריקני מוגרה ברובה, שיעור האידס במדינה הדרום אמריקנית הוא אפסי, קובה מייצאת רופאים לכל העולם, מדד הפיתוח האנושי של האו"ם, שהוא מדד אובייקטיבי לרווחה, מדרג את קובה באזור המקום ה-50, כששאר מדינות אמריקה הלטינית מעל ה-115...

בדיוק. ולכן אלפי פליטים מארה"ב הנחשלת בפרט ומכל העולם בכלל, עולים בהמוניהם על סירות רעועות ומנסים לשוט לעבר קובה המתקדמת תוך סיכון חייהם.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 26, 2007, 01:50:49 »
ברור - אחרי שארה"ב מרעיבה את העם הקובני היא מפעילה לא פחות מ-6 תחנות רדיו שמשדרות לשיטחה של קובה כמה נפלא בארה"ב... ארה"ב גם נותנת אזרחות לכל קובני שמגיע לשיטחה. אתה יודע כמה ישראלים היו יורדים לארה"ב אם היו מקבלים ממנה אזרחות?

אבל אל דאגה, כשהם מגיעים, הם הופכים לעבדים בשכר רעב.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 26, 2007, 03:13:52 »
אתה משווה מדינה חצי פיאודלית למדינה חצי קומוניסטית

לפחות תשווה לפינלנד , היא חופשית ויותר סוציאליסטית מקובה , שתלוייה בעזרה חיצונית ויבוא במחירים "ידידותיים"

חוץ מזה שהקומוניזם דופק את חופש המידע , חופש הדת , וכל חופש שהוא אפשר לומר

גם אני תמכתי בזה פעם , ומודול קומוניסטי פשוט לא עובד

בארה"ב , סמל הקפיטליזם , אתה יכול לא לעבוד ולחיות יפה מכספי המיסים?

למה? כי יש כלכלה חופשית שמתניעה את הלוקסוס הזה.

כל רפורמה סוציאליסטית בינתים הביאה אותנו למיתון.

--Wikipedia.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 26, 2007, 03:14:43 »
ברור - אחרי שארה"ב מרעיבה את העם הקובני היא מפעילה לא פחות מ-6 תחנות רדיו שמשדרות לשיטחה של קובה כמה נפלא בארה"ב... ארה"ב גם נותנת אזרחות לכל קובני שמגיע לשיטחה. אתה יודע כמה ישראלים היו יורדים לארה"ב אם היו מקבלים ממנה אזרחות?

אבל אל דאגה, כשהם מגיעים, הם הופכים לעבדים בשכר רעב.
תכלס אתה יכול לחיות שמה מהwelfare

חיים מאשים בזה הרבה שחורים

(אתה אולי לא בכלל חלק מהשמאלאנים ההזויים שבאים לפה?)

נ.ב
כל השטויות שאמרת זה זיבולי שכל ברמה המקצועית , כמו המפגר הזה שהביאו את הבלוג שלו פה , "מלחמת ששת הימים הייתה כדי לפגוע במשטרו הסוציאליסטי המתקדם של נאצר" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נ.ב
אם איזה אדמין עובר פה , אני מבקש לפצל את הדיון הזה , אני לא אתן לשמאלאני שמעריץ דקטטורים להסיט את הדיון מהנושא העיקרי והחשוב
המשפחה שלי חייה בברית המועצות , חיסלו שמה כמעט מיליון יהודים דתיים בגלל הסוציאליזם הרקוב הזה , ואף אחד לא מזכיר את זה , סגרו לנו את הדלת ועשו פרופוגנדה נגדינו , שטפו לנו את המוח עם אתאיזם (ואחרי זה גם בישראל הפירות של היבסקציה שאגב בתורה כם אותה חיסלו , מתחילים לעשות אותו דבר בארץ)

« עריכה אחרונה: יוני 26, 2007, 03:21:38 על ידי ליאו »

--Wikipedia.