שונות > מה שבראש
צביעות בכוכב נולד..
tomsalts:
--- ציטוט של: T0XiN על יוני 25, 2007, 01:40:35 ---אני שונא את הסִדרה הזאת. זו היא "מסחרה" לִשמהּ. שלא נדבר על כּך שחצי מהאנשים שם לא יודעים לשיר וזה ממש לא מקצועי, כי נותנים לקהל להחליט. מה עשינו פה? – מי שיש לו יותר חברים יצליח יותר? כמו כל דבר במדינה הזאת.. הכל פרוטקציות וקומבינות.. "מדינת קומבינה" הפכנו להיות.
--- סוף ציטוט ---
אנו במשבר תרבותי כיום, כל זמר מעתיק מהזמר השני, לאף אחד אין סגנון משלו, וכמובן העברית הולכת ונעלמת, לדוגמא השירים:
"תזיזי תישבן תנענעי ת'ת**" או "אנחנו דור מז****".. לא מדברים יותר בשפה עם מבטא נכון, הגייה נכונה, ודיבור נכון ונאות..
אני בן 14 ואני לא רוצה לדעת מה יהיה בדור הבא אחרי..
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 25, 2007, 14:13:06 ---
--- ציטוט של: T0XiN על יוני 25, 2007, 01:40:35 ---אני שונא את הסִדרה הזאת. זו היא "מסחרה" לִשמהּ. שלא נדבר על כּך שחצי מהאנשים שם לא יודעים לשיר וזה ממש לא מקצועי, כי נותנים לקהל להחליט. מה עשינו פה? – מי שיש לו יותר חברים יצליח יותר? כמו כל דבר במדינה הזאת.. הכל פרוטקציות וקומבינות.. "מדינת קומבינה" הפכנו להיות.
--- סוף ציטוט ---
אנו במשבר תרבותי כיום, כל זמר מעתיק מהזמר השני, לאף אחד אין סגנון משלו, וכמובן העברית הולכת ונעלמת, לדוגמא השירים:
"תזיזי תישבן תנענעי ת'ת**" או "אנחנו דור מז****".. לא מדברים יותר בשפה עם מבטא נכון, הגייה נכונה, ודיבור נכון ונאות..
--- סוף ציטוט ---
נכון! -כנ"ל!-
וזה תהליך ארוך שהתחיל עוד לפני שנולדת, עליי לציין. וזה כל הזמן מידרדר וּמידרדר לצערי. :-[
tomsalts:
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יוני 25, 2007, 14:55:39 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 25, 2007, 14:13:06 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
נכון! -כנ"ל!-
וזה תהליך ארוך שהתחיל עוד לפני שנולדת, עליי לציין. וזה כל הזמן מידרדר וּמידרדר לצערי. :-[
--- סוף ציטוט ---
שנות השמונים, מתי שהפסיקו לפקח.. ומתי שהסתיימו פסטיבלי הזמר שקבעו מי יהיו הזמרים הנחשבים..
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 25, 2007, 15:14:05 ---שנות השמונים, מתי שהפסיקו לפקח.. ומתי שהסתיימו פסטיבלי הזמר שקבעו מי יהיו הזמרים הנחשבים..
--- סוף ציטוט ---
כל הכבוד, תום ! :coolsmiley: :V: :V: :V:
אני רואה שאתה בקי בהחלט בַּתחוּם.
בדיוּק מה שאמרת. ותוסיף גם את סופו של עידן הלהקות הצבאיות.
tomsalts:
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יוני 25, 2007, 17:24:37 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 25, 2007, 15:14:05 ---שנות השמונים, מתי שהפסיקו לפקח.. ומתי שהסתיימו פסטיבלי הזמר שקבעו מי יהיו הזמרים הנחשבים..
--- סוף ציטוט ---
כל הכבוד, תום ! :coolsmiley: :V: :V: :V:
אני רואה שאתה בקי בהחלט בַּתחוּם.
בדיוּק מה שאמרת. ותוסיף גם את סופו של עידן הלהקות הצבאיות.
--- סוף ציטוט ---
אני התחלתי לחקור בתחום.. גיליתי שבשנות ה80 כבר הרשו לריטה לשיר שירים חסרי משמעות ולחשוף את כתפיה..
בושה.. אל תדאג, כשהימין יחזור גם התרבות תחזור..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה